zuznka 12.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 jeśli to ten sam blat z tym srebrem co u mojego kolegi to ja się pośliniłam wygląda tak trójwymiarowo jakby te opiłki były zatopione na różnych głębokościach??? on płacił około 3tyś/m2 juz się odkochałam a miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 jeśli to ten sam blat z tym srebrem co u mojego kolegi to ja się pośliniłam wygląda tak trójwymiarowo jakby te opiłki były zatopione na różnych głębokościach??? on płacił około 3tyś/m2 juz się odkochałam a miało być tak pięknie Mój jest tańszy :) Chyba :) Jak dostanę wycenę to Ci powiem Tak, opiłki na różnych głebokościach zatopione w żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tam siedzi przemiła pani, która bardzo fajnie opowiada I wie o czym mówi. I tam mają w tym sakonie kominek z zielonym forestem to sobie pogadają dwie miłe panie o pieknie natury i też zostawię tam uczucia - rzecz jasna nie do tej pani Szczególnie, że to miłośniczka foresta greena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 12.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cześć, mogłabym dostać namiara na konto? Nie wiem, kiedy będę mogła odebrać, w tygodniu jestem nieczynna. Może jeszcze troszkę postać w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cześć, mogłabym dostać namiara na konto? Nie wiem, kiedy będę mogła odebrać, w tygodniu jestem nieczynna. Może jeszcze troszkę postać w garażu? MOże postać - nie ma żadnego problemu. Postoi ile trzeba. Nic się nie przejmuj. Idzie priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Wersja dla leniwszych w kołmentarzach http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/StO0TGaSOfI/AAAAAAAAFzk/E0c3udeCqfU/s640/dagmara%20ost%202.JPG Wkkkk... mnie tylko kolorki ścian, ale chyba mi się nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Tak sunia ma już 2 lata i ciągle jest jak szczeniaczek- wesoła, pogodna i kocha wszystkich, polecam jako psa dla dzieci.ma na imię Cofee Hejka Ja też mam suczkę posokowca hanowerskiego Lunkę. Ma 8 miesięcy i jest kochanym łobuzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Pięknaaaaaaaaaaaa a po kamień czarny.... podskocz tu do zakładu kamieniarskiego: Kąty 75 b, tel.: 022 7902777, http://www.abikam.pl/ cena znacznie milsza (podobno) Jak przyjdzie na mnie pora to tam podskoczę, to pod Górą Kalwarią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nefciu nie wyobrażam sobie przy tej czerwieni innego kamienia jak tamten!!! on będzie rewelacyjny!!! jest po prostu bajeczny. z dale ka mienią się te a'la kryształki i cała kuchnia nabiera niesamowitego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień dobry Nefcia, kuchnia zapowiada się pięknie i soczyście połączenie czerwienie z czarnym bajka Czy jesteś dzisiaj na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 jestem na budowie bez prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 13.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 witam wszystkie Panie i Panów oraz Gospodynię zapraszam w wolnej chwili do moich komentsów w celu popastwienia się nad wizualkami mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nefcia... przyszłam się poskarżyć na Męża... zapierdzielił mi bruma... bo po co mi, a rano zaspał... więc jestem uziemiona... będe dzwonić ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.10.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Neferko dzięki za spotkanie i oliwę .Pojechałyśmy jeszcze po M. i Helenka mu opowiadała,że była w domu fajnej cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 My także ślicznie dziękujemy - właśnie ją smakujemy - pyszna. Bardzo się cieszę, że mogliśmy Cię poznać A teraz lecę popatrzeć na kominki - no syn mi teraz bez ognia nie uśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Boszsz... fajnej cioci... A koza przed nią aż na parapet uciekała Cze nefcia, wyciągaj się z czarnej dupy natentychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór a czemu Nefcia znowu siedzi w czarnej ten tam doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nefcia, strokrotne dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór a czemu Nefcia znowu siedzi w czarnej ten tam doopie Nie wiem, nie mogła ze mnom rozmawiać o oliwie, bo była w czarnej doopie. Ale obiecała, że zaraz z niej wyńdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 aaaaaaaaaaaaaa Barranku no to może w toalecie tylko była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts