zebra 29.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 sama sobie odpowiem;) już sprawdziłam ceramika cersanitu jest taka hmmm bardziej sina, niebieskawa, a roki bardziej kremowa, beżowa przy czym cersanit o wiele tańszy umywalka roca, która mnie interesuje minimum 600zł, a cersanitu podobna w kształcie (mąż stwierdził, że podróbka;) 150zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Route 66 29.05.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Włoskie dolomity zastąpiłam Roca - Dama senso. Od 2 lat bez problemu. Sądużo stabilniejsze, wygodniejsze i fakt super sie spłukują. Ze względu na kształt, zarówno wewnątrz, jak i zewnątrz bardzo łatwe do utrzymania w czystości. Ich kolor przy beżu (seria Sardynia) wygląda idealnie biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.05.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 u nas wszedzie cersanit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 01.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 My też zdecydowaliśmy się na Cersanit. Ze względu na cenę, no i bialutkie są. Kremowe mi jakoś nie podchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 23.03.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kupujemy do łazienki prawdopodobnie roca hall bidet + wc (nie widziałam nic innego tak małego i z deską na bidet)Jaką wannę do tego wybrać Riho lusso lub Riho lima http://www.riho.pllima:http://www.riho.nl/cwng_riho/admin/MijnDocumenten/producten/Baden_Small/Lima.gif lusso:http://www.riho.nl/cwng_riho/admin/MijnDocumenten/producten/baden_small/lusso%20170.gif Czy kolorystyka Roca i Riho pasuje do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 23.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam, Ja mam wc Hall ale niestety w tej lazience mam prysznic a nie wanne. W drugiej mam natomisat Roca Happening (wc i bidet) i wanna Ravak - kolorystycznie (biel) jest podobnie. Moze ta firma ma cos co Ci odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 24.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Iva_marti - mnie bardziej podoba się lusso, bardziej pasuje do fasonu Halla. My mamy umywalkę i wc z Hall a wannę kupiliśmy z Koła (chyba z tej firmy, bo teraz nie pamiętam), bo wymiarowo nam taka pasowała (a chcieliśmy kupić wszystko w 1 sklepie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 24.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 zdecydowanie lusso [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczuro 24.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 u mnie SOBEK king size super sprawa polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 24.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 lusso zdecydowanie ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 24.03.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 u mnie SOBEK king size super sprawa polecamA cóż to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczuro 24.03.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 riho - model sobek 180x115http://www.riho.nl/cwng_riho/admin/MijnDocumenten/producten/baden/sobek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 24.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 riho - model sobek 180x115 http://www.riho.nl/cwng_riho/admin/MijnDocumenten/producten/baden/sobek.jpg Dzięki za info. Dla mnie za szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiaasia 22.07.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Wanna cersanit Adria czy ktoś ma? Jak się sprawuje, czy nie wygina się jak się siedzi na boku do mycia nóg? Jak się sprawują meble łazienkowe cersanit Iryda i umywalka Iryda? Czy ktoś ma kabinę prysznicową Tesalia i brodzik 80/80/6 jeśli tak proszę o opinie na temat wyżej wymienionego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 25.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja wybierałam biorąc pod uwagę: design, cena i na końcu firma. I tak np w łazience na dole mam: miska wc od ceramika Pilch (seria Roma, bo jest retro), brodzik i kabina z PoolSpa (bo wymiary pasują), umywalka Roca, bo design pasuje do miski WC (z Roca miski WC są koszmarnie drogie i nie chce mi się przepłacać). W najwyższą jakość Roca jakoś nie wierzę, miski WC od Pilcha wyglądają dobrze i mają niezłą opinię w naszym bekidzkim regionie. Kafelki też tam kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga_2 25.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A wanna Riho Neo 145x145. Wybrałam z internetu. Czy macie jakieś opinie nt tego produktu (a raczej firmy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.07.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 My kibelki i bidet wybraliśmy z KOŁA. Modele dosyc drogie, EGO PLUS. Pogubiłam sie już ile razy odsyłalismy poszczególne kibelki lub bidet, ani razu nie przyszły za pierwszym , a nawet trzecim razem dobre. Zawsze były jakies drobne wady, nasz fachowiec kategorycznie odmawiał przyjęcia.Były tez fatalnie opakowane. Natomiast umywalki z ROCA bez zastrzeżeń, świetnie zabezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 26.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 u mnie cersanit umywalka i kibelek po dwóch latach jak nowe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdosia78 26.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 U nas Cersanit od 8 lat, kibelek i umywalka... Wyglądają jak nowe! Do domu też kupujemy Cersanit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 26.07.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 My wybraliśmy czść z koła , jeden kibelek ROCA, umywalka jakaś chińska bedzie (chyba?). Jak dla mnie nie jest istotna firma tylko czy dana rzecz jest ładna czy nie i czy odcień bieli jest zbliżony.Dlatego też nie kupowaliśmy nic z sanitariatów Cersanitu , bo oni mają nietypowy odcień bieli (lekko niebieskawy) i zawsze bedzie odróżniał się od innych. Wówczas trzeba byłoby wszytko mniec z Cesranitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts