Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nieeeeeeeeee żadnego dorzucania - po to mam klimę :)

Zapobiegliwi maja 3 źródła ciepła :) (albo porąbańcy :))

a jak ja sobie zrobię 3 zródła i Reku to co wyjda na "jebnietą" :roll: :lol:

rozwiązaniem u mnie bedzie cena która zapewne mnie ostudzi i stanie tylko na Klimie :wink:

U mnie reku i gwc wyszło od 70k w górę - więc dylemat się skończył zanim się zaczął. Potem sprawdziłam czy jest czego żałować - i upewniłam się, że nie leży mi to.

A 3 źródła ciepla to niegłupie jezd :):)

Dobrze, ze zawsze mozna piekarnikiem nagrzac. :roll:

Znamy te klimaty z komuny :)

A ja z Anglii. Otoz... Moj ojciec ma w takim typowym angielskim domku ogrzewanie na prad nocny. Wlacza sie tylko w nocy i oddaje cieplo przez caly dzien. Momentami jest tak cieplo, ze sie mozna skrecic... Ale nic to, trzeba otwierac okna, rozebrac sie do majtek, napic mojito z lodem i przechodzi... Moj madry malzon jednak ma slaba termoregulacje... Kac i chwila nieuwagi - wylaczyl grzejnik z pradu. Nikt go nie wlaczyl z powrotem na czas, godzina wlaczenia sie minela i... musielismy caly nastepny dzien grzac piekarnikiem oraz hot whiskey. Kuuuuuzwa jaki kac. :lol: :lol: :lol:

Ja tam znam inne możliwości zagrzania 8)

nie bądź taka, podziel się informacjami bo zapewne są ciekwsze nawet od piekarnika 8) 8) 8)

samogon(tudzież inne procenta) i sex 8)

i po co nam wynalazki typu Reku, Pompa ciepła, Kloektory jak są metody sprawdzone od wieków - i w dodatku sprawiające przyjemnośc ( z wyjatkiem nastepstwa jakim jest np. witanie się z Wisłą ) :wink: :wink: :lol: :lol: ale w rozsądnych ilościach i proporacjach to sama rozkosz 8) 8) 8)

i po co nam wynalazki typu Reku, Pompa ciepła, Kloektory jak są metody sprawdzone od wieków - i w dodatku sprawiające przyjemnośc ( z wyjatkiem nastepstwa jakim jest np. witanie się z Wisłą ) :wink: :wink: :lol: :lol: ale w rozsądnych ilościach i proporacjach to sama rozkosz 8) 8) 8)
dlategoż ja nie mam ani reku, ani gwc, ani innych tego typu bajerów :wink:

dlategoż ja nie mam ani reku, ani gwc, ani innych tego typu bajerów :wink:

to ja też nie będę mieć a ten, tego i takie tam będę robić przy kominku a schłodzę się przy klimie :lol: :lol: :lol:

i tym samym po temacie Reku i GWC ( normalnie mąż będzie przesczęśliwy, kasa w kieszeni a zona....itd... :wink: ) 8) 8) 8)