joola 20.02.2008 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 No widzisz Neferka i wszystko będzie dobrze Niejedno pifko jeszcze z teściem wypijesz. A w ogóle, to czemu nie spisz o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2008 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Prosze pozdrowic tescia od nas i powiedziec, ze nie ma wyboru. My tu wszyscy czekamy na zdjecie gotowego i urzadzonego domku i tescia z piwem na terasie. A jak my czekamy to wiadomo, ze doczekac sie musimy. I ja się pod tym pięknym tekstem podpisuję, bo ładniej nie napiszę Cieszą oko fotki z budowy... Pozdr Dzięki Amtla za dobre słowo :) Ja sama jestem nieco przerażona tempem Nie spodziewałam sie , że to wszystko tak szybko idzie z tą budową Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Noooo, ekipa idzie jak burza! Mayland - ja się wstawiałam, ale nie wiem, czy skutecznie. Wiem, że chyba się zdecydują, z tym że nie wiadomo, czy na pewno właśnie ci, co teraz oglądali. Może jacyś inni. Nefer, życz Teściowi duuuuuużo zdrowia, pozdrów Go od nas i powiedz, że z takim wsparciem na forum to już ma pewne co najmniej 100 lat szczęśliwego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 No widzisz Neferka i wszystko będzie dobrze Niejedno pifko jeszcze z teściem wypijesz. A w ogóle, to czemu nie spisz o tej porze Dzięki Jooluś :) ___ Na urlopie to ja tak chadzam spać koło 2-3 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Nie spodziewałam sie , że to wszystko tak szybko idzie z tą budową Nefer teraz to idzie szybko. Gorzej puzniej jak zaczyna sie elektryka i wszystko nastepne. Tam bedzie trzeba uzbroic sie w anielska cierpliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Nie spodziewałam sie , że to wszystko tak szybko idzie z tą budową Nefer teraz to idzie szybko. Gorzej puzniej jak zaczyna sie elektryka i wszystko nastepne. Tam bedzie trzeba uzbroic sie w anielska cierpliwosc. Wiem Ale jak juz stoją ściany to ten dom staje sie taki "materialny". Kładłam trochę instalacji w biurach i wiem, że to dziubdzianie Ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 I ja się dołączę do życzeń dla teścia aby szybko wrócił na budowę i wsierał Cię dobrym słowem A dla Was obojga na zakończenie budowy proszę sobie zabrać to co dziś przyniosłam http://www.ipoznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Już zapakowałam :):):) Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Już zapakowałam :):):) Dzięki Kochana Bardzo prosze i polecam się na przyszłość Aha, chciałam Ci jeszcze podziękować.... zapytasz za co? otóż w zeszłym roku przez przypadek szukając czegoś w googlach trafiłam na Twój dziennik budowy. Przeczytałam cały od deski do deski (aż się mój małżonek wkurzał, że mu komputer zajęłam) i tak mnie zainspirował, że postanowiłam wejść na forum Muratora ...i wpadłam jak śliwka w kompot z czego bardzo się ciesze, bo poznałam tutaj (co prawda tylko witrualnie) bardzo fajnych ludzi....no i sama zaczęłam pisać dziennik budowy Tak więc jeszcze raz bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Bardzo prosze i polecam się na przyszłość Aha, chciałam Ci jeszcze podziękować.... zapytasz za co? otóż w zeszłym roku przez przypadek szukając czegoś w googlach trafiłam na Twój dziennik budowy. Przeczytałam cały od deski do deski (aż się mój małżonek wkurzał, że mu komputer zajęłam) i tak mnie zainspirował, że postanowiłam wejść na forum Muratora ...i wpadłam jak śliwka w kompot z czego bardzo się ciesze, bo poznałam tutaj (co prawda tylko witrualnie) bardzo fajnych ludzi....no i sama zaczęłam pisać dziennik budowy Tak więc jeszcze raz bardzo dziękuję Ojej, ale mi się miło zrobiło :)Chyba się nawet zawstydziłam I bardzo się cieszę, że zainspirowałam taką fajną Bobową , żeby tu do nas przyszła :) I wszycy z tego korzystamy Bądź z nami jak najdłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Wiem Ale jak juz stoją ściany to ten dom staje sie taki "materialny". Kładłam trochę instalacji w biurach i wiem, że to dziubdzianie Ale damy radę No pewnie, ze dacie rady. Fajny jest kazdy etap w budowaniu, bo na naszych oczach TO COŚ co bylo tylko w planach zaczyna sie materializowac. Dlatego bardzo lubie te fotki typu "przed i po", bo tam widac jak wszystko sie zmienialo. Zobaczysz, jestem pewna, ze jak juz bedzie dom stal z dachiem - to powiesz - no, nie wiedzialam, ze to takie duze bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Bardzo prosze i polecam się na przyszłość Aha, chciałam Ci jeszcze podziękować.... zapytasz za co? otóż w zeszłym roku przez przypadek szukając czegoś w googlach trafiłam na Twój dziennik budowy. Przeczytałam cały od deski do deski (aż się mój małżonek wkurzał, że mu komputer zajęłam) i tak mnie zainspirował, że postanowiłam wejść na forum Muratora ...i wpadłam jak śliwka w kompot z czego bardzo się ciesze, bo poznałam tutaj (co prawda tylko witrualnie) bardzo fajnych ludzi....no i sama zaczęłam pisać dziennik budowy Tak więc jeszcze raz bardzo dziękuję Ojej, ale mi się miło zrobiło :)Chyba się nawet zawstydziłam I bardzo się cieszę, że zainspirowałam taką fajną Bobową , żeby tu do nas przyszła :) I wszycy z tego korzystamy Bądź z nami jak najdłużej :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 20.02.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Nefer piekny fundament - oby tak dalej. Zobaczysz jak teraz wszystko szybko będzie rosło do góry........Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Kurde blat co się dzieje z tą służbą zdrowia? Z resztą "służba" to chyba za duże słowo, to jest raczej "łaska" zdrowia. Trzymajcie się ciepło i bądżcie dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Neferciu, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!! Moc życzeń dla Teścia, a za ową "łaskę" zdrowia jak słusznie to ujęła Bobowa weźcie się ostro na miejscu!!Pozdrawiam serdecznie i dodam cichutko - śliczny ten fundament!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 nefercia trzymajcie sie !!! bedzie dobrze !!!! duzo zdrowka tesciowi zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nefer, odezwij się, napisz tylko, że jest lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.02.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Faktycznie, będąc na miejscu najlepiej trzymać "rękę na pulsie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Neferku trzymam kciuki może to zwykły wirus żołądkowy sie przyplątał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Faktycznie, będąc na miejscu najlepiej trzymać "rękę na pulsie" Amtla, o co chodzi? Coś nie tak napisałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts