zuznka 31.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I wilk syty i owca w ciąży nie w ciazy tylko CAŁA ( jak dobrze że ktos wymyslił spiralę ) Lub tez antyki. moja wersja lepsz bo na 5 lat i zajebista sprawa ( nie trzeba pamietać jak sie straci pamięć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I wilk syty i owca w ciąży nie w ciazy tylko CAŁA ( jak dobrze że ktos wymyslił spiralę ) Lub tez antyki. moja wersja lepsz bo na 5 lat i zajebista sprawa ( nie trzeba pamietać jak sie straci pamięć ) ale po 5 latach trzeba wymienić i wtedy to można zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I wilk syty i owca w ciąży nie w ciazy tylko CAŁA ( jak dobrze że ktos wymyslił spiralę ) Lub tez antyki. moja wersja lepsz bo na 5 lat i zajebista sprawa ( nie trzeba pamietać jak sie straci pamięć ) ale po 5 latach trzeba wymienić i wtedy to można zapomnieć trzeba sobie przypomnienie w komórce wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I wilk syty i owca w ciąży nie w ciazy tylko CAŁA ( jak dobrze że ktos wymyslił spiralę ) Lub tez antyki. moja wersja lepsz bo na 5 lat i zajebista sprawa ( nie trzeba pamietać jak sie straci pamięć ) ale po 5 latach trzeba wymienić i wtedy to można zapomnieć trzeba sobie przypomnienie w komórce wpisać Zuuuuuuza, mialas kiedys komorke, co 5 lat wytrzymala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I tak o to, w ten prosty sposób przeszłyśmy od gwc, reku itp do regulacji poczęć Nie ma to jak tematy powiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I wilk syty i owca w ciąży nie w ciazy tylko CAŁA ( jak dobrze że ktos wymyslił spiralę ) Lub tez antyki. moja wersja lepsz bo na 5 lat i zajebista sprawa ( nie trzeba pamietać jak sie straci pamięć ) ale po 5 latach trzeba wymienić i wtedy to można zapomnieć trzeba sobie przypomnienie w komórce wpisać Zuuuuuuza, mialas kiedys komorke, co 5 lat wytrzymala? no nie bo po 1/2 roku juz mnie nudzi Małgoś ale przypomnienie ustawiasz po wyjęciu a przed włożeniem no wiesz, zeby zdążyć przed no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Tak to jest z kobietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I wilk syty i owca w ciąży nie w ciazy tylko CAŁA ( jak dobrze że ktos wymyslił spiralę ) Lub tez antyki. moja wersja lepsz bo na 5 lat i zajebista sprawa ( nie trzeba pamietać jak sie straci pamięć ) ale po 5 latach trzeba wymienić i wtedy to można zapomnieć trzeba sobie przypomnienie w komórce wpisać Zuuuuuuza, mialas kiedys komorke, co 5 lat wytrzymala? no nie bo po 1/2 roku juz mnie nudzi Małgoś ale przypomnienie ustawiasz po wyjęciu a przed włożeniem no wiesz, zeby zdążyć przed no wiesz Chodzi Ci o SIMCARD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I wilk syty i owca w ciąży nie w ciazy tylko CAŁA ( jak dobrze że ktos wymyslił spiralę ) Lub tez antyki. moja wersja lepsz bo na 5 lat i zajebista sprawa ( nie trzeba pamietać jak sie straci pamięć ) ale po 5 latach trzeba wymienić i wtedy to można zapomnieć trzeba sobie przypomnienie w komórce wpisać Zuuuuuuza, mialas kiedys komorke, co 5 lat wytrzymala? no nie bo po 1/2 roku juz mnie nudzi Małgoś ale przypomnienie ustawiasz po wyjęciu a przed włożeniem no wiesz, zeby zdążyć przed no wiesz Chodzi Ci o SIMCARD? taaaaaaaaaa i o SIMLOCKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I wilk syty i owca w ciąży nie w ciazy tylko CAŁA ( jak dobrze że ktos wymyslił spiralę ) Lub tez antyki. moja wersja lepsz bo na 5 lat i zajebista sprawa ( nie trzeba pamietać jak sie straci pamięć ) ale po 5 latach trzeba wymienić i wtedy to można zapomnieć trzeba sobie przypomnienie w komórce wpisać Zuuuuuuza, mialas kiedys komorke, co 5 lat wytrzymala? no nie bo po 1/2 roku juz mnie nudzi Małgoś ale przypomnienie ustawiasz po wyjęciu a przed włożeniem no wiesz, zeby zdążyć przed no wiesz Chodzi Ci o SIMCARD? taaaaaaaaaa i o SIMLOCKA Ale simlock to chyba zdjety od dawna co? Czy niepokalanie jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 I Simply Reda Tnijcie Laski te cytaty, bo łeb boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobry wieczór przyszłam się pokazać, bo o tej porze to ja już dawno śpię i choć raz napiszę coś po 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobry wieczór normalnie dzisiaj wszędzie tylko seks na forum Nefcia to nie kciałaś pomocnego rzuta okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wusia - dobrze, że jesteś - nie chciałam głowy zawracać.Ale powiedz mi Słoneczko, czy mogęna raz złożyc i założenie KW i wpis do hipoteki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobry wieczór przyszłam się pokazać, bo o tej porze to ja już dawno śpię i choć raz napiszę coś po 22 A widzisz - ja własnie zrobiłam przerwę na kolację. Dziś były własnoręcznie zebrane antonówki z własnej jabłonki w formie jabłek w cieście Muszę sobie podbierak Fiskarsa kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 no weź bo nie strzymam jakie zawracanie głowy pewnie że możesz wszystko możesz w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 no weź bo nie strzymam jakie zawracanie głowy pewnie że możesz wszystko możesz w jednym Super dzięki - to jutro jadę zawieźć ten szpas :) Już mi słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ale skuli czego Ci słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Gdzie Ty taki piekny i tani stol znalazlas? Chcesz, zeby caly Murator mial takie same stoly? Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień dobry dobrze że nadrobiłam bo tyle ciekawych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts