nitubaga 09.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dotelep, dotelep... już dawno się nie widziałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Jak mi nie wyskoczy jakieś budowlane niewiadomoco to może i ja bym się w next weekend jakoś dotelepała ..... No ja myślę - daleko nie masz A jakby co to Cię zgarnę (ale wiem, że się nie dasz tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 to już nawet nie chodzi o odległość , ale o ten cholerny czas , którego mi brak nieustannie Na przyszły weekend mamy wyznaczoną misję rozpoznania bojem płytek do pomieszczenia gospodarczego i garażu.Zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 to już nawet nie chodzi o odległość , ale o ten cholerny czas , którego mi brak nieustannie Na przyszły weekend mamy wyznaczoną misję rozpoznania bojem płytek do pomieszczenia gospodarczego i garażu.Zobaczymy co z tego wyjdzie... Połóż takie jak ja :) Czyli nawet nie wiem jakie Nie trać na to czasu. Gres techniczny kup w necie jakiś Paradyż czy Nowa Gala. A na ściany cos taniego w kolorze podobnym Ty mi nie marudź na czas - jak sobie pójdziesz do pracy na 9-10 h dziennie to pogadamy I jeszcze małżą wyślij do NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 O, najlepiej, zeby od mojego mieszkanie wynajal od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Każdemu dane czasu widać według zasług - ja niby nie w pracy , ale wcale nie mam więcej czasu niz jak do roboty chodziłam Wszystko robię z moja małą Tajfunicą pod pachą więc czasem mam deficyty energetyczne Płytek na ściany nie chce , jeden ból mniej , a na podłodze chcę mieć coś szarego , dopiero jak się nie da inaczej to pójdę w beże..... Jakiś mnie ostatnio kryzys budowlany dopadł i miałam wszystkiego dość , ale powoli przechodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wszyscy znamy to uczucie. Dlatego kupiłam płytki do garażu przez neta. Chyba Nowa gala ma szary gres techniczny taki sół i pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 widziałam je w necie i znalazłam cos tam jeszcze.Ale ja z tych co wola macnąć przed zakupem osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 widziałam je w necie i znalazłam cos tam jeszcze.Ale ja z tych co wola macnąć przed zakupem osobiście Do garażu ? Przestań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dobroszka ty juz za gresem sie rozgladasz Buuuu co ja taka wolna jak slimak (albo raczje moja ekipa0 Chcialam zobaczyc twoje postepy budowalne ale linka gdzies Ci wcielo ps.Fajnie macie z tymi spotkaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ano do garażu.Do łazienek i kuchni miałam wybrane wcześniej , jeszcze zanim budowę zaczęłam.To przynajmniej sobie coś do garażu i pralni zmacam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ano do garażu.Do łazienek i kuchni miałam wybrane wcześniej , jeszcze zanim budowę zaczęłam.To przynajmniej sobie coś do garażu i pralni zmacam Ano - to jest argument :) Tylko nie trac na to za dużo czasu, dobra ? :) Będzie go wiecej, zeby mnie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wybrane i kupione Ja tyle rzeczy ogladam a boje sie cos wzcesniej kupic bo a noz mi sie odmieni albo nie bedzie pasowalo lub bedzie za malo i pozniej nie dokupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dobroszka ty juz za gresem sie rozgladasz Buuuu co ja taka wolna jak slimak (albo raczje moja ekipa0 Chcialam zobaczyc twoje postepy budowalne ale linka gdzies Ci wcielo ps.Fajnie macie z tymi spotkaniami Oć do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ooooo faktycznie nie mam galerii w podpisie zaraz postaram się naprawić. A za płytkami rozglądam sie profilaktycznie , żeby wiedzieć jaką będą miały grubość przed wylewkami.A wylewki mam nadzieję,że będa w październiku robione.Więc tak się zaczynam rozglądac za tymi technicznymi płytkami. Bo nie lubię na ostatnią chwilę Co do postępów to mury są , ścianki są , dach z dachówką jest , elektryk skończył jak na razie , hydraulik też. Teraz jeszcze ekipa musi pokończyć jakieś rzeczy , a w planach okna , reku z GWC , alarm a potem tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Alarm.. okna, drzwi i tynki : ) JAk masz dach to już można flaszkę obalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wybrane i kupione Ja tyle rzeczy ogladam a boje sie cos wzcesniej kupic bo a noz mi sie odmieni albo nie bedzie pasowalo lub bedzie za malo i pozniej nie dokupie wybrane , ale jeszcze nie kupione. Część chałupy była planowana z architektem wnętrz , więc tam juz wcześniej były ustalone konkretne rozwiązania materiałowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nefcia no nie tak łatwo zostawić zwłaszcza tą najmniejszą część bandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Alarm.. okna, drzwi i tynki : ) JAk masz dach to już można flaszkę obalić Mniej więcej tak Jak znam życie przylezą wszyscy hurtem i się będą nawzajem o siebie potykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Alarm.. okna, drzwi i tynki : ) JAk masz dach to już można flaszkę obalić Mniej więcej tak Jak znam życie przylezą wszyscy hurtem i się będą nawzajem o siebie potykać NO taaaaaaaaaak bo ta Twoja chałupka to taka malutka jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts