Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witaj Nefer przeczytałam cały dziennik - no po prostu bezbłędnie piszesz jak - dobra książka :D masz kobieto samozaparcie jestem pełna podziwu jak Ci się udało pozałatwiać wszystko i dostać upragnione pozwolenie przypuszczam że połowa ludzi na Twoim miejscu by się poddała w połowie drogi :D

domek piękny Ci rośnie na środeczek też masz super pomysły - przez to piaskowane szkło pokłóciłam się z mężem :wink: pisz jeszcze dużo pisz uwielbiam czytać :D i obyś miała teraz już tylko z górki :D

Witaj Wu (Łó ? :):) )

Dzieki za dobre słowo :) Fajnie,że dobrze Ci się czyta - mnie sie dobrze pisze :) To taka terapia, wiesz ? Gdyby nie ta grafomania wydałabym kupę kasy na psychoanalityka a tak jeszcze się ludzie pośmieją.

Nie kłóć się z mężem o szkło - jeszcze zmienisz zdanie 500 razy :)

A gdzie Twój dziennik ? Dawaj go !!!!!

Wpadaj do mnie zawsze jak Ci źle :)

https://forum.murator.pl/topic/45637-komentarze-do-dziennika-nefer/page/210/#findComment-2568208

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej jasne że wpadać będę :D , co do kłótni przeszłam w stan uśpienia poczekam cierpliwie i z konsekwencją osiołka wyczekam te drzwi :wink: zakochałam się po prostu a ja dość stała w uczuciach jestem :wink: no chyba że mnie cena pokona :(

co do nicka to wu normalnie wu :D kawałeczek od zdrobnienia imienia :wink:

a dziennik budowy no chyba trzeba by zacząć ale póki co to niebezpieczne bo same gwiazdki w nim by były coby cenzura się nie doczepiła :wink: jestem na etapie papierków wszystko ładnie żarło aż do momentu pozwolenia na budowę czekam już ponad miesiąc - wiem wiem na to się dlugo czeka ale ja akurat mam tak dobrze ( czytaj wydawało mi się że mam :evil: ) że to kolega z sąsiedniego wydziału miał mi je dać no i kurczaczek po znajomości bujam się już coś półtora miesiąca :evil: a teraz poszedł sobie na urlop i dopiero w czwartek wraca więc jak zdołam się opanować i nie skrócić czyjegoś życia :evil: to obiecuję że jak tylko dostanę pozwolenie to założe dziennik :D

a tak właśnie czy Ty to w ogóle sypiasz :wink:

https://forum.murator.pl/topic/45637-komentarze-do-dziennika-nefer/page/210/#findComment-2568874

Hej jasne że wpadać będę :D , co do kłótni przeszłam w stan uśpienia poczekam cierpliwie i z konsekwencją osiołka wyczekam te drzwi :wink: zakochałam się po prostu a ja dość stała w uczuciach jestem :wink: no chyba że mnie cena pokona :(

co do nicka to wu normalnie wu :D kawałeczek od zdrobnienia imienia :wink:

a dziennik budowy no chyba trzeba by zacząć ale póki co to niebezpieczne bo same gwiazdki w nim by były coby cenzura się nie doczepiła :wink: jestem na etapie papierków wszystko ładnie żarło aż do momentu pozwolenia na budowę czekam już ponad miesiąc - wiem wiem na to się dlugo czeka ale ja akurat mam tak dobrze ( czytaj wydawało mi się że mam :evil: ) że to kolega z sąsiedniego wydziału miał mi je dać no i kurczaczek po znajomości bujam się już coś półtora miesiąca :evil: a teraz poszedł sobie na urlop i dopiero w czwartek wraca więc jak zdołam się opanować i nie skrócić czyjegoś życia :evil: to obiecuję że jak tylko dostanę pozwolenie to założe dziennik :D

a tak właśnie czy Ty to w ogóle sypiasz :wink:

Nie ma jak odpowiedni znajomi :) Będzie doooobrze :) Prędzej czy później.

Koniecznie pisz. To niezła terapia - nawet jak same gwiazdki ..:):)

https://forum.murator.pl/topic/45637-komentarze-do-dziennika-nefer/page/210/#findComment-2569128

Witam serdecznie obecnych na sali :)

Przepraszam, ale mój dzień zaczął się zdecydowanie zbyt szybko - generalnie nie wiem jak się nazywam.

Na dziś rano miałam przegląd umówiony.

Ale zadzwoniła koleżanka, że potrzebuje podwózki do szpitala na operacje.

No to o świcie do koleżanki, do szpitala, a potem na przegląd (spóźniona 2 h).

A ponieważ muszę być o 17.00 znów pod szpitalem - wydębiłam od pana w serwisie samochód zastępczy.

A więc dziś testuję nowiutką, pachnącą Hondę Civic ( mało nie złamałam kluczyka w stacyjce, bo ona sie zapala guzikiem :)) i chyba to będzie mój następny samochód.

https://forum.murator.pl/topic/45637-komentarze-do-dziennika-nefer/page/210/#findComment-2569143

jak mam być szczera to wolałabym prędzej niż później :D bo chcę o podłączenie prądu do energetyki wystąpić i teraz mam taki mix jak będę mieć prawomocne pozwolenie na budowę to mi zrobią przyłącze docelowe jak nie to prowizorkę budowlaną czyli zapłacę dwa razy a tak tylko raz, do przyłącza wiadomo mapa do celów projektowych - jak się nie wyrobię i miną mi 3 miesiące to trzeba robić nową albo żebrać żeby geodeta przybił że aktualna i znowu kasa :( oj chyba mnie trafi ze złości :evil:
https://forum.murator.pl/topic/45637-komentarze-do-dziennika-nefer/page/210/#findComment-2570140