malgos2 23.08.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Z finskich rzeczy to mnie sie dobrze szczegolnie jedna kojarzy. Omasssszzzzz ale tam to dokładnie to samo co u nas Tak myslalam... Oooo wiem, jeszcze design marimekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Byle nie za duży ten dizajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie nooo, bez jaj, sama sie musze kiedys przeleciec... Nie lubie komus bagazu obciazac bez wyraznej potrzeby, wiem sama jak to boli. Jak 10 osob Cie poprosi o kubek to juz jest 10 kubkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie nooo, bez jaj, sama sie musze kiedys przeleciec... Nie lubie komus bagazu obciazac bez wyraznej potrzeby, wiem sama jak to boli. Jak 10 osob Cie poprosi o kubek to juz jest 10 kubkow. Luz - on tam lata raz na dwa tygodnie Może w częsciach przywieźć jakby co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie nooo, bez jaj, sama sie musze kiedys przeleciec... Nie lubie komus bagazu obciazac bez wyraznej potrzeby, wiem sama jak to boli. Jak 10 osob Cie poprosi o kubek to juz jest 10 kubkow. Luz - on tam lata raz na dwa tygodnie Może w częsciach przywieźć jakby co ... Dzieki Kochana. Jak by co to Ci dam znac. Tkaniny sa tam super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Nefciawidzę że bank ci dał popalić. wyobraź sobie że ja też trafiłam na idiotkę. dwa tygodnie walki i nadal nie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Cze Laski :) Efilko - ja jestem wyluzowana jak kaczuszka. Jutro o 10.00 zadzwonię zapytać o umowę. A oddział mojego banku ma target do wykonania do końca miesiąca, więc mam nadzieję, że się sprężyli ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No i ja znowu będę pękać z zazdrości, pięknie Neferka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Kurde ja tez mam nadzieje, ze sie spreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No i ja znowu będę pękać z zazdrości, pięknie Neferka Eeeeeeeeeee jeszcze budowlanie Tosinko :) A kiedy mnie odwiedzisz ? Daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No i ja znowu będę pękać z zazdrości, pięknie Neferka Eeeeeeeeeee jeszcze budowlanie Tosinko :) A kiedy mnie odwiedzisz ? Daleko nie masz Bo teraz Wumil to robi wszystko sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam zrobił nawadnianie ogrodu, mucha nie siada:) A teraz mnie wykańcza, znowu robi spiżarnię i to chyba będzie najdokładniej zrobiona spiżarnia. A tak w ogóle to jak jedziemy koło Mcdonalda do Castoramy to cały czas myślę o tobie więc chętnie zobaczę to wasze cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 dobry wieczor to ja chyba grzeczna nie byłam bo mnie ani święty ani mikołaj nie odwiedził a jak to Zagłoba namawiał do wojny biologicznej aaaaaaa już wiem "kupą mości panowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No i ja znowu będę pękać z zazdrości, pięknie Neferka Eeeeeeeeeee jeszcze budowlanie Tosinko :) A kiedy mnie odwiedzisz ? Daleko nie masz Bo teraz Wumil to robi wszystko sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam zrobił nawadnianie ogrodu, mucha nie siada:) A teraz mnie wykańcza, znowu robi spiżarnię i to chyba będzie najdokładniej zrobiona spiżarnia. A tak w ogóle to jak jedziemy koło Mcdonalda do Castoramy to cały czas myślę o tobie więc chętnie zobaczę to wasze cudo No to następnym razem proszę wykonać do mnie telefon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No i ja znowu będę pękać z zazdrości, pięknie Neferka Eeeeeeeeeee jeszcze budowlanie Tosinko :) A kiedy mnie odwiedzisz ? Daleko nie masz Bo teraz Wumil to robi wszystko sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam zrobił nawadnianie ogrodu, mucha nie siada:) A teraz mnie wykańcza, znowu robi spiżarnię i to chyba będzie najdokładniej zrobiona spiżarnia. A tak w ogóle to jak jedziemy koło Mcdonalda do Castoramy to cały czas myślę o tobie więc chętnie zobaczę to wasze cudo No to następnym razem proszę wykonać do mnie telefon :) TAK JEST Frau General!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Nefcia czuję że jak pójdzie kaska to w mig wszystko dokończysz a powiedz mi to nowy kredyt czy poszerzenie starego z nowym zabezpieczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hejka ja też czekam na kredyt i już mnie szlag trafia. Ostatnio kazali sobie dodatkowo dostarczyć nr KW naszej pierwszej działki tej na B i jeszcze fotki Mój M powiedział, że nr KW to proszę bardzo, ale zdjęć nie będzie latał i robił i widziałam, że już umówiona z malarzami jesteś I zaczynają pracę w moje urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Nefcia czuję że jak pójdzie kaska to w mig wszystko dokończysz a powiedz mi to nowy kredyt czy poszerzenie starego z nowym zabezpieczeniem? NOwy - debet hipoteczny to sie nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hejka ja też czekam na kredyt i już mnie szlag trafia. Ostatnio kazali sobie dodatkowo dostarczyć nr KW naszej pierwszej działki tej na B i jeszcze fotki Mój M powiedział, że nr KW to proszę bardzo, ale zdjęć nie będzie latał i robił i widziałam, że już umówiona z malarzami jesteś I zaczynają pracę w moje urodziny Jak tak dalej pójdzie, to malarzy będę musiała odmówić. Idiotka w banku po tygodniu zajarzyła, że pieprzy jak potłuczona ...a l e ...oczywiście zaświadczenie sprzed miesiąca jej się nie podoba, bo się przedawniło (no nie ma dziwne). Więc w czwartek dostanę nowe. Mam nadzieję w piątek podpisać umowę. Strasznieto wkurwiające. A jak chcą zdjęcia Twojej działki to niech ruszą dupę. W Polsce nie ma obowiązku posiadania apratu fotograficznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Nefcia czuję że jak pójdzie kaska to w mig wszystko dokończysz a powiedz mi to nowy kredyt czy poszerzenie starego z nowym zabezpieczeniem? NOwy - debet hipoteczny to sie nazywa. czy to jest skrzyżowanie pożyczki z mPlanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts