dobroszka 30.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Zmolestuj stołem Jolę i niech spróbuje to ogarnąć A może by się tak odczepić od wanilii na górze i pójść w same czerwienie i czernie , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 No gdyby mialy byc waniliowe gorne szafki, to chyba lepszy waniliowy lacobel na sciane, co by gorne szafki nie "wystawaly" az tak mocno. No i co by tych kolorow nie bylo az tak duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Zmolestuj stołem Jolę i niech spróbuje to ogarnąć A może by się tak odczepić od wanilii na górze i pójść w same czerwienie i czernie , hę? Biedna Jola ... jak nie glamour to szkła kolorowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 No gdyby mialy byc waniliowe gorne szafki, to chyba lepszy waniliowy lacobel na sciane, co by gorne szafki nie "wystawaly" az tak mocno. No i co by tych kolorow nie bylo az tak duzo. A co ja zrobię, że lubię kontasty ? Będzie albo kolorowe szkło albo blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wiele osob daje sobie ta blache i widzialam ja w dziennikach. Do mnie nie przemawia... W rzeczywistosci tak jakos... biednie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam... ..od czasu do czasu tu zaglądam... i co wizyta w VOX??? ...ja spodziewałem sie litego drewna, a tu paździerz oj Nefer.... Nefer... pozdrawiam NETbet z koła gospodyń wiejskich we wsi łodzi Lite drewno ? Nie mój klimat :) Witamy młodzież wiejską :) czasem młodzież jest rówieśnikiem... ale paździerz i w to szkło??? zaczynam wątpić w gusta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wiele osob daje sobie ta blache i widzialam ja w dziennikach. Do mnie nie przemawia... W rzeczywistosci tak jakos... biednie wyglada. gorzej - czasem wygląda jak w rzeźni albo prosektorium - trzeba uważać co sie kładzie. Dlatego Sibu udające blachę bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 czasem młodzież jest rówieśnikiem... ale paździerz i w to szkło??? zaczynam wątpić w gusta.... Nie wątp - a jestem chodzące bezguście - zakochuję się w materiałach a nie stylach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobrze że u mnie w pracy okna szarą folią zakleili zamiast białą bo miałabym żywcem prosektorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Na swoje nieszczeście znalazłam taki kran ...kurde ... jak znajdę cenę to się nakryję kopytami ... http://www.topdizajn.pl//UserFiles/Image/Monika_design/triflow_kitchen_tap_zaha_hadid_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 czasem młodzież jest rówieśnikiem... ale paździerz i w to szkło??? zaczynam wątpić w gusta.... Nie wątp - a jestem chodzące bezguście - zakochuję się w materiałach a nie stylach :) ... jakbym z tobą posiedział na pogawędce do rana ...no najpóźniej do środy - to też będę "najpożyteczniejszy" ... albo "elita"....ehh.. gdyby to była gadanina o budowaniu , a nie "inspiracjach" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 czasem młodzież jest rówieśnikiem... ale paździerz i w to szkło??? zaczynam wątpić w gusta.... Nie wątp - a jestem chodzące bezguście - zakochuję się w materiałach a nie stylach :) ... jakbym z tobą posiedział na pogawędce do rana ...no najpóźniej do środy - to też będę "najpożyteczniejszy" ... albo "elita"....ehh.. gdyby to była gadanina o budowaniu , a nie "inspiracjach" ... O budowaniu to nie ma co gadać :) A o wnętrzach - zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Na swoje nieszczeście znalazłam taki kran ...kurde ... jak znajdę cenę to się nakryję kopytami ... http://www.topdizajn.pl//UserFiles/Image/Monika_design/triflow_kitchen_tap_zaha_hadid_01.jpg Nefer - przywołuje Cie do porządku !!! po co takie 'sroczkowe' bajery pokazujesz, pytam po co? :o chcesz by mi Mążuś na zawał padł - jak ja mu powiem że tyż takie coś kcem, hę? czekaj będziesz go kiedyś miała na sumieniu heeeejjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 czasem młodzież jest rówieśnikiem... ale paździerz i w to szkło??? zaczynam wątpić w gusta.... Nie wątp - a jestem chodzące bezguście - zakochuję się w materiałach a nie stylach :) ... jakbym z tobą posiedział na pogawędce do rana ...no najpóźniej do środy - to też będę "najpożyteczniejszy" ... albo "elita"....ehh.. gdyby to była gadanina o budowaniu , a nie "inspiracjach" ... O budowaniu to nie ma co gadać :) A o wnętrzach - zawsze o budowie to już nie ma co gadać - bo już wybudowane... teraz to już tylko wnętrza.... pan netbet się ciut spóźnił z wizytą ale z dziennik asię pan dowie co i jak zrobić by było dobrze .... a bycie najpożyteczniejszym nie jest uzleżnione od ilości postów, ale od ich treści + nasiadówy przy kominku w realu - ale pan tego nie zrozumie, bos pan nigdy nie siedział z Nefcią przy kominku uszanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dobrze że napisałaś instrukcje do stołu bo na początku myślałam że te halogeny są zamontowane w stole Zastanów się lepiej co u Ciebie się będzie odbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobryk Nie chce nam siem... Normalnie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dobrze że napisałaś instrukcje do stołu bo na początku myślałam że te halogeny są zamontowane w stole Zastanów się lepiej co u Ciebie się będzie odbijać U mnie będzie się odbijał li jedynie budyniowy sufit :) I lampa, ktorej jeszcze nie wymyśliłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobryk Nie chce nam siem... Normalnie nie chce... Ciiii bo słyszą .....źli ludzie ... usiądźcie w kąciku i poczekajcie aż Wam przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 8.09 - 10:15 Pekin, 24 pietro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 o budowie to już nie ma co gadać - bo już wybudowane... teraz to już tylko wnętrza.... pan netbet się ciut spóźnił z wizytą ale z dziennik asię pan dowie co i jak zrobić by było dobrze .... a bycie najpożyteczniejszym nie jest uzleżnione od ilości postów, ale od ich treści + nasiadówy przy kominku w realu - ale pan tego nie zrozumie, bos pan nigdy nie siedział z Nefcią przy kominku uszanowanie Wszystko przez ten kominek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts