Nefer 08.02.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A gdzie relacja? Co się dzisiaj działo??? Komu sie coś znowu przypomniało? Powoli, powoli, jeszcze nie ma za bardzo kiedy ...ostatni dzień przed urlopem to jakaś jatka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Pieknie to wyglada Nefercia Pamietam jak u nas nie tak dawno temu chodzilam po takich ksiezycowych pagurkach... a nie dlugo bede mieszkac.... Zobaczysz jak szybko minie ten czas..., a wszystkie nerwy ukoi widok juz wykonczonego domciu. Wiesz, ze tyle ludzi bardzo mocno trzyma dla Was kciuki. Niech domcio rosnie w oczach a wykonawcy beda laskawy robic co do nich nalezy - fachowo i w terminie!!! A ja czekam niecierpliwie na te piekne wnetrza, bo wiadomo, ze baby to lubia, nie... No i na ta kawe czekam. Odpoczywaj, nabieraj sil.., a potem - Full speed ahead !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Świetnie że tak się kręci, a ja myślałam, że Ciebie dogonię o naiwności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Świetnie że tak się kręci, a ja myślałam, że Ciebie dogonię o naiwności Dawaj dawaj dawaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 To nie takie hop, zerknij do mojego DB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 .... ALe długo nic zielonego .... podjade i posiedzę przez chwilę Chodź, chodź , ale teraz tam błoto po kolana - ale możesz postać - też dobrze :) to ja sie nawet położe na spa mnie nie stac to chociaz w błotku naturalnym sie potarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 To nie takie hop, zerknij do mojego DB. Ale jak już znajdziesz ekipę to pójdzie jak burza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 to ja sie nawet położe na spa mnie nie stac to chociaz w błotku naturalnym sie potarzam Czuj sie zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Widzę, ciekawa imprezka się szykuje. Czy ja też mogę? Coś przyniosę do picia albo jedzenia, czy jak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Widzę, ciekawa imprezka się szykuje. Czy ja też mogę? Coś przyniosę do picia albo jedzenia, czy jak...? Ależ oczywiście !!! Nawet na "krzywy ryj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 .... ALe długo nic zielonego .... podjade i posiedzę przez chwilę Chodź, chodź , ale teraz tam błoto po kolana - ale możesz postać - też dobrze :) to ja sie nawet położe na spa mnie nie stac to chociaz w błotku naturalnym sie potarzam A się posuniesz ździebko, Zielona Tak o parę centymetrów tylo, to i ja się trochę potaplam ... Też mnie na spa nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 11.02.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Przecież i tak jesteście jedyne w swoim rodzaju, to spa Wam nie potrzebane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 12.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Neferko Twój opis "akcji tesciowa" rozbawił mnie a potem no cóż jakoś tak posmutniałam nagle bo jakby na to nie patrzeć ta biedulka jesteś. Ale nie strasząc myśle,że budowa to dopiero początek. Zamieszkanie razem to bedzie jazda. Mimo wszytsko fundamenciki i stan zero latda moment bedą A liczenie kasy no jakos pod koniec budowy mnie juz nie wzrusza. To jakby rzeka forsy a dno ciagle widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Neferko Twój opis "akcji tesciowa" rozbawił mnie a potem no cóż jakoś tak posmutniałam nagle bo jakby na to nie patrzeć ta biedulka jesteś. Ale nie strasząc myśle,że budowa to dopiero początek. Zamieszkanie razem to bedzie jazda. Mimo wszytsko fundamenciki i stan zero latda moment bedą A liczenie kasy no jakos pod koniec budowy mnie juz nie wzrusza. To jakby rzeka forsy a dno ciagle widać. Nie mam wyboru, więc teściową znieść muszę :) Ale to naprawdę fajna kobita, tylko troszkę upierdliwa. Dlatego mają oddzielne wejscie. A kwestie odwiedzin się załatwi jak przyjdzie czas :) Mam nadzieję,że jakoś to będzie :) Kasa...cóż... trzeba się oswoić. Zajmuję się budżetami od wielu lat i zarządzałam już w swoim życiu duuużymi pieniędzmi, więc nie bardzo mnie przeraża. Tylko kwestia - skąd na to brać :) pozostaje otwarta . Na szczęście jest wyjście - kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Przyznam że podziwiam. Ja ze swoja teściowa nie rozmawiam od 2 lat ani jej nie odwiedzam. No po prostu zaparłam sie że albo minie przeprosi albo moja noga nie postanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dzień dobry Wpadłem zobaczyć czy parapety som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dzień dobry Wpadłem zobaczyć czy parapety som te parapety co je ostatnio przywieźli to poukładali w ziemi i zalali betonem . No jak dzieci, jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Neferka, czy Ty za rozwalenie ruderki zapłaciłaś 8000 Trzeba było zaprosić mnie i królika, postawić flaszkę (dużą i dobrą), to by my Ci za darmo ta ruderka rozwalili ps.masz boooskom teściowom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dzień dobry Wpadłem zobaczyć czy parapety som te parapety co je ostatnio przywieźli to poukładali w ziemi i zalali betonem . No jak dzieci, jak dzieci a ja myślałam, że w przyszłym tygodniu będą montować nie zdążą fuckin hell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Neferka, czy Ty za rozwalenie ruderki zapłaciłaś 8000 Trzeba było zaprosić mnie i królika, postawić flaszkę (dużą i dobrą), to by my Ci za darmo ta ruderka rozwalili ps.masz boooskom teściowom Ehhhh widzisz nie wpdłam na to - ale trzeba będzie ogródek przekopać - czuj się zaproszona z Kłólikiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts