Nefer 11.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nefusia no ja mówiłam że inaczej być nie może kończ dziewczyno kończ to się moze do tej Stolycy zwlekę w końcu Myślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nef, gratulacje Kamikadze trzymam kciuki za szybką wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Informacja nieoficjalna, podejrzana z systemu banku : pieniądze się dodrukowują Bank uszczknął co prawda 10% z kwoty wnioskowanej, ale nie robie scen. Czyli - ROCK AND ROLL Moi Kochani To Boże Narodzenie jest MOJE Dzięki Mysiu :) Ja jestem kamikadze jak wiesz A pieniądz ? Dziś są jutro nie ma. Je po prostu trzeba zarobić :)I tak do mnie mów!!! Proszę mi zarezerwować kawałek podłogi na nocleg po parapetówie ( niniejszym elegancko się wprosiłam) może byc w tym trawertynowym kibelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Informacja nieoficjalna, podejrzana z systemu banku : pieniądze się dodrukowują :) Bank uszczknął co prawda 10% z kwoty wnioskowanej, ale nie robie scen. Czyli - ROCK AND ROLL Moi Kochani To Boże Narodzenie jest MOJE Aaalleee będzie się działo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kochane, co ja bym bez Was zrobiła :) Oczywiście, dla każdego znajdzie się kawałek podłogi - teksty o wpraszaniu ignoruję. Są tacy, co nie potrzebują zaproszenia, żeby do mnie mogli wpaść , nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 i w Excellku (który mnie jeszcze przy tej budowie nie zawiódł) wychodzi mi, że się powinno udać zakończyć do przeprowadzki :) Na brzytew, ale sie może udać Może bez mebli, ale to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.08.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mysz niezla jestes suszi w zyciu nie wiedzialabym jak sie zabrac, a poza tym sie nie zabieram bo u nas tylko ja lubie jak to jak? podnosisz klape od wielkiego akwarium co stoi w twoim domu i kolo którego codzien przechodzisz i zastanawiasz się jak to sie stało ze się na nie wogóle zgodziłas. Odwracasz głowe, a tam stoi drugie i juz myślisz, no nieźle pojechałam. No więc podnosisz ta klapę, ulubioną rybę meza łapiesz w siatę i na deskę, ciach, głowa poszła, teraz flaczki i płetwy. macasz ręką w ciemnej szafce gdzie się podziały te glony, w międzyczasie przypalasz wode na ryż, ale ratujesz sytuacje polewając do czystego garnka nowej zagotowanej wody z czajnika(kto by mył przypalone gary ), (chwała, ze czajnik zagotuje 2 litry 3 x szybciej niz palnik na gazie 0.2l), udaje się w koncu ugotować ryżyk, no to bach go na te glony, oprawiona rybka troche przypraw, octu cukru, jakas zielenina i ogóreczek, zawijasz rulonik i go do lodówki na jak długo się da, a że sie nie da na za długo bo głodna jestes jak diabli to wyciągasz z czeluści szybciej niz tam wepchałas, a potem obżarstwo, a poooooootem jest taki rezultat, ze się kurna ruszyć nie możesz i znow sie zastanawiasz na kiego było mi to akwarium w domu. dobranoc ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.08.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 withanko nefcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 withanko nefcia:) Myślę o Tobie intensywnie od 10 min. No i się zgłosiłeś :) I o to chodzi Czee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No w końcu godzina duchów wybiła, to się pojawił i ... zniknął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No w końcu godzina duchów wybiła, to się pojawił i ... zniknął... rasowy Duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.08.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 rasiowy a i owszem dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 rasiowy a i owszem dobranoc To pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Mysz niezla jestes suszi w zyciu nie wiedzialabym jak sie zabrac, a poza tym sie nie zabieram bo u nas tylko ja lubie jak to jak? podnosisz klape od wielkiego akwarium co stoi w twoim domu i kolo którego codzien przechodzisz i zastanawiasz się jak to sie stało ze się na nie wogóle zgodziłas. Odwracasz głowe, a tam stoi drugie i juz myślisz, no nieźle pojechałam. No więc podnosisz ta klapę, ulubioną rybę meza łapiesz w siatę i na deskę, ciach, głowa poszła, teraz flaczki i płetwy. macasz ręką w ciemnej szafce gdzie się podziały te glony, w międzyczasie przypalasz wode na ryż, ale ratujesz sytuacje polewając do czystego garnka nowej zagotowanej wody z czajnika(kto by mył przypalone gary ), (chwała, ze czajnik zagotuje 2 litry 3 x szybciej niz palnik na gazie 0.2l), udaje się w koncu ugotować ryżyk, no to bach go na te glony, oprawiona rybka troche przypraw, octu cukru, jakas zielenina i ogóreczek, zawijasz rulonik i go do lodówki na jak długo się da, a że sie nie da na za długo bo głodna jestes jak diabli to wyciągasz z czeluści szybciej niz tam wepchałas, a potem obżarstwo, a poooooootem jest taki rezultat, ze się kurna ruszyć nie możesz i znow sie zastanawiasz na kiego było mi to akwarium w domu. dobranoc ide spac Mycha zarąbisty przepis na sushi a szwagier miał takie fajne rybki w akwarium dobry wieczór Nefcia nie ma jak nocleg na podlodze po parapetówie zarąbiste polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Eee materacyk te rzeczy - ja też juz przećwiczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no pewnie że jakiś tam materacyk ale nie to jest najważniejsze na czym się śpi tylko w jakim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no pewnie że jakiś tam materacyk ale nie to jest najważniejsze na czym się śpi tylko w jakim towarzystwie To prawda - ja ostatnio spałam w towarzystwie kozy beczącej za ogordzeniem. Ale kozę wywieźli na wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ooooooooooooo jakie niedobre ludzie ja ostatnio spałam z Monią Małgosią Skabusią i jeszcze Ania była noooooo i jeszcze trochu i świt nas by zastał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ALe Wam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Nefcia normalnie poczułam się jakbym miała z 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts