Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neferko!!! WIem dobrze co przeżywacie z jednej strony rodzi się wam nowe "dzecko"" ten dysperbit na pierwszym planie jest naprawdę pięknym żółtym akcentem, z drugiej strony martwicie się o Tatę, Jak to czytałam to miałam deja vu :(. Nie mniej jednak zawsze wszystkim powtarzam, że trzeba ufać Panu Bogu, bo jest w końcu naszym Rodzicem i jako Rodzic chce zawsze dobrze dla nas, choć my czasem mamy na to jego dobro odmienne zdanie!!! Ja już zmądżałam i nie polemizuję z Nim tylko szukam sensu i go znajduję. Przytulcie się do siebie, pozdrowcie Zakopiec i ucha do góry. Będzie dobrze!!

Nefer

mój Tata przeszedł pierwszy zawał, potem drugi, było źle, kolejna korononarografia, balonikowanie, rozrusznik serca.

W tym roku skończy 81 lat, codziennie spaceruje, ma dobry humor i dobrze się czuje.

Głowa do góry, bądź pełna wiary i nadziei, będzie dobrze, mocno trzymam kciuki.

Wydaje sie , że to tylko literki na ekranie - a nie wiecie jak mi pomagacie. Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, nedzieji i wiary.

Jesteście Cudowne i Cudowni :):):)

Dzisiaj teścia przenieśli z "R"-ki na normalny oddział.

Zawał był bardzo rozległy, ale sytuacja wydaje się być opanowana.

Jeszcze wczoraj lekarze twierdzili,że w ciągu godziny, dwóch może nastąpić załamanie.

Ale nie stało się tak.

Jestem już dobrej myśli. Mam nadzieję , że zdążę zbudowac dom i wypić piwo z teściem na tarasie - a zupełnie szczerze byłam już przerazona.

Jeszcze raz gorąco dziękuję - to były cięzkie kilka dni, które dzięki Wam przeżyłam.

Nie wiem jak Wam dziękować, ale zawsze możwcie na mnie liczyć jakby co...

Jeszcze wczoraj lekarze twierdzili,że w ciągu godziny, dwóch może nastąpić załamanie.

Ale nie stało się tak.

Jestem już dobrej myśli.

Dżizas, pojęcia nie miałam, że moja modlitwa ma tak piorunującą siłę! :o :D 8)

To idę się jeszcze trochę za Was pomodlić. :D

Ale nie stało się tak.

Jestem już dobrej myśli.

Dżizas, pojęcia nie miałam, że moja modlitwa ma tak piorunującą siłę! :o :D 8)

To idę się jeszcze trochę za Was pomodlić. :D

Ja myślę Moja Droga, że lepiej CIę mieć za przyjaciela niż za wroga :):):)

Dzięki - biegnij się pomodlić ( mogłabyć dorzucić coś o tempie otrzymania kredytu ? :p):)) bo jak widać masz jakieś fory tam, na Górze :) A tego nigdy dość :)

DPS to wstaw sie tam za mnie żeby ci ludzie co ogladali mieszkanie sie zdecydowali i je ode mnie kupili :wink: :lol:

Neferka gdybym nie dostała wczoraj odbioru domu to bałabym się, że mnie wyprzedzisz z tą budową :lol: Ta chałupa rośnie jak grzyby po deszczu :lol: Ładnei wygladają te fundamenty. DObrą masz ekipę (jeśli mozna oceniać po fundamentach) :lol:

Prosze pozdrowic tescia od nas i powiedziec, ze nie ma wyboru. My tu wszyscy czekamy na zdjecie gotowego i urzadzonego domku i tescia z piwem na terasie. :p

A jak my czekamy to wiadomo, ze doczekac sie musimy. :p

I ja się pod tym pięknym tekstem podpisuję, bo ładniej nie napiszę :D

Cieszą oko fotki z budowy...

Pozdr

DPS to wstaw sie tam za mnie żeby ci ludzie co ogladali mieszkanie sie zdecydowali i je ode mnie kupili :wink: :lol:

Neferka gdybym nie dostała wczoraj odbioru domu to bałabym się, że mnie wyprzedzisz z tą budową :lol: Ta chałupa rośnie jak grzyby po deszczu :lol: Ładnei wygladają te fundamenty. DObrą masz ekipę (jeśli mozna oceniać po fundamentach) :lol:

Maylandzik-proszę mnie tu sobie żartów nie robić z koleżanki :):) Myślę, że budowa idzie zgodnie z planem :) A czy to szybko ? Kurde - nie mam porównania :):)

Ekipa rzeczywiście jest niezła. Starają się i ciężko pracują - wszyscy sąsiedzi są pod wrażniem, że panowie nie mają czasu na siedzenie. Ale żeby nie zapeszyć ...pożywiom - uwidzim :)

Prosze pozdrowic tescia od nas i powiedziec, ze nie ma wyboru. My tu wszyscy czekamy na zdjecie gotowego i urzadzonego domku i tescia z piwem na terasie. :p

A jak my czekamy to wiadomo, ze doczekac sie musimy. :p

Pozdrowię i przekażę :):) Ano nie ma chłop wyjścia :) Jeszcze się razem tego piwa napijemy Duszku :):)