Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? :o

Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem.

Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :):) I tego Ci życzę :)

Nefcia jak kcesz to ja mam bardzo fajna kobitkę od farb Para... miła... zna się już z naszą Jolą... i ma pińcet tych kolorów :)

Niech zgadne od kogo masz tą panią ;)

no zgaduj kochana zgaduj :p

a Ty widziałaś się z paniami? naprawde fane są :)

Nefcia ale CI fajnieeee :) ja teraz to patrze bykiem na moje brudne okna... i walcze... nieeee nie z nimi - ze sobą :p

Aaaaaaaaa dlaczego ja nie brałam jej pod uwagę ? :o

Myślę o Benjaminie, Para i Tikurilli. Ale jeszcze nie wiem.

Mycha - Ty mnie prześcigniesz, wiesz ? :):) I tego Ci życzę :)

Nefcia jak kcesz to ja mam bardzo fajna kobitkę od farb Para... miła... zna się już z naszą Jolą... i ma pińcet tych kolorów :)

Niech zgadne od kogo masz tą panią ;)

no zgaduj kochana zgaduj :p

a Ty widziałaś się z paniami? naprawde fane są :)

Nefcia ale CI fajnieeee :) ja teraz to patrze bykiem na moje brudne okna... i walcze... nieeee nie z nimi - ze sobą :p

nie spotkałam sie z Paniami, ino nabyłam kabe i sie zabrałam za malowanie. Sypialnia juz bieluchna i pol garderoby też. Wszystkie ściany wyszlifowane wyczyszczone papierem odpylone i wymalowane. Wyglądają bardzo dobrze na mój gust. Odciski mam na palcach. A jaka sypialnia się wielka zrobiła :o

Nefcia widziałam Cię dzisiaj :lol: :lol: Fajnie wygladałaś!!! I jak spokojnie, swobodnie się wypowiadałaś na szkalnym ekranie :wink: :lol:

A kominek faktycznei jest w rzeczywistości ogromny :lol:

Jeeeeesoooooo znowu mnie skręcili gdzieś ? :o Czy Domo już w piętkę goni i powtórki wali :):):)

A kominek to podobno na zdjęciach wygląda jak koza :):) Ale jest spory - to prawda.Wczoraj patrzyłam w niego 1.00 :):) Wpadłabyś w końcu do W-wy - daleko nie masz ...

Domo powtarza ale dla mnie to dobrze, bo poprzednim razem nie oglądałam. A dziś usadziłam obok siebie męża i córkę i mówię "o cisza teraz, słuchać. To moja znajoma D. będzie mówia o ogrzewaniu"

Mysleli że żartuję a potem słuchali razem ze mną :lol:

Czekam cierpliwie aż wydasz wszystkie pieniadze na dom przeznaczone to obejrzę dom łącznie z wisienką na torcie :wink:

A tak serio to nie mam wogóle wolnego. Robie do nocy i jak przychodzi weekend to głupieje bo mam dodatkowe 8godzin i nie wiem czy dalej robić czy odpocząć wreszcie :lol: Ale pamietam o zaproszeniu i bardzo dziekuję! :lol:

I jeszcze rodzinę zadręczyłaś :):):)

Ja uważam, że trzeba odpocząć.

Tak, wiem jak to jest. Ja odbijam sobie w weeknd i śpię opór - dziś do 13.00.

POtem zakupy, obiad, wycieczka na budowę - ot tak, zajrzeć :)) - i dzień się kończy.

Ale jutro trzeba te 8h zagospodarować - jak nie będzie padać to poleżę na materacu w ogródku :)

To dobrze. Jka będzie ciśnienie to i wszystko szybko pójdzie :lol:

Ale na Świeta już zamieszkacie?

Wigilia na pewno już w nowym domu. Nie wiem czy będziemy tam już mieszkać, ale nie wyobrażam sobie kolejnej Wigilii przy ławie zwinięta w chiński paragraf.

Zresztą już pospraszam gości - to nie mam wyjścia :):)