ullerowa 22.12.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 http://101zyczen.pl/images/news/zyczenia-bozonarodzeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.12.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/piekna_jest_radosc_w_swieta_01.jpg życzy wu z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.12.2014 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Nefcia zycze Tobie i Twojej Rodzince Zdrowych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2014 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 I dla Was Kochani zdrowych, wesołych i leniwych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.12.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dużo zdrowia w Nowym Roku, uśmiechu, łaskawości losu.Niech spełnione marzenia dadzą dużo radości,niech zamierzenia się realizują, a chęci do nowych wyzwań przybywa.Wartość miłości, przyjaźni, empatii niech pozostanie wartościami największymi,a dobre, wzajemne relacje międzyludzkie dostarczą satysfakcji i siły do walki z przeciwnościami losu.WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE W NOWYM ROKU życzy tola http://blog.ekarteczki.pl/wp-content/uploads/2012/12/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Niech spełnią się wszystkie Wasze życzenia, niech Nowy Rok upływa w zdrowiu, szczęściu i niech zawsze na Waszej drodze stają tylko dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dobra robota ..... Twoja choć koty też skuteczne były Pazury im powyrywałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.02.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nooo....sierściuchy w końcu do czegoś się przydały... Dzięki nim ich Pani zdobędzie nową harcerską odznakę A krzesełko prezentuje się świetnie, zwłaszcza tak w całości otulone tkaniną Ja zabieram się do odnowienia 4 krzeseł. Umiejętności w tym kierunku nie posiadam, więc jak pomyślę, że coś może pójść nei tak i będzie źle wyglądało, to ogarnia mnie panika i... tak to już trwa od roku... Chodzi tylko o zmianę koloru starej tapicerki - obecny zbliżony do marsala (tylko nieco wypłowiały) - najmodniejszego koloru tego roku Chyba pożyczę jakieś sierściuchy, aby zdemolowały mi te krzesła - wtedy nie bedzie mi już ich szkoda, jeśli ja i tapicerstwo to dwa różne bieguny No, a na końcu to, co powinno być na początku: Witaj Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nefcia.. Twojego wczorajszego postu nie widzę... Za to sierściuchy były skuteczne... a Ty zdolniacha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.02.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Wszelki duch.....Kto się pojawił na FM Witaj Nefciu, dobrze czasami coś zrobić, a jeszcze ciekawiej jak się tak w oczy rzuca jak u Ciebie. Faktycznie ożywisz salonik...ale nie o tym chciałam. Chciałam podziwiać Twoją pracę.. a PRACY KOTÓW MÓWIMY STANOWCZE NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dobra robota ..... Twoja choć koty też skuteczne były Pazury im powyrywałaś ? koty całe i zdrowe - zawsze im się upiecze Nooo....sierściuchy w końcu do czegoś się przydały... Dzięki nim ich Pani zdobędzie nową harcerską odznakę A krzesełko prezentuje się świetnie, zwłaszcza tak w całości otulone tkaniną Ja zabieram się do odnowienia 4 krzeseł. Umiejętności w tym kierunku nie posiadam, więc jak pomyślę, że coś może pójść nei tak i będzie źle wyglądało, to ogarnia mnie panika i... tak to już trwa od roku... Chodzi tylko o zmianę koloru starej tapicerki - obecny zbliżony do marsala (tylko nieco wypłowiały) - najmodniejszego koloru tego roku Chyba pożyczę jakieś sierściuchy, aby zdemolowały mi te krzesła - wtedy nie bedzie mi już ich szkoda, jeśli ja i tapicerstwo to dwa różne bieguny No, a na końcu to, co powinno być na początku: Witaj Nefer Cześć Moniss Nie przejmuj się - ja nie mam kompletnie żadnych zdolności artystycznych, więc to robota dla tępaka Dziś tylko mam kłopot z ręką od takera. Więc lepiej kup taker automatyczny, nie ręczny Dasz radę Musisz tylko mocno naciągać materiał. Nefcia.. Twojego wczorajszego postu nie widzę... Za to sierściuchy były skuteczne... a Ty zdolniacha... Cześć Arniczko Zaraz popatrzę. Wszelki duch.....Kto się pojawił na FM Witaj Nefciu, dobrze czasami coś zrobić, a jeszcze ciekawiej jak się tak w oczy rzuca jak u Ciebie. Faktycznie ożywisz salonik...ale nie o tym chciałam. Chciałam podziwiać Twoją pracę.. a PRACY KOTÓW MÓWIMY STANOWCZE NIE Amtluś, no chwali, chwali ...Dzięki za dobre słowo Koty mają u mnie program lojalnościowy - dzieci dorosłe to na koty przelewam miłość (jak stara panna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Super i witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2015 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć AGA Dawno Cię nie widziałam Fajnie, że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2015 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Bo ja tak ostanio przelotem ale miło że jeszcze cały czas mam tu znajomych. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Trochę się zasugerowałam zamknięciem dziennika i masz... Niespodzianka! Koty cudo! Zielone wokół domu już też. Buziaki i ... Oddychaj pełną piersią Blokersie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.03.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Bry Neferka Luubię pomarańczowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Bo ja tak ostanio przelotem ale miło że jeszcze cały czas mam tu znajomych. Pozdrawiam gorąco. Ja też już raczej tylko akcje podglądam Ale czasem coś trzeba wrzucić Trochę się zasugerowałam zamknięciem dziennika i masz... Niespodzianka! Koty cudo! Zielone wokół domu już też. Buziaki i ... Oddychaj pełną piersią Blokersie Dzięki Brazunia Bry Neferka Luubię pomarańczowy;) Gosia, mi się ten pomarańczowy na stare lata przypętał Ale chyba jest lepiej niż było - ja jednak wolę żywe kolory niż beżyki. Nigdy się nie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts