Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Nefcia.

Mam prosbę. Nie znam warszawskich sklepów za dobrze. Moze mi podpowiesz gdzie jest duzy wybór glazury? Szukam Pamesy, Tau, Nord Ceram, Imola, hiszpańskie, włoskie, niemieckie... Tak, zeby były wystawki, żeby można było pomacać płytki :wink: Do którego sklepu warto sie udać? Który zapewnia szeroki wybór? Ceny nieistotne, tu o macanie chodzi :wink: :lol:

Maylandzik,

Ja polecam zawsze moja Panią Ewą.

Ma hangar z płytkami a jak powiesz czego szukasz to Ci znajdzie w katalogu i pokaże jak wygląda na podstawie tego co ma u siebie.

Kosmatki 12.

Oczywiście Bartycka w ilościach hurtowych - ale trzeba mieć dobre buty.

I może Domoteka na Targówku http://www.domoteka.pl/

I chyba w Domotece zaczęłabym macanie. I masz do mnie bliziutko jakby co :):) Kiedy się wybierasz ?

... I masz do mnie bliziutko jakby co :):) Kiedy się wybierasz ?

Jak tylko zabawię w stolicy dłuzej niz kilka godzin to bardzo chetnie... Dam znać. I Zeljkę też musze odwiedzić bo juz dawno obiecałam :oops:

Bardzo chętnie zobaczę te Twoje mahonie :wink: :lol: I chyba dobrze, ze ta wizyta sie w czasie przesunei bo więcej w domku juz zrobić i wiecej może zobaczę :wink: :lol:

... I masz do mnie bliziutko jakby co :):) Kiedy się wybierasz ?

Jak tylko zabawię w stolicy dłuzej niz kilka godzin to bardzo chetnie... Dam znać. I Zeljkę też musze odwiedzić bo juz dawno obiecałam :oops:

Bardzo chętnie zobaczę te Twoje mahonie :wink: :lol: I chyba dobrze, ze ta wizyta sie w czasie przesunei bo więcej w domku juz zrobić i wiecej może zobaczę :wink: :lol:

Zapraszam serdecznie :)

Hejka Nefcia :D jak się mieszka :wink: 8)

buziaczki :p

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

to ja na zesłaniu i nic nie wiem, a Nefcia juz u siebie? :lol: :lol: :lol:

A Ty łykasz jak młoda gęś :):)

a bo mnie zmyliła :lol:

wpadam co kilka dni i się kurde tylko dziwię :p choć z drugiej strony skoro Barranki się 'wprowadziły' to jaką mam pewność że Ty też nie popełniłaś tegoż samego :)

Cze Nefcia. Mamy bilet. :) W sumie to lepiej, ze Ci sie przyjazd do Krakuffka przesunal - do tego czasu z lozka wyjde i spotkamy sie w trojke, co Ty na to? :wink:

Super :) Teraz ciesz się małżem i z łóżka nie wychodź :)

No jeszcze chwila. 2.09 przylatuje. 8) Mam chwile na ogarniecie sie. :lol: :lol: :lol:

Cze Nefcia. Mamy bilet. :) W sumie to lepiej, ze Ci sie przyjazd do Krakuffka przesunal - do tego czasu z lozka wyjde i spotkamy sie w trojke, co Ty na to? :wink:

No jeszcze chwila. 2.09 przylatuje. 8) Mam chwile na ogarniecie sie. :lol: :lol: :lol:

wlasnie mialam pytac kiedy przylatuje i na jak dlugo zostaje?

Czesc Nefcia, masz juz weekend? bo ja juz za sekunde :D

wlasnie mialam pytac kiedy przylatuje i na jak dlugo zostaje?

Czesc Nefcia, masz juz weekend? bo ja juz za sekunde :D

Anja, na razie do 1.02, ale ten gosc, co wynajmuje mieszkanie jest nauczycielem, wiec jesli znajdzie nowa prace to bedzie potrzebowal mieszkania do konca maja. Szczerze mowiac... licze na to, ze w Polsce P. zalapie tone roboty, a w Stanach telefon bedzie milczal i przeciagniemy dluzej. :lol: :lol: :lol: