wu 21.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dobry wieczór i u Małgoś będzie tak wchodzi mąż do domu wyprowadza Małgoś na balkon i mówi popatrz se na niebo Małgoś - popatrzyłam teraz popatrz sobie na drzewa Małgoś popatrzyłam a co Mąż - napatrz się naptrz bo tydzień oglądać nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A kto nam bedzie po winko chodzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Pan Taksówkarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 to zrób zapas już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Bylibysmy najbardziej znanymi ludzmi w firmie taksowkowej, bo winko mamy doslownie za rogiem, czynne cala noc. Raz dziennie mozna rozprostowac kosci. Wusia - slowa: "zapas" oraz "winko" zupelnie nie ida w parze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dzien dobry Nef co z tym kurewskim bankem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Hej Nefercia i dziewczyny!!! Wpadałam powiedzieć, że żyję i miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Dzieeeeen Doooooobry. Nefcia zrób sobie wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Berek Nefcia skądzik ty swoje Foresty i inne gady ściągałaś?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dzien dobry Nef co z tym kurewskim bankem? No wlasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dobry wieczór Nefcia no własnie co wykombinowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Berek Nefcia skądzik ty swoje Foresty i inne gady ściągałaś?????? Pasie, RainForest Brown- firma Kemizo spod Zielonej Góry Oba trawertyny - Leroy Merlin na Targówku (koło Ikea) Inne płytki /gresy- pani Ewa , Kosmatki 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Co do banku. Analityk ten ktory rozpatrywał wniosek i nie widział problemu - poszedł na urlop. Zastąpił go inny - najwyraźniej upośledzony. Generalnie pieniądze dostanę - ale pytanie jest kiedy ten upośledzony załapie ... W piątek napisałam oświadczenie do banku tłumaczące dlaczego na jednym dokumencie nie może być zaświadczenie ze spółdzielni o tym, że jestem właścicielem mieszkania oraz zaświadczenie o niezaleganiu z płatnościami. A kuźwa być nie może bo to dwie różne jednostki muszą napisać : jedna do spółdzielnia - druga to dz.księgowości administracji osiedla. Mieszczą się w dwóch róznych miejscach, mają inne kompetencje i inny zakres. Czekam kiedy analityk załapie tę trudną prawdę i przygotuje umowę. Mam nadzieję, ze nastąpi to w przyszłym tygodniu zanim mój małż znów wyjedzie. Ale dziś sobie zrobiłam wolne. Spotkałam sie z bratem i bratową na budowie i było baaardzo miło ... I dobrze, że sobie pogadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 czasem jakiś miły akcent się trafi Nefcia analitycy to mają klapki na oczach widzą tylko cyferki i potrafią skomplikować najprostszą sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 czasem jakiś miły akcent się trafi Nefcia analitycy to mają klapki na oczach widzą tylko cyferki i potrafią skomplikować najprostszą sprawę Taaa widzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 ale będzie dobrze zobaczysz poprawisz mu zdolność widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Dobrze ze sobie zrobilas wolne Niedobrze, ze w banku niedorozwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Dobrze ze sobie zrobilas wolne Niedobrze, ze w banku niedorozwoje I wolne zrobiło mi dobrze :) Jakoś będzie - nie dziś to jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Jak ja lubie takie sytuacje, jak w Monty Pythonie normalnie. Wiesz cos lepiej, ale knypek w krawaciku bedzie Ci cos probowal wmawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 ja lubie monty pythona ale tylko w telewizji. Takie sytuacje w zyciu nazywam kaffffką i nie cierpię ich, ale fakt są na każdym kroku. Nefcia juz zapewne wie ze czas robi swoje i zawsze dziala na naszą korzysć i nie ma sie co przejmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts