nitubaga 10.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Zostało jeszcze kilka straganków... Znajdem i ci wyślem zaraz... ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzień dobry poniedziałkowe Nefcia jak tam zapasy z bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wusia - podobno na początku tygodnie (czyli jutro ?) mam mieć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Eee, na pewno bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 no ja kuźwa myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jak ja bym chciala jakis kredycik dostac jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nefuś na bank będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Na pewno bedzie Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Czeeeeeeeee wszystkim i lecę dalej zaległości nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ty mnie Liduś nie prowokuj :) Cze Zuzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 to ja trzymam kciuki. kiedys jeden listonosz powiedzial mi bardzo ważną prawdę życiową. Pierwszy kredyt to strach brac, przy drugim juz łatwiej, a po trzecim to juz wszystko jedno. Takiego świętego spokoju ci życzę Neffno i zeby bło zawsze z czego spłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Informacja nieoficjalna, podejrzana z systemu banku : pieniądze się dodrukowują Bank uszczknął co prawda 10% z kwoty wnioskowanej, ale nie robie scen. Czyli - ROCK AND ROLL Moi Kochani To Boże Narodzenie jest MOJE Dzięki Mysiu :) Ja jestem kamikadze jak wiesz A pieniądz ? Dziś są jutro nie ma. Je po prostu trzeba zarobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 super super!!!!!bardzo sie ciesze i trzymam kciuki zeby na BN sie udalo, ale u Ciebie to juz taki zaawansowany stan ze pewnie i na mikolaja dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 super super!!!!! bardzo sie ciesze i trzymam kciuki zeby na BN sie udalo, ale u Ciebie to juz taki zaawansowany stan ze pewnie i na mikolaja dasz radeDzięki Aniu - mam nadzieję , że chociaż na moja 40-tkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Gratulacje, inaczej byc nie moglo przeciez. Nefcia to wiesz... Jak bedziesz miala malarzy w chalupie a kominek jest aktualny to krzycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Gratulacje, inaczej byc nie moglo przeciez. Nefcia to wiesz... Jak bedziesz miala malarzy w chalupie a kominek jest aktualny to krzycz. NO jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.08.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 czesc Kamikadze. Robie sushi wlasnie i juz zdążyłam przypalić ryż. Jak ja lubie tą swoją-nieswoją kuchnię. Tez juz sie chce przeprowadzic, zeby miec duuuze szuflady w których jest masa szpargałow, słoiczków, przypraw, wygodną płytę do gotowania nie wciśniętą na ściane żeby blat był dobrze oświetlony i zeby chociażby piekarnik juz byl i zmywarka, no, nie robię więcej scen, ale ja to juz wszsytko kiedys miałam, a teraz znowu nie mam i urasta to do rozmiarów jakiegoś wieeeelkiego, niedoścignionego marzeniaczuje sie bez dobrej kuchni jak bez ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mysz niezla jestes suszi w zyciu nie wiedzialabym jak sie zabrac, a poza tym sie nie zabieram bo u nas tylko ja lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nefusia no ja mówiłam że inaczej być nie może kończ dziewczyno kończ to się moze do tej Stolycy zwlekę w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 czesc Kamikadze. Robie sushi wlasnie i juz zdążyłam przypalić ryż. Jak ja lubie tą swoją-nieswoją kuchnię. Tez juz sie chce przeprowadzic, zeby miec duuuze szuflady w których jest masa szpargałow, słoiczków, przypraw, wygodną płytę do gotowania nie wciśniętą na ściane żeby blat był dobrze oświetlony i zeby chociażby piekarnik juz byl i zmywarka, no, nie robię więcej scen, ale ja to juz wszsytko kiedys miałam, a teraz znowu nie mam i urasta to do rozmiarów jakiegoś wieeeelkiego, niedoścignionego marzenia czuje sie bez dobrej kuchni jak bez ręki. Nic mi nie mów. W mojej kuchnie mieszczę sie tylko ja. Każda inna osoba (włączejąc kota) koliduje Niebawem Moja Droga - to już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts