Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alarm.. okna, drzwi i tynki : )

JAk masz dach to już można flaszkę obalić :)

Mniej więcej tak :lol: Jak znam życie przylezą wszyscy hurtem i się będą nawzajem o siebie potykać :wink:

NO taaaaaaaaaak bo ta Twoja chałupka to taka malutka jest :):) :wink:

Taka jak w sam raz jest.Choć garaż to mógłby być wiekszy :oops: :)

Nefcia gdyby to bylo takie proste ....Pozostaje mi spalac sie z zazdrosci ze tak wam fajnie :wink:

dobrosia to ty elektryke i hydraulike bez okien robilas?Ja myslalam ze najpeirw trza zamknac chalpe zeby tych kabli nie daj boze jacys huligany nie poniszczyli (zanim zatynkujesz) Jakie okna bedziesz zakladac?

Troche jestem na siebie zla bo jak przez rok projektowalam domek to moglam rownoczesnie wlasnie wnetrza planowac z jakims architektem a tak wyglada ze przespalam sprawe i pozostaje mi robienie wszystkiego na wyczucie.Dobrze ze jest forum bo duzo dobrych duszkow :)

Kakusku stwierdziłam,że nie będe rozbijać obozu pod budową,żeby kabelków pilnować :wink: Mam baaardzo miłych i czujnych sąsiadów , więc jakby coś się działo daliby znać.

A na pracę z architektem chyba nie jest jeszcze za późno - choć u Ciebie troszke inna sytuacja , bo miałas robony idywidualny projekt - więc większe dopracowanie pod Twoje potrzeby.

Ja kupowałam gotowca i zaprzęgłam panią architekt,żeby go przerobiła na moje kopyto.A przy okazji rozplanowania zmian w ściankach zostały zapanowane materiały wykończeniowe :)

Nefcia na razie nic nie jestem w stanie zaplanować.Jakąkolwiek wiedzę na temat weekendu mam pod koniec tygodnia , czyli dam znać czwartek/piątek co się u nas zapowiada , ok? :)

Nefcia gdyby to bylo takie proste ....Pozostaje mi spalac sie z zazdrosci ze tak wam fajnie :wink:

dobrosia to ty elektryke i hydraulike bez okien robilas?Ja myslalam ze najpeirw trza zamknac chalpe zeby tych kabli nie daj boze jacys huligany nie poniszczyli (zanim zatynkujesz) Jakie okna bedziesz zakladac?

Troche jestem na siebie zla bo jak przez rok projektowalam domek to moglam rownoczesnie wlasnie wnetrza planowac z jakims architektem a tak wyglada ze przespalam sprawe i pozostaje mi robienie wszystkiego na wyczucie.Dobrze ze jest forum bo duzo dobrych duszkow :)

Dobrosia jesta kamikadze.

W moich okolicach wszyscy by sie bardzo ucieszyli jakbym im zostawiła kable na wierzchu :):)

Wiecie ile to flaszek ? Jeeesoooo ...