lidszu 27.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ... to znów ja.... łapy mam jak .... orangutan do ziemi nie dość że przeniosłam pół tony kleju to jeszcze się zawzięłam i szlifuję jętki kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ... to znów ja.... łapy mam jak .... orangutan do ziemi nie dość że przeniosłam pół tony kleju to jeszcze się zawzięłam i szlifuję jętki kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi niby taaaa... ale ja dziś godzinę wydłubywałam drewno z oczu i nosa a okulary miałam i maseczkę.... że nie wspomnę to drzazgach na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 I dzień dobry gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 27.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Łomatko, wybacz, ja może w przyszłym tygodniu odbiorę tę oliwę A przelew chociaż przyszedł? Aaa, i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 biedna Kochana Nefcia, uważaj na siebie z tym pośpiechem na budowie, bo się nam wykończysz. Masz w Wawce słoneczko? Skorzystaj dzisiaj z niego na 5 minut Słoneczko ? Gdzieś było ? NIemożliwe - jak wyszłam na świat to już było ciemno :) Właśnie wróciłam z domku. Jatobka się kładzie - zaraz coś tam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 OK będę czekać i ślinić się dalej Bardzo CIę przepraszam - postaram się ogarnąć jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Łomatko, wybacz, ja może w przyszłym tygodniu odbiorę tę oliwę A przelew chociaż przyszedł? Aaa, i dzień dobry Muszę sprawdzić, bo ciągle coś mi wpada na konto, ale nawet nie wiem co i jak ... Na szczęście to konto, ktorego do niczego nie używam od kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 biedna Kochana Nefcia, uważaj na siebie z tym pośpiechem na budowie, bo się nam wykończysz. Masz w Wawce słoneczko? Skorzystaj dzisiaj z niego na 5 minut Słoneczko ? Gdzieś było ? NIemożliwe - jak wyszłam na świat to już było ciemno :) Właśnie wróciłam z domku. Jatobka się kładzie - zaraz coś tam pokażę no to pokaaaaaż bo mam znowu zły dzień. Chetnie popatrze na coś ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nefcia to ja Twój klakier. Slina mi cieknie, no. Jatoba cudnista i mocno rasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nefcia to ja Twój klakier. Slina mi cieknie, no. Jatoba cudnista i mocno rasowa Mój Ty Klakierze :) Kiedy wpadniesz zobaczyć ? Cały czwartek jestem na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 To teraz cieplutko masz w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nefcia to ja Twój klakier. Slina mi cieknie, no. Jatoba cudnista i mocno rasowa Mój Ty Klakierze :) Kiedy wpadniesz zobaczyć ? Cały czwartek jestem na budowie Nie dam rady. U mnie sajgon i codziennie sto pytań do i latanie po sklepach za różnymi niezbyt ciekawym rzeczami i jestem poumawiana do piątku. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Jeszcze bedziesz mnie wykopywać ze swojej wypacykowanej chałupki, bo się zadomowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 To teraz cieplutko masz w domku Jeszcze troszkę, jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Część Teściów już pomalowana .... ... rozumiem, że dedykujesz Teściowej .... ...... czyli pomalowałaś Teścia ...? No i jak się Państwu podoba ? http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SudK_1-g5oI/AAAAAAAAGOw/1tV62Wylqa8/s640/IMG_1616.JPG ... biała rurka zbyt pogięta .... wyprostować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór oooooooooooooo jak bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nefcia to ja Twój klakier. Slina mi cieknie, no. Jatoba cudnista i mocno rasowa Mój Ty Klakierze :) Kiedy wpadniesz zobaczyć ? Cały czwartek jestem na budowie Nie dam rady. U mnie sajgon i codziennie sto pytań do i latanie po sklepach za różnymi niezbyt ciekawym rzeczami i jestem poumawiana do piątku. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Jeszcze bedziesz mnie wykopywać ze swojej wypacykowanej chałupki, bo się zadomowię No Moja Droga - nie licz na jakąkolwiek wypacykowaną chałupkę, bo ja nie z tych i takowej mieć nie przewiduję I nie bluźnij mi tu, bo jakbyś miała jeszcze robotę na głowie to byś dopiero wiedziała co to znaczy latac jak kot :) A propos roboty --- to może jednak wpadniesz w sprawach biznesowych do mnie (nie tylko towarzystkich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nefcia to ja Twój klakier. Slina mi cieknie, no. Jatoba cudnista i mocno rasowa Mój Ty Klakierze :) Kiedy wpadniesz zobaczyć ? Cały czwartek jestem na budowie Nie dam rady. U mnie sajgon i codziennie sto pytań do i latanie po sklepach za różnymi niezbyt ciekawym rzeczami i jestem poumawiana do piątku. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Jeszcze bedziesz mnie wykopywać ze swojej wypacykowanej chałupki, bo się zadomowię No Moja Droga - nie licz na jakąkolwiek wypacykowaną chałupkę, bo ja nie z tych i takowej mieć nie przewiduję I nie bluźnij mi tu, bo jakbyś miała jeszcze robotę na głowie to byś dopiero wiedziała co to znaczy latac jak kot :) A propos roboty --- to może jednak wpadniesz w sprawach biznesowych do mnie (nie tylko towarzystkich) Pewnie masz dużo racji. Pracując zawodowo, byłoby jeszcze ciężej. Z drugiej strony nie miałam wymalowanych projekcików z pieknie rozrysowanymi płyteczkami. Jola odwala u Ciebie kawałek roboty, którą odwalam codziennie ja machając łapami i wizualizując co i jak. Nefciu jesli sobie zyczysz to mozemy się spotkać także biznesowo. I masz wypieszczone te swoje przestrzenie i dopracowane szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kochana - oczywiście, ze sobie życzę :) Przecież wiesz, że nikomu innemu nie dam macać mojego domku w tak intymnych miejscach :) A tak to zawsze będziesz miała POWÓD :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ... biała rurka zbyt pogięta .... wyprostować trzeba Jutro ją ładniej ułożę do zdjęcia Aaaaaaaaaaa jaki erudyta lingwistyczny wylazł :) Część mieszkalna Teściów już gotowa - mam nadzieję, że zdałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór oooooooooooooo jak bardzo się podoba No to dobrze Bo jakby nie, to musiałabym zrywać w cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts