Nefer 16.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Super Dobrosia !!! To już można flaszkę obalić Nie mam siły A po ciązy jakaś mało alkoholizująca się zrobiłam. Ćwiczyć trza, ćwiczyć (miałam to samo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 dobry wieczór Nefcia z tej huśtawki to lepiej zrezygnuj bo albo małż albo Ty z niej spadniecie i będzie kicha zamiast przyjemności Guuuupia, to sie ja wiesza nad lozkiem, co by miekkie ladowanie bylo. I cooooooooooo niby ma w locie trafić ??? O kurde, sama sie nadziejesz. "Minelim serce, trzymaj beret" taak ? No nie wiem, nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 kurcze ja to bym nie chciała spaść na mojego męża bo bezpieczniej byłoby w kępę kaktusów trafić niż na kości biodrowe mojego męża I cooooooooooo niby ma w locie trafić ??? uplułam monitor już widzę jak Nefcia leży w pozycji na gotową a małżonek Jej buja się jak małpa na trapezie celując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 :) Taka sytuacja całkowicie wyklucza seks, bo przecież wszystko ze śmiechu opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Albona odwrót - on leżąc czeka w gotowości a ona się buja i skacze na oklep / oślep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ałaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Może powinnas mieć jakis celownik na podczerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Najlepiej kuszę z celownikiem optycznym - i oczywiście noktowizorem Bujanie na tle kapliczki to niezły czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 jak trafi to nie problem gorzej jak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 jak trafi to nie problem gorzej jak nie Wyobrażasz sobie jak może ucierpieć męskie EGO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 kurcze ja to bym nie chciała spaść na mojego męża bo bezpieczniej byłoby w kępę kaktusów trafić niż na kości biodrowe mojego męża I cooooooooooo niby ma w locie trafić ??? uplułam monitor już widzę jak Nefcia leży w pozycji na gotową a małżonek Jej buja się jak małpa na trapezie celując Wusia, bo to kobieta na tej hustawce celuje, widac, ze nigdy w burdelu nie bylas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 kurcze ja to bym nie chciała spaść na mojego męża bo bezpieczniej byłoby w kępę kaktusów trafić niż na kości biodrowe mojego męża I cooooooooooo niby ma w locie trafić ??? uplułam monitor już widzę jak Nefcia leży w pozycji na gotową a małżonek Jej buja się jak małpa na trapezie celując Wusia, bo to kobieta na tej hustawce celuje, widac, ze nigdy w burdelu nie bylas. NOoooooooooo ja przepraszam, ale ja nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 kurcze ja to bym nie chciała spaść na mojego męża bo bezpieczniej byłoby w kępę kaktusów trafić niż na kości biodrowe mojego męża I cooooooooooo niby ma w locie trafić ??? uplułam monitor już widzę jak Nefcia leży w pozycji na gotową a małżonek Jej buja się jak małpa na trapezie celując Wusia, bo to kobieta na tej hustawce celuje, widac, ze nigdy w burdelu nie bylas. NOoooooooooo ja przepraszam, ale ja nie byłam W necie poogladaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 kurcze ja to bym nie chciała spaść na mojego męża bo bezpieczniej byłoby w kępę kaktusów trafić niż na kości biodrowe mojego męża I cooooooooooo niby ma w locie trafić ??? uplułam monitor już widzę jak Nefcia leży w pozycji na gotową a małżonek Jej buja się jak małpa na trapezie celując Wusia, bo to kobieta na tej hustawce celuje, widac, ze nigdy w burdelu nie bylas. NOoooooooooo ja przepraszam, ale ja nie byłam W necie poogladaj... w necie się nie liczy - dowolny fotomontaz można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Muszę wygoglować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 kurcze też w burdelu nie byłam Małgoś a myślisz że kobiecie łatwiej trafić wszak to ponoć facet zawsze trafia choćby i po palcu Nefcia ja sobie wyobrażam że po takim nietrafieniu to męskie EGO razem z właścicielem leży i kwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 :) Biedne Ego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 http://images.google.pl/images?q=sex%20swing&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ja pierdziu - ale urządzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Zawsze to przyjemniejsze niz pralka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts