Nefer 14.02.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 a ja myślałam, że w przyszłym tygodniu będą montować nie zdążą fuckin hell Ano zawsze kuźwa coś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Teraz to aż miło spojrzeć na ten początek domu! Kapcie dla gości już przygotowane, jak mniemam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.02.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dagus jak pieknie juz fundamenty, piekny prezent na walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Teraz to aż miło spojrzeć na ten początek domu! Kapcie dla gości już przygotowane, jak mniemam? O KURDE !!! Zapomniałam o kapciach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dagus jak pieknie juz fundamenty, piekny prezent na walentynki Prawda, że ładne :) ? Nawet nie wiedziałam, ze taka kupa betonu i cegieł może być ładna i cieszyć I szczerze mówiąc wolę budowanie niż walkę z papierami :) Przynajmniej efekty są wymierne - kazdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Nefercia piknie rosnie domcio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 14.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Niezłe tempo 7 dni i fundament gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 O faktycznie, jest czym oko popieścić....No tak to przecież Walentynki Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Piknie, piknie Oko cieszy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 15.02.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Pięknie. Mówiłam, ze po TAKICH przejściach z papierami, to teraz już z górki.... i pestka jak by teściowa odwiedziła znowu waszą działeczkę, zdasz relację ?? plisss... W końcu tytuł dziennika do czegoś zobowiązuje , MUSI być dużo o teściowej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Niestety jak mnie nie ma na miejscu, to nie moge zaobserwować jak moja Teściowa rządzi :) Wczoraj nie była , ale dziś już pewnie nadrobi - jak zadzwoni to dam znać :) Już opłakała wszystki drzewka i krzaczki więc chyba już jej lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Oj bardzo dawno mnie tu nie było...ale widzę, że wystartowałas Gratuluję A z teściową to ....myślę, że najgorsze za Tobą. Przeżyła drzewka, krzaczki, pierdołki, ruderę, dziurę to teraz to już tylko ładniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 16.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Teścia pogotowie zabrało do szpitala - bóle zamostkowe. Zostawili go na obserwacji. Dziś rocznica śmierci mojej Dorotki. To nie jest mój najlepszy dzień... Faktycznie to smutny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Nefer bardzo mi przykro Trzymaj się dzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 17.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Nefertrzymaj się.WiaraNadziejaMiłość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Nefer,tak mi przykro.Bądź dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Neferka, trzymajcie się, będzie dobrze, zobaczysz. W końcu z zawałów się wychodzi, niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Neferka, trzymajcie się, będzie dobrze, zobaczysz. W końcu z zawałów się wychodzi, niee??? No ba. Wyjdzie na pewno. Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.02.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Staram sie nie rozłożyć na drobne kawałeczki.To jego drugi zawał w życiu.W międzyczasie był też zawał mózgu 5 lat temu. Plus zakrzepica po tej akcji.Nie wiem na ile jest silny. Jak przywali jeszcze raz to nie da rady.Na razie jest na Oiomie. Zobaczymy.Dzięki KOCHANI. Staram sie nie płakać, bo jak zacznę to już chyba nie skończę.Mam nadzieję postawić ten dom również dla niego..obym zdążyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.02.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Neferka, trzymam kciuki za teścia. Wiem jak się czujesz, ja od grudnia przeżywam podobne kłopoty z tatą...Wszystko będzie dobrze-zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts