grzanka 25.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Nie wiem, czy ktos już poruszał tą kwestię, ale trzeba uważać na kolory bieli różnych producentów. Cersanit ma biel wchodzącą w niebieski, natomiast Koło, Roca itp. mają biel wchodzącą w żółty. Nie polecam więc łączyć Cersanitu z innymi firmami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 28.05.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 hmm... no nie zgodze się! cersanit i roce to ja połącze ale koła z niczym! kolor kremowy a z czasem ma tendencję do zółknięcia przy oświetleniu dziennym (słoneczne miejsca) deski to juz całkowita masakra. a co do zacieków na wannie i umywalki wystarczy raz na 2-3 miesiące pryskać "glass protectorem" z Radaway lub kupić "impregnat łazienkowy" z Hg i wszystko pięknie spływa. Nie trzeba przepłacać za powłoki różne ps. szybka przednia w autku tez ma się dobrze po takim pryskaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 28.05.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 a może ma ktoś Duravit? Coś na ten temat? hej, ja mam duravit i jestem baaardzo zadowolona miska starck 3 i umywalka dcode 105cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.05.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 hej, ja mam duravit i jestem baaardzo zadowolona miska starck 3 i umywalka dcode 105cm szerokości oki dzięki Ja chciałem miske dcode i pewnie umywalkę podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 20.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A ja mam miskę wc z Koło Style i wymysliłam sobie do tego umywalkę nablatową z Cersanitu - Iryda - podoba mi się, bo ma kształty lekko zaoblone, nie chciałam typowo nowoczesnej, kanciastej.Miska z Koła już zamontowana, a nad umywalką myślę. Wyżej czytam o różnych odcieniach bieli - i nie wiem czy ryzykować.Potrzebna mi jest szeroka na 80 cm.Co myślicie?A może macie jakieś inne zestawienia z Koło Style? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panna_tutifruti 15.11.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Czy ma ktoś WC Rimfree? Rozwiązanie to wydaje się dość praktyczne ale czy mógy się ktoś wypowiedzieć jak jest w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklana89 18.11.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 hmmm ja nie mam choc widziałam na lazienkaplus.pl w dobrej cenie i też rozważam zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAG 18.11.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 http://www.leroymerlin.pl/ceramika-lazienkowa/wc/zestawy-podtynkowe/zestaw-podtynkowy-aqualino-kolo,p158488,l1646.html http://www.leroymerlin.pl/ceramika-lazienkowa/wc/zestawy-podtynkowe/zestaw-podtynkowy-rekord-slim-kolo,p185639,l1646.html http://www.leroymerlin.pl/ceramika-lazienkowa/wc/zestawy-podtynkowe/zestaw-podtynkowy-lazur-plus-kolo,p185642,l1646.html czy te zestawy się do czegoś nadają ?Dodam że potrzebuje takich 10 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly john 18.11.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 hmmm ja nie mam choc widziałam na lazienkaplus.pl w dobrej cenie i też rozważam zakup weź nie spamuj Moja znajoma wymarzyła sobie umywalkę z Bolesławca. "Bo ceramika nie znaczy biel" Wg mnie OK, jakościowo i z wyglądu. Zastanawiam się tylko nad tym, czy taki design się nie znudzi po czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 19.11.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Jak na razie wymyśliłam, że kupię wanne Duravit D-code umywalke Koło Twins wc + bidet- KołoPrimo Myślicie, że będzie dobrze? Niestety nie widziałam ich na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demotywator 28.11.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Jak na razie wymyśliłam, że kupię wanne Duravit D-code umywalke Koło Twins wc + bidet- KołoPrimo Myślicie, że będzie dobrze? Niestety nie widziałam ich na żywo To wybierz się do salonu i obejrzyj Umywalki mają fajny design. D-code - prostokątną czy narożną? wc + bidet - podobnie jak umywalka. A nie zastanawiałaś się nad deską myjącą czyli 2w1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 28.11.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 To wybierz się do salonu i obejrzyj Umywalki mają fajny design. D-code - prostokątną czy narożną? wc + bidet - podobnie jak umywalka. A nie zastanawiałaś się nad deską myjącą czyli 2w1? niestety nie wszedzie można je spotkać. umywalke już widziałam, wc też, z bidetu rezygnujemy, deska myjąca poza zasięgiem finansowym. tylko wanny nie mogę nigdzie znaleźć żeby zobaczyć, zastanawiam się także nad riho lusso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demotywator 29.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 niestety nie wszedzie można je spotkać. umywalke już widziałam, wc też, z bidetu rezygnujemy, deska myjąca poza zasięgiem finansowym. tylko wanny nie mogę nigdzie znaleźć żeby zobaczyć, zastanawiam się także nad riho lusso W Polsce są 32 Biskupice, nie wiem z których jesteś, ale mogę polecić salon Łazienki z pomysłem http://www.lazienkizpomyslem.pl/Kontakt.html jak znajdziesz chcwilę to zadzwoń zapytać, czy można to u nich obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 30.11.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 A czy ktoś ma ceramikę z koła traffic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 01.12.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat firmy Laufen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżender 31.12.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Ja mam w domu kabinę prysznicową firmy Sanplast. Muszę przyznać, ze jestem bardzo zadowolony. To kabina z serii Free Line. Jako leniwiec pospolity doceniam przede wszystkim sterowanie elektroniczne. Bardzo to ułatwia korzystanie. I wyprofilowane siedzisko. Cudo. Jest bardzo wygodne. Moja żona pierwszy raz nie narzeka na czyszczenie, kamień się nie osadza. Więc i ona jest zadowolona, i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demotywator 02.01.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Czy ma ktoś WC Rimfree? Rozwiązanie to wydaje się dość praktyczne ale czy mógy się ktoś wypowiedzieć jak jest w praktyce? Nie korzystałem. Tzn nie mam zamontowanej w domu miski bezrantowej, ale oglądałem takie i czytałem o nich m.in. tutaj: miski bezrantowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaprawawapienna 31.01.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja mam całą ceramikę Roca. Zależy mi i na tym, żeby była oryginalnie zaprojektowana, i na solidności - dlatego to dla mnie najlepsze wyjście. Teraz myślę nad zmianą umywalki na którąś z serii Urban, chyba zdecyduję się na Barcelonę. Wydaje mi się, że dzięki temu moja łazienka zyska ciekawy akcent, dodatkowo zamierzam wprowadzić jeszcze kilka czarnych dodatków, żeby zorganizować całe wnętrze w czerni i bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 29.04.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Poszukuję małej (40 cm na głębokość, szerokość dowolna) umywalki nablatowej (będzie zamontowana na dębowym blacie). Obok WC Roca Victoria. Najlepiej coś wpadającego w styl retro i nie rujnujące kieszeni Czy możecie coś takiego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts