Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie nooo, bez jaj, sama sie musze kiedys przeleciec... :wink: Nie lubie komus bagazu obciazac bez wyraznej potrzeby, wiem sama jak to boli. Jak 10 osob Cie poprosi o kubek to juz jest 10 kubkow. :lol: :lol: :roll:

Luz - on tam lata raz na dwa tygodnie :) Może w częsciach przywieźć jakby co ... :)

Nie nooo, bez jaj, sama sie musze kiedys przeleciec... :wink: Nie lubie komus bagazu obciazac bez wyraznej potrzeby, wiem sama jak to boli. Jak 10 osob Cie poprosi o kubek to juz jest 10 kubkow. :lol: :lol: :roll:

Luz - on tam lata raz na dwa tygodnie :) Może w częsciach przywieźć jakby co ... :)

Dzieki Kochana. Jak by co to Ci dam znac. Tkaniny sa tam super. :roll:

No i ja znowu będę pękać z zazdrości, pięknie Neferka

Eeeeeeeeeee jeszcze budowlanie Tosinko :):) A kiedy mnie odwiedzisz ? Daleko nie masz :)

Bo teraz Wumil to robi wszystko sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam zrobił nawadnianie ogrodu, mucha nie siada:) A teraz mnie wykańcza, znowu robi spiżarnię i to chyba będzie najdokładniej zrobiona spiżarnia. A tak w ogóle to jak jedziemy koło Mcdonalda do Castoramy to cały czas myślę o tobie więc chętnie zobaczę to wasze cudo

Eeeeeeeeeee jeszcze budowlanie Tosinko :):) A kiedy mnie odwiedzisz ? Daleko nie masz :)

Bo teraz Wumil to robi wszystko sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam zrobił nawadnianie ogrodu, mucha nie siada:) A teraz mnie wykańcza, znowu robi spiżarnię i to chyba będzie najdokładniej zrobiona spiżarnia. A tak w ogóle to jak jedziemy koło Mcdonalda do Castoramy to cały czas myślę o tobie więc chętnie zobaczę to wasze cudo

No to następnym razem proszę wykonać do mnie telefon :):)

No to następnym razem proszę wykonać do mnie telefon :):)

TAK JEST Frau General!!!

Hejka :D

ja też czekam na kredyt i już mnie szlag trafia. Ostatnio kazali sobie dodatkowo dostarczyć nr KW naszej pierwszej działki tej na B i jeszcze fotki :o :evil: Mój M powiedział, że nr KW to proszę bardzo, ale zdjęć nie będzie latał i robił :lol:

i widziałam, że już umówiona z malarzami jesteś :D I zaczynają pracę w moje urodziny :lol:

Hejka :D

ja też czekam na kredyt i już mnie szlag trafia. Ostatnio kazali sobie dodatkowo dostarczyć nr KW naszej pierwszej działki tej na B i jeszcze fotki :o :evil: Mój M powiedział, że nr KW to proszę bardzo, ale zdjęć nie będzie latał i robił :lol:

i widziałam, że już umówiona z malarzami jesteś :D I zaczynają pracę w moje urodziny :lol:

Jak tak dalej pójdzie, to malarzy będę musiała odmówić.

Idiotka w banku po tygodniu zajarzyła, że pieprzy jak potłuczona ...a l e ...oczywiście zaświadczenie sprzed miesiąca jej się nie podoba, bo się przedawniło (no nie ma dziwne).

Więc w czwartek dostanę nowe. Mam nadzieję w piątek podpisać umowę.

Strasznieto wkurwiające.

A jak chcą zdjęcia Twojej działki to niech ruszą dupę. W Polsce nie ma obowiązku posiadania apratu fotograficznego.