Nefer 09.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nefcia no nie tak łatwo zostawić zwłaszcza tą najmniejszą część bandy Czasem zdrowo jest zatęsknić - chętniej się wraca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Alarm.. okna, drzwi i tynki : ) JAk masz dach to już można flaszkę obalić Mniej więcej tak Jak znam życie przylezą wszyscy hurtem i się będą nawzajem o siebie potykać NO taaaaaaaaaak bo ta Twoja chałupka to taka malutka jest :) Taka jak w sam raz jest.Choć garaż to mógłby być wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Przestań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nefcia już sama nie wiem kto bardziej tęskni ja w każdym razie czuję się dziwnie zwłaszcza wieczorem czegoś mi nrakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nefcia już sama nie wiem kto bardziej tęskni ja w każdym razie czuję się dziwnie zwłaszcza wieczorem czegoś mi nrakuje Tak to własnie jest My mamusie mamy przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Przestań :) przyjedziesz to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nefcia gdyby to bylo takie proste ....Pozostaje mi spalac sie z zazdrosci ze tak wam fajnie dobrosia to ty elektryke i hydraulike bez okien robilas?Ja myslalam ze najpeirw trza zamknac chalpe zeby tych kabli nie daj boze jacys huligany nie poniszczyli (zanim zatynkujesz) Jakie okna bedziesz zakladac? Troche jestem na siebie zla bo jak przez rok projektowalam domek to moglam rownoczesnie wlasnie wnetrza planowac z jakims architektem a tak wyglada ze przespalam sprawe i pozostaje mi robienie wszystkiego na wyczucie.Dobrze ze jest forum bo duzo dobrych duszkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Przestań :) przyjedziesz to zobaczysz No wiszę Ci kontrol :) Myślę, że next weekend to dobry termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kakusku stwierdziłam,że nie będe rozbijać obozu pod budową,żeby kabelków pilnować Mam baaardzo miłych i czujnych sąsiadów , więc jakby coś się działo daliby znać. A na pracę z architektem chyba nie jest jeszcze za późno - choć u Ciebie troszke inna sytuacja , bo miałas robony idywidualny projekt - więc większe dopracowanie pod Twoje potrzeby. Ja kupowałam gotowca i zaprzęgłam panią architekt,żeby go przerobiła na moje kopyto.A przy okazji rozplanowania zmian w ściankach zostały zapanowane materiały wykończeniowe Nefcia na razie nic nie jestem w stanie zaplanować.Jakąkolwiek wiedzę na temat weekendu mam pod koniec tygodnia , czyli dam znać czwartek/piątek co się u nas zapowiada , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Sure, Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Sure, Piękna Padam .Idę się pitulic do mojej Bestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nefcia gdyby to bylo takie proste ....Pozostaje mi spalac sie z zazdrosci ze tak wam fajnie dobrosia to ty elektryke i hydraulike bez okien robilas?Ja myslalam ze najpeirw trza zamknac chalpe zeby tych kabli nie daj boze jacys huligany nie poniszczyli (zanim zatynkujesz) Jakie okna bedziesz zakladac? Troche jestem na siebie zla bo jak przez rok projektowalam domek to moglam rownoczesnie wlasnie wnetrza planowac z jakims architektem a tak wyglada ze przespalam sprawe i pozostaje mi robienie wszystkiego na wyczucie.Dobrze ze jest forum bo duzo dobrych duszkow Dobrosia jesta kamikadze. W moich okolicach wszyscy by sie bardzo ucieszyli jakbym im zostawiła kable na wierzchu :) Wiecie ile to flaszek ? Jeeesoooo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Sure, Piękna Padam .Idę się pitulic do mojej Bestii POcałuj Bestyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Pocałuję. A kablami mnie nie stresujcie Już cała podskakuję,żeby to cholerę wsio zamknąć oknami i drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzień dobry chciałam wejść na galerię, ale nie mam przepustki Dobroś poradzisz coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Bry Nituś, a kod dostępu wykupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Bry Nituś, a kod dostępu wykupiłaś ? yyyyyyyyy nooooo..... nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Po 3,50 jest, zdrapka pod stadionem Cze wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Po 3,50 jest, zdrapka pod stadionem Cze wsiem jeśli to pod tym stadionem co to go mam na mysli.... to już go nie ma..... i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Zostało jeszcze kilka straganków...Znajdem i ci wyślem zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts