Nefer 10.09.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Wyczułam oliwę nosem ... poproszę 5 litrów Nefka ty się o mnie nie martw spotkanie u Ciebie dało mi do myślenia gdzie by tu zdolności Piotra Małgosiowego wykorzystać ... cudne rzeczy robi to niezaprzeczalny fakt .... a ty moja droga szybko kończ chałupę, tylko się przy okazji nie wykończ Dziś drugie dzień snu po 4h. Staram się nie zwariować i nawet dziś wyżarłam półpuszki mielonki - bo od kolacji z Gośćmi z Krakowa chyba nie jadłam czy coś ... Damy radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dobry wieczór Nefcia daj spokój Kobieto padniesz zanim zamieszkasz na co Ci to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A padnieta Nefcia bedzie slabo nefciowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 i to jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A padnieta Nefcia bedzie slabo nefciowata. Eeeeeeee Nefcia jest nie do zajebania :) Złapałam 2 godzinku snu i zjadłam jajownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nefcia wiesz co ręka mnie swędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nefcia wiesz co ręka mnie swędzi Norrrmalnie to widzę oczyma wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A nakarmiłaś dziś swojego budowlanego kotka ? Śliczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 póki co to nie mam szans się dopchać do karmienia kotka bo Ekipa ją przekarmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cześć, Nefer, nie wiem, czy czegoś nie pomieszałam przypadkiem, ale nie mogę teraz znaleźć tego wątku, na który jakiś czas temu wpadłam - chodzi o wentylacje w garażu. O ile dobrze pamiętam, to w projekcie nie miałaś przewidzianej wentylacji i chciałam zapytać jak to rozwiązałaś, bo u mnie właśnie wentylacji brak, a garaż ogrzewany. I nie wiem, czy mam teraz montować wentylator mechaniczny czy jakieś dziury kuć w ścianach bo na komin wentylacyjny szans nie ma Ps. Kuchnia fajnie się zapowiada a na ogrodzenie inspirowane płytą z muratora też mam chrapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cześć, Nefer, nie wiem, czy czegoś nie pomieszałam przypadkiem, ale nie mogę teraz znaleźć tego wątku, na który jakiś czas temu wpadłam - chodzi o wentylacje w garażu. O ile dobrze pamiętam, to w projekcie nie miałaś przewidzianej wentylacji i chciałam zapytać jak to rozwiązałaś, bo u mnie właśnie wentylacji brak, a garaż ogrzewany. I nie wiem, czy mam teraz montować wentylator mechaniczny czy jakieś dziury kuć w ścianach bo na komin wentylacyjny szans nie ma Ps. Kuchnia fajnie się zapowiada a na ogrodzenie inspirowane płytą z muratora też mam chrapkę Witaj Elena. Miałam w projekcie wentylację grawitacyją , ale jakoś siena "zgubiła"w czasie budowy. Zrobienie teraz tego komina - na zasadzie grawitacji to porażka. Zdecydowanie zrobię dziurę i wentylator podłaczony do czujnika ruchu. Mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu zamówię kuchnię więc raptem 4-6 tygodni i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ogrodzenie jest ładniunie to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 10.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cześć! poproszę 3 litry, odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cześć! poproszę 3 litry, odbiór osobisty Witaj Joskul :) Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku (ze zdrówkiem) .] Cieszę się , że się spotkamy : ) Już wpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Jeszcze myślą :) 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty 6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki. 7. Liduś 5l - odbiór jak najbardziej osobisty 8. Głowac 3l - odbiór osobosty. 9. Markoto 3l - odbiór nie osobisty (się poradzi) 10. Kruelcia 5l - odbiór osobisty 11. Jarkotowa 3l- odbiór osobisty 12. Joskul 3l - odbiór osobisty Proszę mnie sprawdzać czy o nikim nie zapomniałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A padnieta Nefcia bedzie slabo nefciowata. Eeeeeeee Nefcia jest nie do zajebania :) Złapałam 2 godzinku snu i zjadłam jajownicę Jajownica jest najlepsza na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A padnieta Nefcia bedzie slabo nefciowata. Eeeeeeee Nefcia jest nie do zajebania :) Złapałam 2 godzinku snu i zjadłam jajownicę Jajownica jest najlepsza na wszystko. taaajest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 10.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzięki Na razie trochę daleko od OK ale do wszystkiego się można przyzwyczaić Cieszę się, że mogłaś nabrać ponownego rozpędu z wykończeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzięki Na razie trochę daleko od OK ale do wszystkiego się można przyzwyczaić Cieszę się, że mogłaś nabrać ponownego rozpędu z wykończeniem. Mam nadzieję, że da sie dociągnąc do OK u Ciebie Już chcę o skończyć, bo ilez można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kończ kobito, kończ Mam ochotę na jakąś imprę w Wawie Niniejszym się wprosiłam na parapetówę Ciesze się, że kolejny postęp budowlany zaliczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts