pasie 24.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 bede bywal czesciej obiecuje:) taaaaa, chyba dopiero jak na będziesz na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 24.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nitu - więcej luzu. Im więcej rzeczy zaakceptujesz tym mniej Cię będzie wkurwiać To się nazywa tumiwisizm (nie pamiętam kiedy coś uprasowałam ) ja słyszałam wersję o "gęsiowodyzmie" lub "pokryciu teflonem"- na jedno wychodzi: wszystko po mnie spływa. I święta racja Nefer- jest to jedynie słuszna postawa. A tak nawiązując do tego magla też mieliśmy w domu takie cudo NRD-owskiej techniki. Do tej pory mama za tym tęskni. Pamiętam, że bardzo ułatwiało zycie. Nie sądziłam, że jeszcze ktoś tego używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nitu - więcej luzu. Im więcej rzeczy zaakceptujesz tym mniej Cię będzie wkurwiać To się nazywa tumiwisizm (nie pamiętam kiedy coś uprasowałam ) ja słyszałam wersję o "gęsiowodyzmie" lub "pokryciu teflonem"- na jedno wychodzi: wszystko po mnie spływa. I święta racja Nefer- jest to jedynie słuszna postawa. A tak nawiązując do tego magla też mieliśmy w domu takie cudo NRD-owskiej techniki. Do tej pory mama za tym tęskni. Pamiętam, że bardzo ułatwiało zycie. Nie sądziłam, że jeszcze ktoś tego używa. gęsiowodyzm... musze poćwiczyć :P kochana... ten sprzęcior to akurat to jest nowe dziecko firmy Miele kosztuje w sklepie jakies koszmarne pieniądze dlatego zanabędę to w odpowiednim czasie i kolejności ale kiedyś zanabęde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nitu - więcej luzu. Im więcej rzeczy zaakceptujesz tym mniej Cię będzie wkurwiać To się nazywa tumiwisizm (nie pamiętam kiedy coś uprasowałam ) ja słyszałam wersję o "gęsiowodyzmie" lub "pokryciu teflonem"- na jedno wychodzi: wszystko po mnie spływa. I święta racja Nefer- jest to jedynie słuszna postawa. A tak nawiązując do tego magla też mieliśmy w domu takie cudo NRD-owskiej techniki. Do tej pory mama za tym tęskni. Pamiętam, że bardzo ułatwiało zycie. Nie sądziłam, że jeszcze ktoś tego używa. gęsiowodyzm... musze poćwiczyć :P kochana... ten sprzęcior to akurat to jest nowe dziecko firmy Miele kosztuje w sklepie jakies koszmarne pieniądze dlatego zanabędę to w odpowiednim czasie i kolejności ale kiedyś zanabęde Poszukaj tanszego odpowiednika, na pewno sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nitu - więcej luzu. Im więcej rzeczy zaakceptujesz tym mniej Cię będzie wkurwiać To się nazywa tumiwisizm (nie pamiętam kiedy coś uprasowałam ) ja słyszałam wersję o "gęsiowodyzmie" lub "pokryciu teflonem"- na jedno wychodzi: wszystko po mnie spływa. I święta racja Nefer- jest to jedynie słuszna postawa. A tak nawiązując do tego magla też mieliśmy w domu takie cudo NRD-owskiej techniki. Do tej pory mama za tym tęskni. Pamiętam, że bardzo ułatwiało zycie. Nie sądziłam, że jeszcze ktoś tego używa. gęsiowodyzm... musze poćwiczyć :P kochana... ten sprzęcior to akurat to jest nowe dziecko firmy Miele kosztuje w sklepie jakies koszmarne pieniądze dlatego zanabędę to w odpowiednim czasie i kolejności ale kiedyś zanabęde Poszukaj tanszego odpowiednika, na pewno sa. są ja znam ruski odpowiednik co się kalinka zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Hej Dziewczyno ! Mam pytanko: Albo mnie sie wydaje, albo widziałam kiedyś w pokoju twojego dziecka meble DJ metalik. Jak na złosć nie moge teraz tego znaleźć. Masz może jakieś takie zdjęcie? Muszę na gwałt wybrać kolor ścian do tych właśnie mebli i nie moge sie zdecydować. Szukam i szukam...może mnie coś natchnie Z góry dzięki, paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Co znowu przylazłes Laski wyrywać Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Co znowu przylazłes Laski wyrywać Aaaaaaa i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór że Kamol zazdrości Duszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wiosna idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór że Kamol zazdrości Duszkowi a ja mu wcale nie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aha to nawet widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aha to nawet widać ciekawe jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no jak po literkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 26.03.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ... dzień dobry... a suszarkę tez będziesz miała ? Ja ostrzę zębiska kiedyś na coś takiego... http://www.megamedia.pl/_p/59/n/prasowalnice-miele-b-995-d-p59406.jpg i w końcu się przestanę wściekać przy prasowaniu pościeli Nitka, moja mama miala cos takiego juz 100 lat temu i bardzo dobre to jest. Przy odrobinie wprawy mozna prasowac nawet koszule. Smigasz sobie pedalkiem jak w maszynie do szycia i luz. Eee tam...ja tam do koszul wolę takie cuś Siemensa: http://images39.fotosik.pl/272/b4ca09c9157bf75bmed.jpg A poza tym kto stosuje dziś magiel? To przeżytek i strata czasu. Lepsza jest suszarka z programem parowym. Wygładzone, nie pogniecione. Ma taką np. Electrolux... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 26.03.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Nefer, mam pytanie. Czy w całym domu wszystkie podłogi we wszystkich pomieszczeniach masz na tym samym poziomie. Nie wiem czy dobrze widzę, ale przy połączeniu sypialni z łazienką wydaje mi się że tak. Powiedz jak udało Ci się to osiągnąć. Jak do tej pory trudno mi było sobie wyobrazić żeby np. parkiet, który jest zazwyczaj grubszy, na jednym poziomie, bez żadnych łączników połączyć np. z terakotą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzień dobry Nefcia gdzie się ukrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Nefer, mam pytanie. Czy w całym domu wszystkie podłogi we wszystkich pomieszczeniach masz na tym samym poziomie. Nie wiem czy dobrze widzę, ale przy połączeniu sypialni z łazienką wydaje mi się że tak. Powiedz jak udało Ci się to osiągnąć. Jak do tej pory trudno mi było sobie wyobrazić żeby np. parkiet, który jest zazwyczaj grubszy, na jednym poziomie, bez żadnych łączników połączyć np. z terakotą... Sie robi po prostu grubsze / ciensze wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ... dzień dobry... a suszarkę tez będziesz miała ? Ja ostrzę zębiska kiedyś na coś takiego... http://www.megamedia.pl/_p/59/n/prasowalnice-miele-b-995-d-p59406.jpg i w końcu się przestanę wściekać przy prasowaniu pościeli Nitka, moja mama miala cos takiego juz 100 lat temu i bardzo dobre to jest. Przy odrobinie wprawy mozna prasowac nawet koszule. Smigasz sobie pedalkiem jak w maszynie do szycia i luz. Eee tam...ja tam do koszul wolę takie cuś Siemensa: http://images39.fotosik.pl/272/b4ca09c9157bf75bmed.jpg A poza tym kto stosuje dziś magiel? To przeżytek i strata czasu. Lepsza jest suszarka z programem parowym. Wygładzone, nie pogniecione. Ma taką np. Electrolux... a czy ten elektrolux wyprasuje mi pościel? bo ten manekin :P na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts