Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Informacja nieoficjalna, podejrzana z systemu banku : pieniądze się dodrukowują

Bank uszczknął co prawda 10% z kwoty wnioskowanej, ale nie robie scen.

Czyli - ROCK AND ROLL Moi Kochani

To Boże Narodzenie jest MOJE

Dzięki Mysiu :):) Ja jestem kamikadze jak wiesz :) A pieniądz ? Dziś są jutro nie ma. Je po prostu trzeba zarobić :):)

I tak do mnie mów!!! :D :D :D Proszę mi zarezerwować kawałek podłogi na nocleg po parapetówie ( niniejszym elegancko się wprosiłam) może byc w tym trawertynowym kibelku :D

Informacja nieoficjalna, podejrzana z systemu banku : pieniądze się dodrukowują :):)

Bank uszczknął co prawda 10% z kwoty wnioskowanej, ale nie robie scen.

Czyli - ROCK AND ROLL Moi Kochani :)

To Boże Narodzenie jest MOJE :)

Aaalleee będzie się działo!!!

:lol: :lol: :lol:

Mysz niezla jestes suszi :o

w zyciu nie wiedzialabym jak sie zabrac, a poza tym sie nie zabieram bo u nas tylko ja lubie :roll:

jak to jak?

podnosisz klape od wielkiego akwarium co stoi w twoim domu i kolo którego codzien przechodzisz i zastanawiasz się jak to sie stało ze się na nie wogóle zgodziłas. Odwracasz głowe, a tam stoi drugie i juz myślisz, no nieźle pojechałam. ;)

No więc podnosisz ta klapę, ulubioną rybę meza łapiesz w siatę i na deskę, ciach, głowa poszła, teraz flaczki i płetwy. macasz ręką w ciemnej szafce gdzie się podziały te glony, w międzyczasie przypalasz wode na ryż, ale ratujesz sytuacje polewając do czystego garnka nowej zagotowanej wody z czajnika(kto by mył przypalone gary :roll: ), (chwała, ze czajnik zagotuje 2 litry 3 x szybciej niz palnik na gazie 0.2l), udaje się w koncu ugotować ryżyk, no to bach go na te glony, oprawiona rybka troche przypraw, octu cukru, jakas zielenina i ogóreczek, zawijasz rulonik i go do lodówki na jak długo się da, a że sie nie da na za długo bo głodna jestes jak diabli to wyciągasz z czeluści szybciej niz tam wepchałas, a potem obżarstwo, a poooooootem jest taki rezultat, ze się kurna ruszyć nie możesz i znow sie zastanawiasz na kiego było mi to akwarium w domu.

dobranoc ide spac

Mysz niezla jestes suszi :o

w zyciu nie wiedzialabym jak sie zabrac, a poza tym sie nie zabieram bo u nas tylko ja lubie :roll:

jak to jak?

podnosisz klape od wielkiego akwarium co stoi w twoim domu i kolo którego codzien przechodzisz i zastanawiasz się jak to sie stało ze się na nie wogóle zgodziłas. Odwracasz głowe, a tam stoi drugie i juz myślisz, no nieźle pojechałam. ;)

No więc podnosisz ta klapę, ulubioną rybę meza łapiesz w siatę i na deskę, ciach, głowa poszła, teraz flaczki i płetwy. macasz ręką w ciemnej szafce gdzie się podziały te glony, w międzyczasie przypalasz wode na ryż, ale ratujesz sytuacje polewając do czystego garnka nowej zagotowanej wody z czajnika(kto by mył przypalone gary :roll: ), (chwała, ze czajnik zagotuje 2 litry 3 x szybciej niz palnik na gazie 0.2l), udaje się w koncu ugotować ryżyk, no to bach go na te glony, oprawiona rybka troche przypraw, octu cukru, jakas zielenina i ogóreczek, zawijasz rulonik i go do lodówki na jak długo się da, a że sie nie da na za długo bo głodna jestes jak diabli to wyciągasz z czeluści szybciej niz tam wepchałas, a potem obżarstwo, a poooooootem jest taki rezultat, ze się kurna ruszyć nie możesz i znow sie zastanawiasz na kiego było mi to akwarium w domu.

dobranoc ide spac

Mycha zarąbisty przepis na sushi :lol: a szwagier miał takie fajne rybki w akwarium :lol: :lol: :lol:

dobry wieczór

Nefcia nie ma jak nocleg na podlodze po parapetówie zarąbiste polecam :lol: :lol: :lol: