wu 08.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 no wiesz nigdy nie mówiłam że normalna jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 no wiem :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 słodkich snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dzisiaj jest środa, więc nie jesteś już " wycięta " ..... Skoro jedziesz na południe, to nie ma to tamto do mnie musisz zajrzeć. Kiedyś mi to obiecałaś.....Jest po drodze.... Do mnie zawsze po drodze. A jak co to służę turbolotem po K-ch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 09.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Rzeźnia będzie na katowickiej Może nie będzie tak źle. Ja się buduje w okolicach Nadarzyna i czasem rzeczywiście jest kiepsko na wylotówce ale może coś kiedyś z tym zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Hej Nefcia... cieszę się, ze już środa i dałaś znak życia na macanie kuchni zapraszam już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dzisiaj jest środa, więc nie jesteś już " wycięta " ..... Skoro jedziesz na południe, to nie ma to tamto do mnie musisz zajrzeć. Kiedyś mi to obiecałaś.....Jest po drodze.... Do mnie zawsze po drodze. A jak co to służę turbolotem po K-ch Kochana, nie obiecuję (bo wiesz, ja nie jadę turystycznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Nic nie mówię, ale od trasy to do mnie bliżej niż do..... Nie obiecuj tylko przyjedź Masz zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wiolcia Ty chyba w tyłek chcesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Nefer przebrnęłam przez Twój dziennik.... trochę późno..... ale powiem tylko tylke, że domek masz jak z katalogu.Bosko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Cze Glamurku Nigdy nie jest za późno :) Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nefcia ja kategorycznie się nie zgadzam:mad: czekam na Ciebie w niedzielę i żadnych wymówek i wykrętów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A potem Cię będę miała na sumieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 jak nie przyjedziesz w niedzielę to na bank będziesz mnie miała na sumieniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dobrze, wpadnę na chwilkę. Zarezerwowałam sobie już hotel, więc się nie przejmuj też jedzeniem - zjem na miejscu. Nie chcę, żebyś przewracała życie do góry nogami, bo się na Ciebie śmiertelnie obrażę. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nefcia nie mam zamiaru przewracać życia:) hotel hotelem ale najpierw będziesz u mnie a potem w hotelu a ja i tak obiadek gotować będę wiec się ja śmiertelnie obrażę jak odmówisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 OK - ale coś na szybko i przaśnie poproszę . Bo normalnie przełożę Cię przez kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 normalny obiad obiecuję żadnych cudów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Noooo masz tu babo placek.... A do mnie to Pani nie zawita..... A Ty wiesz, że ode mnie do hotelu, którykolwiek byś nie zarezerwowała, to choć W-wy nie znam, to masz z pewnością bliżej niż od siebie do centrum, góra dziesięć minut.... Aaaaa i turbolotem mogę pilotować Wać Pannę... Choć Twoja furka szybsza z pewnością.... Do mnie z trasy to są maksymalnie 3km... I cooooo nie zajrzysz po drodze....? A który hotel zarezerwowałaś????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Kochana Arniczko, Plan jest taki : wyjazd koło 13.00, u Wusi jestem koło 16 (biorę poprawkę na warszawskie ferie i zamiecie śnieżne). POtem ruszam do Katowic. W poniedziałek o 10.00 mam szkolenie. Siedzę tam i patrzę na robotę do jakiejś 13.00. I ruszam spowrotem na Warszawę. więc jakby co ... po drodze... gdybym Ci nie przeszkadzała to mogę zajrzeć, ale nie chcę stawiać pół Polski na nogi, że królewna dupę ruszyła :). Podeślij mi swój adres na priv jakby co (jadę GPSem Automapą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts