Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prosze pozdrowic tescia od nas i powiedziec, ze nie ma wyboru. My tu wszyscy czekamy na zdjecie gotowego i urzadzonego domku i tescia z piwem na terasie. :p

A jak my czekamy to wiadomo, ze doczekac sie musimy. :p

I ja się pod tym pięknym tekstem podpisuję, bo ładniej nie napiszę :D

Cieszą oko fotki z budowy...

Pozdr

Dzięki Amtla za dobre słowo :):) Ja sama jestem nieco przerażona tempem :) Nie spodziewałam sie , że to wszystko tak szybko idzie z tą budową :)

Buziaczki :)

Noooo, ekipa idzie jak burza! :D

Mayland - ja się wstawiałam, ale nie wiem, czy skutecznie. :roll:

Wiem, że chyba się zdecydują, z tym że nie wiadomo, czy na pewno właśnie ci, co teraz oglądali. Może jacyś inni. :lol:

Nefer, życz Teściowi duuuuuużo zdrowia, pozdrów Go od nas i powiedz, że z takim wsparciem na forum to już ma pewne co najmniej 100 lat szczęśliwego życia. :D

Nie spodziewałam sie , że to wszystko tak szybko idzie z tą budową :)

Nefer teraz to idzie szybko. Gorzej puzniej jak zaczyna sie elektryka i wszystko nastepne. Tam bedzie trzeba uzbroic sie w anielska cierpliwosc.

:roll:

Nie spodziewałam sie , że to wszystko tak szybko idzie z tą budową :)

Nefer teraz to idzie szybko. Gorzej puzniej jak zaczyna sie elektryka i wszystko nastepne. Tam bedzie trzeba uzbroic sie w anielska cierpliwosc.

:roll:

Wiem :) Ale jak juz stoją ściany to ten dom staje sie taki "materialny". Kładłam trochę instalacji w biurach i wiem, że to dziubdzianie :) Ale damy radę :)

Już zapakowałam :):):):):):)

Dzięki Kochana :)

Bardzo prosze i polecam się na przyszłość :lol:

Aha, chciałam Ci jeszcze podziękować.... :lol: zapytasz za co? :roll:

otóż w zeszłym roku przez przypadek szukając czegoś w googlach trafiłam na Twój dziennik budowy. Przeczytałam cały od deski do deski (aż się mój małżonek wkurzał, że mu komputer zajęłam) i tak mnie zainspirował, że postanowiłam wejść na forum Muratora ...i wpadłam jak śliwka w kompot :lol: z czego bardzo się ciesze, bo poznałam tutaj (co prawda tylko witrualnie) bardzo fajnych ludzi....no i sama zaczęłam pisać dziennik budowy :lol:

Tak więc jeszcze raz bardzo dziękuję :lol:

otóż w zeszłym roku przez przypadek szukając czegoś w googlach trafiłam na Twój dziennik budowy. Przeczytałam cały od deski do deski (aż się mój małżonek wkurzał, że mu komputer zajęłam) i tak mnie zainspirował, że postanowiłam wejść na forum Muratora ...i wpadłam jak śliwka w kompot :lol: z czego bardzo się ciesze, bo poznałam tutaj (co prawda tylko witrualnie) bardzo fajnych ludzi....no i sama zaczęłam pisać dziennik budowy :lol:

Ojej, ale mi się miło zrobiło :):)Chyba się nawet zawstydziłam :oops: :)

I bardzo się cieszę, że zainspirowałam taką fajną Bobową , żeby tu do nas przyszła :):) I wszycy z tego korzystamy :) Bądź z nami jak najdłużej :):)

Wiem :) Ale jak juz stoją ściany to ten dom staje sie taki "materialny". Kładłam trochę instalacji w biurach i wiem, że to dziubdzianie :) Ale damy radę :)

No pewnie, ze dacie rady.

Fajny jest kazdy etap w budowaniu, bo na naszych oczach TO COŚ co bylo tylko w planach zaczyna sie materializowac.

Dlatego bardzo lubie te fotki typu "przed i po", bo tam widac jak wszystko sie zmienialo.

Zobaczysz, jestem pewna, ze jak juz bedzie dom stal z dachiem - to powiesz - no, nie wiedzialam, ze to takie duze bedzie. :D :wink:

Ojej, ale mi się miło zrobiło :):)Chyba się nawet zawstydziłam :oops: :)

I bardzo się cieszę, że zainspirowałam taką fajną Bobową , żeby tu do nas przyszła :):) I wszycy z tego korzystamy :) Bądź z nami jak najdłużej :):)

:oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Dzięki

Neferciu, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!! Moc życzeń dla Teścia, a za ową "łaskę" zdrowia jak słusznie to ujęła Bobowa weźcie się ostro na miejscu!!

Pozdrawiam serdecznie i dodam cichutko - śliczny ten fundament!!!