Nefer 19.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie profanacja tylko detox. Po czerwonym. Taaaa ja to chyba klin klinem Na alkoholizm nie poradzisz... Ale od nowego roku zapisuje sie do AA. wiem co jest lepsze od AA Malgos polecam, bezbolesnie (no prawie No właśnie przeczytałam :) Ania - baaaaaaaaaaaardzo mocno Cię przytulam, wiesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja to w ciągu jestem odkąd pojechaliśmy na urlop Dziś to juz wyszłam z domu tak zupełnei bez celu, żeby mnie znowu jakiś przemiły gość nie odwiedził, bo to się zawsze u mnie jednkowo ( alkoholowo) kończy A ja Ci życzę tłumu gości Wiesz, że ja gości lubię, ale u mnie tak tylko przy kawie to się da w przypadku jak ktoś autem przyjedzie W każdym innych przypadku alkoholizacja jest obligatoryjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie profanacja tylko detox. Po czerwonym. Taaaa ja to chyba klin klinem Na alkoholizm nie poradzisz... Ale od nowego roku zapisuje sie do AA. wiem co jest lepsze od AA Malgos polecam, bezbolesnie (no prawie No właśnie przeczytałam :) Ania - baaaaaaaaaaaardzo mocno Cię przytulam, wiesz ? :) dziekjuje Nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja to w ciągu jestem odkąd pojechaliśmy na urlop Dziś to juz wyszłam z domu tak zupełnei bez celu, żeby mnie znowu jakiś przemiły gość nie odwiedził, bo to się zawsze u mnie jednkowo ( alkoholowo) kończy A ja Ci życzę tłumu gości Wiesz, że ja gości lubię, ale u mnie tak tylko przy kawie to się da w przypadku jak ktoś autem przyjedzie W każdym innych przypadku alkoholizacja jest obligatoryjna Faajnie - jak też tak lubię :) Samochód dalej pod Rasi mieszkaniem ...ehhh...życie jest ciężkie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie profanacja tylko detox. Po czerwonym. Taaaa ja to chyba klin klinem Na alkoholizm nie poradzisz... Ale od nowego roku zapisuje sie do AA. wiem co jest lepsze od AA Malgos polecam, bezbolesnie (no prawie Ale kto Ci powiedzial, ze ja chce przestac? Ja chce tylko jakichs fajnych ludzi poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No to ja sie pożegnam, bo zaraz Rasia po mnie przyjedzie Dalszy ciąg ... wiedziałam....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dobry wieczór ooooooo Nefcia ciąg załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja pierdziu ... jutro znowu na rzęsach do roboty .. Jeszcze się maznę :) Pozdrowić Rasię ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No to ja sie pożegnam, bo zaraz Rasia po mnie przyjedzie Dalszy ciąg ... wiedziałam....:) to miłego spotkania i popijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No to ja sie pożegnam, bo zaraz Rasia po mnie przyjedzie Dalszy ciąg ... wiedziałam....:) to miłego spotkania i popijania Chodź do nasz - nie masz daleko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 wyściskaj Rasię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 I ode mnie tyż buziole dla Rasiulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.08.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ucałowana od wszystkich. Dziś skończyłyśmy wcześniej niż o 4.00 :) Kiedyś trzeba się wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No, bo juz sie balam o Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.08.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja tylko powąchałam kieliszek (w końcu trzeba samochód zabrać z podjazdu, gdzie dowcze samochody się rano rozładowują z towarem - jak się okazało :) ) Uciekam spać, choć wcale mi się nie chce. Jak się człowiek tak pozytywnie naładuje to mu się nie chce A mnie nic nie naładowuje lepiej niż wieczór z fajnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja tylko powąchałam kieliszek (w końcu trzeba samochód zabrać z podjazdu, gdzie dowcze samochody się rano rozładowują z towarem - jak się okazało :) ) Uciekam spać, choć wcale mi się nie chce. Jak się człowiek tak pozytywnie naładuje to mu się nie chce A mnie nic nie naładowuje lepiej niż wieczór z fajnym człowiekiem Mi się też nie kce... A myślałam, że na spacerku z Cipsami się dotlenię i lulu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nad Niemnem poczytajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.08.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja tylko powąchałam kieliszek (w końcu trzeba samochód zabrać z podjazdu, gdzie dowcze samochody się rano rozładowują z towarem - jak się okazało :) ) Uciekam spać, choć wcale mi się nie chce. Jak się człowiek tak pozytywnie naładuje to mu się nie chce A mnie nic nie naładowuje lepiej niż wieczór z fajnym człowiekiem Mi się też nie kce... A myślałam, że na spacerku z Cipsami się dotlenię i lulu... Ja idę się zmusić do spania :) Spokojnej nocy Ladies:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.08.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cześć Nefcia. Mam prosbę. Nie znam warszawskich sklepów za dobrze. Moze mi podpowiesz gdzie jest duzy wybór glazury? Szukam Pamesy, Tau, Nord Ceram, Imola, hiszpańskie, włoskie, niemieckie... Tak, zeby były wystawki, żeby można było pomacać płytki Do którego sklepu warto sie udać? Który zapewnia szeroki wybór? Ceny nieistotne, tu o macanie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No to ja sie pożegnam, bo zaraz Rasia po mnie przyjedzie Dalszy ciąg ... wiedziałam....:) to miłego spotkania i popijania Chodź do nasz - nie masz daleko :) gdybyś wcześniej powiedziała, to może bym wpadła dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts