Agduś 24.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Moje córki już planują, jak urządzą SWOJE pokoje. Mam nadzieję, że wtedy przycichną ich kłótnie, bo każda będzie mogła pójść do SIEBIE i zamknąć drzwi przed siostrą. Teraz nie mogę wyegzekwować sprzątania, bo oczywiście "to nie ja" i "niech ona też sprząta". A potem każda u siebie i już! No, oczywiście zawsze będzie "ona mi nabałaganiła", ale to łatwiej opanować.Ja miałam swój pokój i wiem, że to baaardzo ważne. Mogłam go urządzić po swojemu, mogłam zaprosić swoich gości, mogłam ...Nasz dom ma w projekcie około 150 m pow. użytkowej (chyba 180 calkowitej, ale to razem z garażem), na górze 4 sypialnie (nasza i 3 dla dzieci), pokoik na komputer, na dole salon, kuchnia z jadalnią i pokój gościnny. Do tego 3 łazienki (2 na górze i mała na dole). Pokoje dzieci wcale nie są małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts