Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj jest środa, więc nie jesteś już " wycięta " .....

Skoro jedziesz na południe, to nie ma to tamto do mnie musisz zajrzeć. Kiedyś mi to obiecałaś.....Jest po drodze.... Do mnie zawsze po drodze.

A jak co to służę turbolotem po K-ch :)

Kochana, nie obiecuję (bo wiesz, ja nie jadę turystycznie :))

Dobrze, wpadnę na chwilkę. Zarezerwowałam sobie już hotel, więc się nie przejmuj też jedzeniem - zjem na miejscu. Nie chcę, żebyś przewracała życie do góry nogami, bo się na Ciebie śmiertelnie obrażę. Serio.

Noooo masz tu babo placek....

A do mnie to Pani nie zawita..... A Ty wiesz, że ode mnie do hotelu, którykolwiek byś nie zarezerwowała, to choć W-wy nie znam, to masz z pewnością bliżej niż od siebie do centrum, góra dziesięć minut.... Aaaaa i turbolotem mogę pilotować Wać Pannę... Choć Twoja furka szybsza z pewnością.... ;)

Do mnie z trasy to są maksymalnie 3km...

I cooooo nie zajrzysz po drodze....?

A który hotel zarezerwowałaś?????????

Kochana Arniczko,

Plan jest taki : wyjazd koło 13.00, u Wusi jestem koło 16 (biorę poprawkę na warszawskie ferie i zamiecie śnieżne). POtem ruszam do Katowic. W poniedziałek o 10.00 mam szkolenie. Siedzę tam i patrzę na robotę do jakiejś 13.00. I ruszam spowrotem na Warszawę. więc jakby co ... po drodze... gdybym Ci nie przeszkadzała to mogę zajrzeć, ale nie chcę stawiać pół Polski na nogi, że królewna dupę ruszyła :):). Podeślij mi swój adres na priv jakby co (jadę GPSem Automapą)