Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Informacja nieoficjalna, podejrzana z systemu banku : pieniądze się dodrukowują

Bank uszczknął co prawda 10% z kwoty wnioskowanej, ale nie robie scen.

Czyli - ROCK AND ROLL Moi Kochani

To Boże Narodzenie jest MOJE

Dzięki Mysiu :):) Ja jestem kamikadze jak wiesz :) A pieniądz ? Dziś są jutro nie ma. Je po prostu trzeba zarobić :):)

czesc Kamikadze. Robie sushi wlasnie i juz zdążyłam przypalić ryż. Jak ja lubie tą swoją-nieswoją kuchnię. Tez juz sie chce przeprowadzic, zeby miec duuuze szuflady w których jest masa szpargałow, słoiczków, przypraw, wygodną płytę do gotowania nie wciśniętą na ściane żeby blat był dobrze oświetlony i zeby chociażby piekarnik juz byl i zmywarka, no, nie robię więcej scen, ale ja to juz wszsytko kiedys miałam, a teraz znowu nie mam i urasta to do rozmiarów jakiegoś wieeeelkiego, niedoścignionego marzenia

czuje sie bez dobrej kuchni jak bez ręki.

czesc Kamikadze. Robie sushi wlasnie i juz zdążyłam przypalić ryż. Jak ja lubie tą swoją-nieswoją kuchnię. Tez juz sie chce przeprowadzic, zeby miec duuuze szuflady w których jest masa szpargałow, słoiczków, przypraw, wygodną płytę do gotowania nie wciśniętą na ściane żeby blat był dobrze oświetlony i zeby chociażby piekarnik juz byl i zmywarka, no, nie robię więcej scen, ale ja to juz wszsytko kiedys miałam, a teraz znowu nie mam i urasta to do rozmiarów jakiegoś wieeeelkiego, niedoścignionego marzenia

czuje sie bez dobrej kuchni jak bez ręki.

Nic mi nie mów. W mojej kuchnie mieszczę sie tylko ja. Każda inna osoba (włączejąc kota) koliduje :)

Niebawem Moja Droga - to już niebawem :)