Nefer 17.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 masz juz malarzy zaklepanych? Wstępnie na 21. września. Zobaczymy jakie to jest to natryskowe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 oooooo Nefcia to tym większy bajer że ktoś uczciwie działa a to coś jak samochody malują sporo na ścianie i sporo wkoło pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzięki Nefciu Jestem tu od załatwiania problemów BTW - kupiłam w tym sklepie w piątek. W poniedziałek rano dostałam towar O 8.00 rano zadzwonił kurier Nie zrobiłam przelewu - choć zaznaczyłam tę formę - a jednak przyjechał. Za pobraniem - dostawa gratis Dla mnie błyskawica Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzięki Nefciu Jestem tu od załatwiania problemów BTW - kupiłam w tym sklepie w piątek. W poniedziałek rano dostałam towar O 8.00 rano zadzwonił kurier Nie zrobiłam przelewu - choć zaznaczyłam tę formę - a jednak przyjechał. Za pobraniem - dostawa gratis Dla mnie błyskawica Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? No materace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? Materace chłopakom, bo już na dechach spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dobra Mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 oooooo Nefcia to tym większy bajer że ktoś uczciwie działa a to coś jak samochody malują sporo na ścianie i sporo wkoło pewnie też U-wiel-biam doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nie chodzi o to, zeby nie chlapac, tylko zeby se umiec teren zabezpieczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzięki Nefciu Jestem tu od załatwiania problemów BTW - kupiłam w tym sklepie w piątek. W poniedziałek rano dostałam towar O 8.00 rano zadzwonił kurier Nie zrobiłam przelewu - choć zaznaczyłam tę formę - a jednak przyjechał. Za pobraniem - dostawa gratis Dla mnie błyskawica Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? No materace... Ty Zadowolona z Życia tak łoczami nie przewracaj, bo ja i tak wszystkich zaległości nie nadrobię, a Tobie zostanie i Ci chłop po ścianach w kółko będzie latał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ale za to takie natryskowe powinno być super równo i dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ale za to takie natryskowe powinno być super równo i dokładnie I lepiej sie trzyma. lepsze gruntowanie. I takie tam ... Się okaże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 masz juz malarzy zaklepanych? Wstępnie na 21. września. Zobaczymy jakie to jest to natryskowe malowanie ale Ci fajnieeeeeeeee! Ja się teraz szykuje do rozgarniania błocka na podwórku . Juz bym tez chciala malowac, ale mam jeszcze dwa etapiki przed sobą do tego momentu. Jak się uporam to bedzie połowa października ;( i doooopiero malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To bliżej niż dalej - zobacz jak już dużo masz a niedawo dziury w ziemi nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 e tam i tak dobrze macie ja od 3 dni nic innego nie robię tylko na szczocie jadę żeby chałupkę trochę posprzątać i zamiatam i zamiatam aż mnie łapy odpadują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzięki Nefciu Jestem tu od załatwiania problemów BTW - kupiłam w tym sklepie w piątek. W poniedziałek rano dostałam towar O 8.00 rano zadzwonił kurier Nie zrobiłam przelewu - choć zaznaczyłam tę formę - a jednak przyjechał. Za pobraniem - dostawa gratis Dla mnie błyskawica Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? No materace... Ty Zadowolona z Życia tak łoczami nie przewracaj, bo ja i tak wszystkich zaległości nie nadrobię, a Tobie zostanie i Ci chłop po ścianach w kółko będzie latał... Nooo raz na 8 miesiecy moge chyba byc zadowolona z zycia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzięki Nefciu Jestem tu od załatwiania problemów BTW - kupiłam w tym sklepie w piątek. W poniedziałek rano dostałam towar O 8.00 rano zadzwonił kurier Nie zrobiłam przelewu - choć zaznaczyłam tę formę - a jednak przyjechał. Za pobraniem - dostawa gratis Dla mnie błyskawica Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? No materace... Ty Zadowolona z Życia tak łoczami nie przewracaj, bo ja i tak wszystkich zaległości nie nadrobię, a Tobie zostanie i Ci chłop po ścianach w kółko będzie latał... Nooo raz na 8 miesiecy moge chyba byc zadowolona z zycia, co? Toż to mi się z radości Waszej oczy świecą jak łysemu glaca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 e tam i tak dobrze macie ja od 3 dni nic innego nie robię tylko na szczocie jadę żeby chałupkę trochę posprzątać i zamiatam i zamiatam aż mnie łapy odpadują To juz Ci mówię - daj sobie spokój, bo miotłą tylko pył podnosisz. Odkurzacz przemysłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzięki Nefciu Jestem tu od załatwiania problemów BTW - kupiłam w tym sklepie w piątek. W poniedziałek rano dostałam towar O 8.00 rano zadzwonił kurier Nie zrobiłam przelewu - choć zaznaczyłam tę formę - a jednak przyjechał. Za pobraniem - dostawa gratis Dla mnie błyskawica Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? No materace... Ty Zadowolona z Życia tak łoczami nie przewracaj, bo ja i tak wszystkich zaległości nie nadrobię, a Tobie zostanie i Ci chłop po ścianach w kółko będzie latał... Nooo raz na 8 miesiecy moge chyba byc zadowolona z zycia, co? Toż to mi się z radości Waszej oczy świecą jak łysemu glaca! Zobaczysz, co bedzie jak P. wreszcie bilet kupi... Lolaboga, fryzjer, kosmetyczka, kiedy ja sie wyrobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ja tez chodzę i ciągle zamiatam -ostatnie kulki styropianu sie jeszcze walają po chałupie. Ileż kurna można budowac. Powiem wam, ze mi się to juz powoli zaczyzna nudzić. Ale to dobry znak, zajmę się czym innym może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Mam fantastycznego fryzjera we Wrocławiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts