malgos2 21.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Aaaaaaaa to z pewnością - w tej weekend zero, normalnie zeroooooooo Chcesz zebysmy Cie z foruma wyrzucily? Myślę, że niebawem nadrobię Nnno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 22.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dzień dobry,Nefer, mam pytanie, ponieważ mam taką samą płytę indukcyjną i nie wiem, które garnki do niej kupić. Jeśli możesz powiedz proszę, jakiej firmy garnki masz i czy się odbrze sprawują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dzień dobry, Nefer, mam pytanie, ponieważ mam taką samą płytę indukcyjną i nie wiem, które garnki do niej kupić. Jeśli możesz powiedz proszę, jakiej firmy garnki masz i czy się odbrze sprawują. Pozdrawiam Mam garnki Berghoff. I spisują się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 to i jeszcze jedno dzien dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A bry bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 też się przywitam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzo93 24.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam.Podziwiam fotki w podczerwieni. Ile kosztowała impreza obcykania domku takimi fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzień dobry, Nefer, mam pytanie, ponieważ mam taką samą płytę indukcyjną i nie wiem, które garnki do niej kupić. Jeśli możesz powiedz proszę, jakiej firmy garnki masz i czy się odbrze sprawują. Pozdrawiam Mam garnki Berghoff. I spisują się super Nefcia a ja mam pytanie z gatunku przygłupich jak myjesz je w zmywarce to jak wyciągasz zalega w nich woda? bo mam kilka z ikei i kuźwa nie wiem gdzie te garnki to przechowują (w uchwytach chyba) ale jak je podnosimy ze zmywarki to z pół litra potrafi sie żuru wylać... bleeee i postanowiłam sobie że garnki będę wybierała pod kątem niskiej wodochłonności i teraz szukam takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 24.02.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 cześć Nefer dawno mnie nie było masz fajny komin w chaupie, fajnie to wyszło (nie zaglądałem bo od startu trochę eleganckim konwenansem ruszyłaś ) A tu taka niespodzianka fajna, i te trapy drewniane tez mi się podobają... Wracam na pozycję podglądacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.02.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Niefcia, a ja mam pytanie w sprawie barierek. Czy możesz mi dać namiar na wykonawcę i czy robią również barierki na zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam. Podziwiam fotki w podczerwieni. Ile kosztowała impreza obcykania domku takimi fotkami? Gonzo, to była spora promocja, Malobert zrobił objazd i pewnie wszystko zależy od ilości chętnych . Normalnie to koło 3-4 stów kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Nefcia a ja mam pytanie z gatunku przygłupich jak myjesz je w zmywarce to jak wyciągasz zalega w nich woda? bo mam kilka z ikei i kuźwa nie wiem gdzie te garnki to przechowują (w uchwytach chyba) ale jak je podnosimy ze zmywarki to z pół litra potrafi sie żuru wylać... bleeee i postanowiłam sobie że garnki będę wybierała pod kątem niskiej wodochłonności i teraz szukam takowych Z całego kompletu mam taki problem tylko z bardzo dużą patelnią. Myślę, że spaw przy uchwycie nie jest dokłądny. Ale mam troszeczkę wody - i to czystej :) Chyba muszą ją bardziej pionizować w zmywarce. Inne garnki nie mają tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 He, he - a ja też sobie obejrzałam wszystko - a co! No i top 10 zdobyła u mnie twoja kuchnia, w tym okap i ten czarny stół No i stalowa balustrada - prawdziwe cacko - taka piękna geometryczna forma i dzieli przestrzeń. Kiedyś też sobie taką zrobię! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 He, he - a ja też sobie obejrzałam wszystko - a co! No i top 10 zdobyła u mnie twoja kuchnia, w tym okap i ten czarny stół No i stalowa balustrada - prawdziwe cacko - taka piękna geometryczna forma i dzieli przestrzeń. Kiedyś też sobie taką zrobię! Pozdrawiam Witaj Iguś Sto lat Cię nie było u mnie :) A pewnie, że sobie zrobisz taką Dzięki za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Niefcia, a ja mam pytanie w sprawie barierek. Czy możesz mi dać namiar na wykonawcę i czy robią również barierki na zewnątrz ? Robią barierki zewnętrzne, i jak do mnie wpadną z lacobelem do kuchni to też zamówię zewnętrzne (też ze stali). Wysyłam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 cześć Nefer dawno mnie nie było masz fajny komin w chaupie, fajnie to wyszło (nie zaglądałem bo od startu trochę eleganckim konwenansem ruszyłaś ) A tu taka niespodzianka fajna, i te trapy drewniane tez mi się podobają... Wracam na pozycję podglądacza Cześć MM Bardzo dzięki za pochwały i zapraszam częściej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.02.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Neferka duzo masz tych barierek zewnetrznych? jestem ciekawa jakie to sa koszty .... jeszcze sie nie rozgladalam w temacie, a ja potrzebuje tego troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.02.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Aaaaaaaaa tak sobie czasami zaglądam Zbieram u was na forum energię i motywację na dalsze upiększanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts