ppp.j 24.12.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Co znaleźliście pod choinką? Mnie Święty Mikołaj przyniósł taka skarbonkę. http://pawjar.webpark.pl/skarbonka.jpg Już o finanse jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 26.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ale fajne. Właśnie dzisiaj powiedziałam mężowi, że musimy kupić jakąś skarbonkę, bo ciągle wysypują mi się z ciuchów do prania jakieś drobne i rzucam je na stolik przy łazience, a one sobie tam leżą, leżą, stosik rośnie. Trzeba zakupić jakąś świnię, jeśli nie trafię na taki gadżet jak na zdjęciu. Ja dostałam supersuszarkę jonową do włosów i tak jakoś głupio mi się przyznać przed Mikołajem, że bardzo przyzwyczaiłam się do mojej starej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 13.09.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 a ja dostalem mlotek nie do wbijania gwozdzi tylko do wybijania sobie prezentow z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts