pitek78 26.12.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 chcę wybudować domek d06l mały powiedzcie ile to będzie kosztowało pod klucz. ma być tani prosty bez wydziwnień. nie chcę niczego robić sam tylko zatrudniać firmy bardzo proszę o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz waligóra 28.12.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Podaj więcej danych, albo link do projektu, bo nijak nie mogę trafić na dom pod oznaczeniem "d061". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.12.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Pitek przepraszam za odrobine humoru na grupie 3m. Co do wycen mogą różnić sie znacznie - poszukaj postów o cenach domków (jest rozrzut o nawet 300%) Nie sądzę żeby wartość przy budowie oszczędnej przekroczyła max 150 tys zł. Ale przy udziwnieniach może być wyższa niz 300 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts