malgos2 25.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Nefcia czuję że jak pójdzie kaska to w mig wszystko dokończysz a powiedz mi to nowy kredyt czy poszerzenie starego z nowym zabezpieczeniem? NOwy - debet hipoteczny to sie nazywa. czy to jest skrzyżowanie pożyczki z mPlanem? No cos podobnego, ale w Nordei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 To takie większy debet w koncie, tylko zabezpieczony hipoteką. Bierzesz na 10 lat i spłacasz odsetki od wykorzystanych środków. A potem albo spłacasz wszystko albo przedłużasz na kolejne 10 lat. Do trzech razy sztuka. Pomysł powstał raczej dla tych, ktorzy chcą kupić komercyjnie nieruchomość. Po jej sprzedaży zwracają all. Albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 To takie większy debet w koncie, tylko zabezpieczony hipoteką. Bierzesz na 10 lat i spłacasz odsetki od wykorzystanych środków. A potem albo spłacasz wszystko albo przedłużasz na kolejne 10 lat. Do trzech razy sztuka. Pomysł powstał raczej dla tych, ktorzy chcą kupić komercyjnie nieruchomość. Po jej sprzedaży zwracają all. Albo i nie całkiem ciekawe rozwiązanie u nas dzisiaj wymyślili, że chcą jeszcze z działki na B wypis z rejestru gruntów, więc M się wkurzył i powiedział, że po cholerę im to, skoro to nie jest zabezpieczenie kredytu i jak tak dalej będą wymyślać, to idzie podpisać umowę do innego banku. Podziałało i jutro dyrektor ma się zająć naszą sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dokładnie Liduś. Negocjacje pt. "pierdolę Was serdecznie " przynoszą niebywałe rezultaty. Dziś po południu okazało sie, ze do przygotowania umowy już nie potrzebuję ŻADNYCH papierów - mogą być po. W czwartek podpisuję umowę . Świat jest dziiiiwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.08.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 jak sie nie nawrzeszczy to nie działa. Sprawdzone wielokrotnie Dobrze, ze jest kasa. Ja czekam na swoj kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A najlepiej jak sie zlozy wniosek do kilku bankow jednoczesnie. Oni o tym wiedza i od razu inaczej spiewaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.08.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja tak nie moge bo powiekszam i powiększam, a przeniesienie więcej kosztuje niz to warte i wlasnie dlatego bank jest na górze a ja na dole, choc oczywiscie jak mnie wkurzą na maksa(a o mały włos im sie nie udało ostatnio) to bez kwękniecia przeniose wszystko gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Pamiętaj, że oni tez mają targety do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 i know i know, natenczas delikatnie - taka gra wstępna po raz nie wiem który juz . ostra jazda będzie za jakąs chwilke. //juz nam podliczyli ze ten nasz dom za drogi i wogole juz powyzej sredniej to krzyzyk na drogę Ide spac bo jutro na budowe skoro swit, a wczoraj byłam taka zmeczona ze zamiast soli wsypalam do gulaszu surową kasze manną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Eeee, moja kolezanka posolila frytki kwaskiem cytrynowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dobry wieczór Nefcia no i git karawana idzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Nefcia, super, że kasa będzie U nas już nie chcą wypisu, ale zażyczyli sobie zdjęcie działki No to im przesłałam jedyne posiadane przez nas zdjęcie sprzed 5 lat Dobrze, że sąsiad nam wtedy zaorał działkę, to przynajmniej ją widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.08.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Jutro podpisuję umowę Już gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Jutro podpisuję umowę Już gotowa ech bardzo się cieszę... i zatem czekam na dalsze powody do zachwytów i wcale nie skrywanej zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Gratuluje i bardzo sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Jutro podpisuję umowę Już gotowa GRATULACJE !!!! to teraz roboty ruszą z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.08.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzięki Kochane (Nitu jakiej zazdrości :) chociaż ta Twoja łazienka górna grzechu warta ) . Ciekawa jestem jak to technicznie wygląda. No, bo kredyt to przelanie transzy. A taki debet ? Podobno wystarcza założenie konta i już jest kasa. Jak będzie to się jutro okaże .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Sie ciesze bardzo, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Sie ciesze bardzo, bardzo. Ja też, ja też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Gratulacje Nefer i czekam jak dalej będziesz wykańczać..... dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts