malgos2 29.08.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Krokodyl wyglada niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Krokodyl wyglada niezle. aż taka odważna nie jestem chyba, że skończy sie na Lacobel na ścianie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Krokodyl wyglada niezle. aż taka odważna nie jestem chyba, że skończy sie na Lacobel na ścianie.. Lacobel nie jest zly. Ja natomiast w ramach oszczednosci powieksze i oprawie jakies fajne zdjecie i powiesze je miedzy plyta a okapem. Nie mam az takich tendencji do chlapania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Możesz je schować pod szkło - będzie bezpieczniej - ja bym nie chciała się wkurzyć jak mi COla "wybuchnie".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Możesz je schować pod szkło - będzie bezpieczniej - ja bym nie chciała się wkurzyć jak mi COla "wybuchnie".. Zwlaszcza, jesli mialaby byc do rumu. Takiego mamy kumpla, ktory robi zajefajne zdjecia, paaaatrz... http://www.flickr.com/photos/noqontrol/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 nooooooo niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Oko na widelcu takie kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Oko na widelcu takie kuchenne. Bunuel normalnie brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Oko na widelcu takie kuchenne. Bunuel normalnie brrr... Ale zamiana wody w wino OK. Optymistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobry wieczór rzeknę i uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Czarny stół podoba mi się.Ten zaszufladkowany przy nim wysiada A gdyby tak do czerwieni w kuchni dołączyc czarne szkło na ścianie na przykład....wtedy stół byłby absolutnie a propos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Czarny stół podoba mi się.Ten zaszufladkowany przy nim wysiada A gdyby tak do czerwieni w kuchni dołączyc czarne szkło na ścianie na przykład....wtedy stół byłby absolutnie a propos... Kurdeeeeeeeeeeee nooooooooooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Aaaaaaalbo czarny blat po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Aaaaaaalbo czarny blat po prostu... Małgoś widzisz, ale to czarne szkło jest bajeczne. Takie soczyste. Głębokie. Piękne. Widziałam obok stół z płaskowników ze stali nierdzewnej. Normalnie jutro tam pojadę z aparatem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam... ..od czasu do czasu tu zaglądam... i co wizyta w VOX??? ...ja spodziewałem sie litego drewna, a tu paździerz oj Nefer.... Nefer... pozdrawiam NETbet z koła gospodyń wiejskich we wsi łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam... ..od czasu do czasu tu zaglądam... i co wizyta w VOX??? ...ja spodziewałem sie litego drewna, a tu paździerz oj Nefer.... Nefer... pozdrawiam NETbet z koła gospodyń wiejskich we wsi łodzi Lite drewno ? Nie mój klimat :) Witamy młodzież wiejską :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Czarny stół podoba mi się.Ten zaszufladkowany przy nim wysiada A gdyby tak do czerwieni w kuchni dołączyc czarne szkło na ścianie na przykład....wtedy stół byłby absolutnie a propos... Kurdeeeeeeeeeeee nooooooooooo :) no coooooooooooooooooooo Jak mi po tym czarnym stole pójdziesz w szufladki to popełnię harakiri pod kapliczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Aaaaaaalbo czarny blat po prostu... Małgoś widzisz, ale to czarne szkło jest bajeczne. Takie soczyste. Głębokie. Piękne. Widziałam obok stół z płaskowników ze stali nierdzewnej. Normalnie jutro tam pojadę z aparatem :) Koniecznie. Ja mysle o blacie kuchennym, ze gdyby byl czarny to wtedy stol czarny a propos tez bedzie. Osobiscie balabym sie dac czarne szklo na sciane ze wzgledu na paluchy i inne widoczne "brudki" oraz za duza plame ciemnego w jednym miejscu... A z czego mial byc blat kuchenny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 No i to jest dylemat. Chodzi mi po głowie korian - albo czarny albo grafit. Czerwone szafki dolne. Waniliowe górne (albo szkło mleczne albo lakobel) Żeby to odciąć - ciemny blat. A dlaczego nie czarny ? Na ścianę jeszcze nie wiem, ale może rzeczywiście lakobel czarny ? P.S. jakie paluchy ? Koleżanka - pedantka ma soczystą czerwień na ścianie przykrytą szkłem - widziałam - zero brudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no coooooooooooooooooooo Jak mi po tym czarnym stole pójdziesz w szufladki to popełnię harakiri pod kapliczką Obejrzałam dziś szufladki - no fucking way niestety. A pod kapliczką - ależ będzie spektakl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts