Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to już nawet nie chodzi o odległość , ale o ten cholerny czas , którego mi brak nieustannie :-? Na przyszły weekend mamy wyznaczoną misję rozpoznania bojem płytek do pomieszczenia gospodarczego i garażu.Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Połóż takie jak ja :):) Czyli nawet nie wiem jakie :) Nie trać na to czasu. Gres techniczny kup w necie jakiś Paradyż czy Nowa Gala. A na ściany cos taniego w kolorze podobnym :)

Ty mi nie marudź na czas - jak sobie pójdziesz do pracy na 9-10 h dziennie to pogadamy :) I jeszcze małżą wyślij do NY :)

Każdemu dane czasu widać według zasług - ja niby nie w pracy , ale wcale nie mam więcej czasu niz jak do roboty chodziłam :) Wszystko robię z moja małą Tajfunicą pod pachą więc czasem mam deficyty energetyczne :wink:

Płytek na ściany nie chce , jeden ból mniej , a na podłodze chcę mieć coś szarego , dopiero jak się nie da inaczej to pójdę w beże.....

Jakiś mnie ostatnio kryzys budowlany dopadł i miałam wszystkiego dość :( , ale powoli przechodzi .

Ano do garażu.Do łazienek i kuchni miałam wybrane wcześniej , jeszcze zanim budowę zaczęłam.To przynajmniej sobie coś do garażu i pralni zmacam :lol:

Ano - to jest argument :):) Tylko nie trac na to za dużo czasu, dobra ? :):) Będzie go wiecej, zeby mnie odwiedzić :)

ooooo faktycznie nie mam galerii w podpisie :roll: :-? zaraz postaram się naprawić.

A za płytkami rozglądam sie profilaktycznie , żeby wiedzieć jaką będą miały grubość przed wylewkami.A wylewki mam nadzieję,że będa w październiku robione.Więc tak się zaczynam rozglądac za tymi technicznymi płytkami.

Bo nie lubię na ostatnią chwilę :oops:

Co do postępów to mury są , ścianki są , dach z dachówką jest , elektryk skończył jak na razie , hydraulik też.

Teraz jeszcze ekipa musi pokończyć jakieś rzeczy , a w planach okna , reku z GWC , alarm a potem tynki :)

Wybrane i kupione :o Ja tyle rzeczy ogladam a boje sie cos wzcesniej kupic bo a noz mi sie odmieni albo nie bedzie pasowalo lub bedzie za malo i pozniej nie dokupie :roll:

wybrane , ale jeszcze nie kupione. Część chałupy była planowana z architektem wnętrz , więc tam juz wcześniej były ustalone konkretne rozwiązania materiałowe :)

Alarm.. okna, drzwi i tynki : )

JAk masz dach to już można flaszkę obalić :)

Mniej więcej tak :lol: Jak znam życie przylezą wszyscy hurtem i się będą nawzajem o siebie potykać :wink:

NO taaaaaaaaaak bo ta Twoja chałupka to taka malutka jest :):) :wink: