Nefer 27.08.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Pieniądze rzecz nabyta :) tak więc zeby zawsze była możliwośc ich nabywania lece z powrotem na budowe. Testowałam dzisiaj farbę na ścianach. Jest super! A jaką firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.08.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Pieniądze rzecz nabyta :) tak więc zeby zawsze była możliwośc ich nabywania lece z powrotem na budowe. Testowałam dzisiaj farbę na ścianach. Jest super! A jaką firmę ? kabe aquatex, ładnie kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem. Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :) I tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.08.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem. Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :) I tego Ci życzę Nefcia jak kcesz to ja mam bardzo fajna kobitkę od farb Para... miła... zna się już z naszą Jolą... i ma pińcet tych kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Wybor kolorow para duzy i fajnie sie maluje ale to lateks jesli ma byc zmywalna a aquatex to krzmianowo-dyspersyjna tzn ze nie blokuje przeplywu wilgoci, wychodzi duzo taniej ale mozna uzyskac z niej tylko kolory pastelowe jak chce sie jakies kolory konkretne to juz musi byc lateks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 cbradio1: Mobile, mobile, jak dróżka na Gdańsk? cbradio2: Nie mogę Ci pomóc. Jestem koniem. DYMEK19: elo, masz jakieś żeczy na muj poziom?? Phexio: ta, kolorowankę i słownik ortograficzny... MapMan: Byłem na mszy... MapMan: kobieta w ławce obok mnie zapaliła papierosa... frugo: MapMan: w kosciele? MapMan: tak MapMan: Gdy to zobaczyłem, to mi piwo wypadło z ręki... Na ławce w parku siedzą dwaj emeryci: - Popatrz, jak ta dzisiejsza młodzież ma ciężko w tym kryzysie... Jednego papierosa na pięciu muszą palić... - No, ale dzielne chłopaki. Mimo wszystko się śmieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem. Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :) I tego Ci życzę Nefcia jak kcesz to ja mam bardzo fajna kobitkę od farb Para... miła... zna się już z naszą Jolą... i ma pińcet tych kolorów I chyba skorzystam z tych Twoich Pań. NIech popatrzą i policza mi ile za to becelen ... obawiam się, że na te moje metry to trochę wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Wybor kolorow para duzy i fajnie sie maluje ale to lateks jesli ma byc zmywalna a aquatex to krzmianowo-dyspersyjna tzn ze nie blokuje przeplywu wilgoci, wychodzi duzo taniej ale mozna uzyskac z niej tylko kolory pastelowe jak chce sie jakies kolory konkretne to juz musi byc lateks Dzięki Markotko - nie wiedziałam ... U mnie głownie takie pastelki będą. Tylko dzieci w pokojach świrują jakieś czerwienie i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem. Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :) I tego Ci życzę e tam przescigne. mamuta juz musze wypożyczac, juz czas sie troche oparowac co by deska mogła sie pojawic na betonie. A u mnie prawie sama deska. W zasadzie to tylko w kotłowni beda płytki na podłodze a i w wiatrołapie...moze. No w zasadzie to nie deska a zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem. Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :) I tego Ci życzę Nefcia jak kcesz to ja mam bardzo fajna kobitkę od farb Para... miła... zna się już z naszą Jolą... i ma pińcet tych kolorów Niech zgadne od kogo masz tą panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 dobry wieczór Nefcia po pierwsze gratulacje a po drugie czego Ty kcesz od sądu wieczystoksięgowego wypełniasz druczek wpłacasz kaskę i leci a druczek wypełnić 3 minutki jak co to krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 KW to jest kwestia pol godziny u nas. Nefcia, z Benjaminem nie bedziesz miala obsuwy koloru na 200% i jak by co... na kominek powinien pojsc jako podklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 dobry wieczór Nefcia po pierwsze gratulacje a po drugie czego Ty kcesz od sądu wieczystoksięgowego wypełniasz druczek wpłacasz kaskę i leci a druczek wypełnić 3 minutki jak co to krzycz Muszę założyć KW na mieszkanie. I ten wniosek muszę wypełnić -więc siadłam i chyba wypełniłam I muszę od razu założyć hipotekę - chyba nie muszę 2 razy latać ? I ten wniosem wypełnił mi bank. I muszę polecieć z PCC od kredytu ... wrrr... I muszę podwyższyc polisę na mieszkanie, a mój ubezpieczyciel na urlopie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Sciagnij formularz na PCC z netu, kase przelewem a formularz poczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Sciagnij formularz na PCC z netu, kase przelewem a formularz poczta. Jasssne a w banku poproszę o kopie PCC z pieczątką urzędu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Sciagnij formularz na PCC z netu, kase przelewem a formularz poczta. Jasssne a w banku poproszę o kopie PCC z pieczątką urzędu :) Nie kumam, bank tego wymaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Sciagnij formularz na PCC z netu, kase przelewem a formularz poczta. Jasssne a w banku poproszę o kopie PCC z pieczątką urzędu :) Nie kumam, bank tego wymaga? u nas w Nordei wystarczylo potwierdzenie przelewu a ja sprytna zaplacilam i nie wypelnilam druku, (bo mi sie nie chcialo) ale po pol roku mnie dopadli, cale szczescie obylo sie bez kar, musialam doslac formularz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Jak już zapłace to i druk wypełnię :) Ale nie dziś. Dziś jestem leniwa. Siedzę na tarasie, radia słucham, leżę , dobrze mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Leniuchu nie powiem ze zazdroszcze bo sama mam nie gorzej, przespalam pol dnia, wlasnie zjadlam pstraga smazonego z gora kiszonych ogorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Leniuchu nie powiem ze zazdroszcze bo sama mam nie gorzej, przespalam pol dnia, wlasnie zjadlam pstraga smazonego z gora kiszonych ogorow Łaaaaaaaaaaaa NIeźle Ja dziś po drodze na budowę wpadłam do Tukana po sałatki - boooossskiieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts