kaśka maciej 28.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dziś jestem leniwa. Siedzę na tarasie, radia słucham, leżę , dobrze mi Wiatm Panią w KLubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem. Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :) I tego Ci życzę Nefcia jak kcesz to ja mam bardzo fajna kobitkę od farb Para... miła... zna się już z naszą Jolą... i ma pińcet tych kolorów Niech zgadne od kogo masz tą panią no zgaduj kochana zgaduj a Ty widziałaś się z paniami? naprawde fane są Nefcia ale CI fajnieeee ja teraz to patrze bykiem na moje brudne okna... i walcze... nieeee nie z nimi - ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.08.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem. Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :) I tego Ci życzę Nefcia jak kcesz to ja mam bardzo fajna kobitkę od farb Para... miła... zna się już z naszą Jolą... i ma pińcet tych kolorów Niech zgadne od kogo masz tą panią no zgaduj kochana zgaduj a Ty widziałaś się z paniami? naprawde fane są Nefcia ale CI fajnieeee ja teraz to patrze bykiem na moje brudne okna... i walcze... nieeee nie z nimi - ze sobą nie spotkałam sie z Paniami, ino nabyłam kabe i sie zabrałam za malowanie. Sypialnia juz bieluchna i pol garderoby też. Wszystkie ściany wyszlifowane wyczyszczone papierem odpylone i wymalowane. Wyglądają bardzo dobrze na mój gust. Odciski mam na palcach. A jaka sypialnia się wielka zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nooo proszem paniom to sie pani napracowała foty bedom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nooo proszem paniom to sie pani napracowała foty bedom ? jutro jade na budowe teraz, papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 dobry wieczór Nefcia jak kcesz to podciepnij wnioska to Ci sprawdzę chyba że już złożyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 dobry wieczór Nefcia jak kcesz to podciepnij wnioska to Ci sprawdzę chyba że już złożyłaś O dzięki Kochana. W poniedziałek Ci skankę podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Nefcia widziałam Cię dzisiaj Fajnie wygladałaś!!! I jak spokojnie, swobodnie się wypowiadałaś na szkalnym ekranie A kominek faktycznei jest w rzeczywistości ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Nefcia widziałam Cię dzisiaj Fajnie wygladałaś!!! I jak spokojnie, swobodnie się wypowiadałaś na szkalnym ekranie A kominek faktycznei jest w rzeczywistości ogromny Jeeeeesoooooo znowu mnie skręcili gdzieś ? Czy Domo już w piętkę goni i powtórki wali :) A kominek to podobno na zdjęciach wygląda jak koza :) Ale jest spory - to prawda.Wczoraj patrzyłam w niego 1.00 :) Wpadłabyś w końcu do W-wy - daleko nie masz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Domo powtarza ale dla mnie to dobrze, bo poprzednim razem nie oglądałam. A dziś usadziłam obok siebie męża i córkę i mówię "o cisza teraz, słuchać. To moja znajoma D. będzie mówia o ogrzewaniu" Mysleli że żartuję a potem słuchali razem ze mną Czekam cierpliwie aż wydasz wszystkie pieniadze na dom przeznaczone to obejrzę dom łącznie z wisienką na torcie A tak serio to nie mam wogóle wolnego. Robie do nocy i jak przychodzi weekend to głupieje bo mam dodatkowe 8godzin i nie wiem czy dalej robić czy odpocząć wreszcie Ale pamietam o zaproszeniu i bardzo dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 I jeszcze rodzinę zadręczyłaś :) Ja uważam, że trzeba odpocząć. Tak, wiem jak to jest. Ja odbijam sobie w weeknd i śpię opór - dziś do 13.00. POtem zakupy, obiad, wycieczka na budowę - ot tak, zajrzeć ) - i dzień się kończy. Ale jutro trzeba te 8h zagospodarować - jak nie będzie padać to poleżę na materacu w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 U nas dziś padało cały dzień. Do miasta wjechać nie można bo takie korki. Ludzi sie najechało z całej Polski. Dla mnie za tłoczno. Wolę swoją wieś Jutro mam gości. Ale chyba kawka i ciasto tylko więc w kuchni stać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 To na pewno będziesz miała jutro fajny dzień Ja też wolę moją wieś w środku miasta. Nawet głowa mnie przestaje tam boleć Już mi się zmieniło i zaczyna mnie ssać w dołku w kwestii przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 To dobrze. Jka będzie ciśnienie to i wszystko szybko pójdzie Ale na Świeta już zamieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cze Nefcia stęskniłem się za Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 To dobrze. Jka będzie ciśnienie to i wszystko szybko pójdzie Ale na Świeta już zamieszkacie? Wigilia na pewno już w nowym domu. Nie wiem czy będziemy tam już mieszkać, ale nie wyobrażam sobie kolejnej Wigilii przy ławie zwinięta w chiński paragraf. Zresztą już pospraszam gości - to nie mam wyjścia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cze Nefcia stęskniłem się za Tobą... Cze Króliczku :) To wpadaj do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 dobry wieczór Nefcia jak kcesz to podciepnij wnioska to Ci sprawdzę chyba że już złożyłaś O dzięki Kochana. W poniedziałek Ci skankę podrzucę dobry wieczór Nefuś ależ nie ma za co cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cze Nefcia stęskniłem się za Tobą... Cze Króliczku :) To wpadaj do W-wy eeee, marzenie...może we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cze Nefcia stęskniłem się za Tobą... Cze Króliczku :) To wpadaj do W-wy eeee, marzenie...może we wrześniu Tylko nie zapomnij mnie poinformować - wrzesień to już we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts