Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... to znów ja.... łapy mam jak .... orangutan do ziemi :o nie dość że przeniosłam pół tony kleju :o to jeszcze się zawzięłam i szlifuję jętki :)

kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi :wink: 8)

niby taaaa...

ale ja dziś godzinę wydłubywałam drewno z oczu i nosa :o a okulary miałam i maseczkę.... że nie wspomnę to drzazgach na rękach :-? :-?

biedna Kochana Nefcia, uważaj na siebie z tym pośpiechem na budowie, bo się nam wykończysz. Masz w Wawce słoneczko? Skorzystaj dzisiaj z niego na 5 minut

Słoneczko ? Gdzieś było ? NIemożliwe - jak wyszłam na świat to już było ciemno :):)

Właśnie wróciłam z domku. Jatobka się kładzie - zaraz coś tam pokażę :)

Łomatko, wybacz, ja może w przyszłym tygodniu odbiorę tę oliwę :oops: A przelew chociaż przyszedł?

Aaa, i dzień dobry :lol:

Muszę sprawdzić, bo ciągle coś mi wpada na konto, ale nawet nie wiem co i jak ... :(

Na szczęście to konto, ktorego do niczego nie używam od kilku lat :)

biedna Kochana Nefcia, uważaj na siebie z tym pośpiechem na budowie, bo się nam wykończysz. Masz w Wawce słoneczko? Skorzystaj dzisiaj z niego na 5 minut

Słoneczko ? Gdzieś było ? NIemożliwe - jak wyszłam na świat to już było ciemno :):)

Właśnie wróciłam z domku. Jatobka się kładzie - zaraz coś tam pokażę :)

no to pokaaaaaż bo mam znowu zły dzień. Chetnie popatrze na coś ładnego

Nefcia to ja Twój klakier. Slina mi cieknie, no. Jatoba cudnista i mocno rasowa

Mój Ty Klakierze :):):) Kiedy wpadniesz zobaczyć ? Cały czwartek jestem na budowie :)

Nie dam rady. U mnie sajgon i codziennie sto pytań do i latanie po sklepach za różnymi niezbyt ciekawym rzeczami i jestem poumawiana do piątku.

Ale co się odwlecze to nie uciecze. Jeszcze bedziesz mnie wykopywać ze swojej wypacykowanej chałupki, bo się zadomowię :)

Część Teściów już pomalowana ....

... rozumiem, że dedykujesz Teściowej ....

...... czyli pomalowałaś Teścia ...?:wink:

No i jak się Państwu podoba ?

http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SudK_1-g5oI/AAAAAAAAGOw/1tV62Wylqa8/s640/IMG_1616.JPG

... biała rurka zbyt pogięta .... wyprostować trzeba :wink: :D

Mój Ty Klakierze :):):) Kiedy wpadniesz zobaczyć ? Cały czwartek jestem na budowie :)

Nie dam rady. U mnie sajgon i codziennie sto pytań do i latanie po sklepach za różnymi niezbyt ciekawym rzeczami i jestem poumawiana do piątku.

Ale co się odwlecze to nie uciecze. Jeszcze bedziesz mnie wykopywać ze swojej wypacykowanej chałupki, bo się zadomowię :)

No Moja Droga - nie licz na jakąkolwiek wypacykowaną chałupkę, bo ja nie z tych i takowej mieć nie przewiduję :)

I nie bluźnij mi tu, bo jakbyś miała jeszcze robotę na głowie to byś dopiero wiedziała co to znaczy latac jak kot :):):)

A propos roboty --- to może jednak wpadniesz w sprawach biznesowych do mnie (nie tylko towarzystkich) :)

No Moja Droga - nie licz na jakąkolwiek wypacykowaną chałupkę, bo ja nie z tych i takowej mieć nie przewiduję :)

I nie bluźnij mi tu, bo jakbyś miała jeszcze robotę na głowie to byś dopiero wiedziała co to znaczy latac jak kot :):):)

A propos roboty --- to może jednak wpadniesz w sprawach biznesowych do mnie (nie tylko towarzystkich) :)

Pewnie masz dużo racji. Pracując zawodowo, byłoby jeszcze ciężej. Z drugiej strony nie miałam wymalowanych projekcików z pieknie rozrysowanymi płyteczkami. Jola odwala u Ciebie kawałek roboty, którą odwalam codziennie ja machając łapami i wizualizując co i jak.

Nefciu jesli sobie zyczysz to mozemy się spotkać także biznesowo.

I masz wypieszczone te swoje przestrzenie i dopracowane szczegóły.

... biała rurka zbyt pogięta .... wyprostować trzeba :wink: :D

Jutro ją ładniej ułożę do zdjęcia :)

Aaaaaaaaaaa jaki erudyta lingwistyczny wylazł :):) Część mieszkalna Teściów już gotowa - mam nadzieję, że zdałam :)