malgos2 17.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Mam fantastycznego fryzjera we Wrocławiu! Cos pamietam, chociaz jak przez mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.08.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzięki Nefciu Jestem tu od załatwiania problemów BTW - kupiłam w tym sklepie w piątek. W poniedziałek rano dostałam towar O 8.00 rano zadzwonił kurier Nie zrobiłam przelewu - choć zaznaczyłam tę formę - a jednak przyjechał. Za pobraniem - dostawa gratis Dla mnie błyskawica Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? No materace... Ty Zadowolona z Życia tak łoczami nie przewracaj, bo ja i tak wszystkich zaległości nie nadrobię, a Tobie zostanie i Ci chłop po ścianach w kółko będzie latał... Nooo raz na 8 miesiecy moge chyba byc zadowolona z zycia, co? Toż to mi się z radości Waszej oczy świecą jak łysemu glaca! Zobaczysz, co bedzie jak P. wreszcie bilet kupi... Lolaboga, fryzjer, kosmetyczka, kiedy ja sie wyrobie? Nie no Małgoś, a nie lepiej tak naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzięki Nefciu Jestem tu od załatwiania problemów BTW - kupiłam w tym sklepie w piątek. W poniedziałek rano dostałam towar O 8.00 rano zadzwonił kurier Nie zrobiłam przelewu - choć zaznaczyłam tę formę - a jednak przyjechał. Za pobraniem - dostawa gratis Dla mnie błyskawica Ło matko i córko! Ale co kupiłaś? No materace... Ty Zadowolona z Życia tak łoczami nie przewracaj, bo ja i tak wszystkich zaległości nie nadrobię, a Tobie zostanie i Ci chłop po ścianach w kółko będzie latał... Nooo raz na 8 miesiecy moge chyba byc zadowolona z zycia, co? Toż to mi się z radości Waszej oczy świecą jak łysemu glaca! Zobaczysz, co bedzie jak P. wreszcie bilet kupi... Lolaboga, fryzjer, kosmetyczka, kiedy ja sie wyrobie? Nie no Małgoś, a nie lepiej tak naturalnie Pozwol, ze jednak sie wydepiluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nie no Małgoś, a nie lepiej tak naturalnie Małgoś się boi, ze to byłby ostatni bilet w te stronę jakby było "naturalnie". Ale nie ma powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nie no Małgoś, a nie lepiej tak naturalnie Małgoś się boi, ze to byłby ostatni bilet w te stronę jakby było "naturalnie". Ale nie ma powodów Mialam kiedys przygode z jednym takim, co uwazal, ze blondynki nie powinny sie golic. Jego dziewczyna w to uwierzyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaaaa A wiesz jaka jest róznica pomiędzy seksem z wydepilowaną dziewczyną i z nie wydepilowaną ? Taka sama jak z lizaniem lizaka i lizaniem lizaka wyciągniętego spod szafy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nefciaaaaaaaaaa, ja jeszcze nie moge sie smiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nefciaaaaaaaaaa, ja jeszcze nie moge sie smiac. a kto ci każe berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nefciaaaaaaaaaa, ja jeszcze nie moge sie smiac. Etam - śmiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nefciaaaaaaaaaa, ja jeszcze nie moge sie smiac. Etam - śmiech to zdrowie Zamordujesz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ja Cię ćwiczę przed wizyta męża - wiesz, może Ci dotlenianie wysiąść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 O matko, mam nadzieje, ze mi sie zebra wygoja do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.08.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 street??? hmm i fony łodbirej please smighom sleepofac tylko to mi spokoju nie daffałok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.08.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 O matko, mam nadzieje, ze mi sie zebra wygoja do tego czasu. e tam żebra, stelaz sobie spraw odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 street??? hmm i fony łodbirej please smighom sleepofac tylko to mi spokoju nie daffałok Po 12.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 O matko, mam nadzieje, ze mi sie zebra wygoja do tego czasu. e tam żebra, stelaz sobie spraw odpowiedni Nie no... Zebra sie przydaja od czasu do czasu np. do zalozenia sukienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.08.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 O matko, mam nadzieje, ze mi sie zebra wygoja do tego czasu. e tam żebra, stelaz sobie spraw odpowiedni Nie no... Zebra sie przydaja od czasu do czasu np. do zalozenia sukienki. na wieszak bo spadła ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Gorset, gorset - czerwony z piórami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ooooo, z piorami koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzień Dobry Sunshine! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts