78mysz 01.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Klima to wszak pompa ciepła Nefcia - ja o takiej w glebie umiesczonej ALe różne są na świecie. Ta jest na ścianie Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Gdzie Ty taki piekny i tani stol znalazlas? Chcesz, zeby caly Murator mial takie same stoly? Bardzo mi sie podoba. A no widziałam Pani ? To co - sprowadzamy 10 sztuk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień dobry dobrze że nadrobiłam bo tyle ciekawych rzeczy :) Miłego dnia Lecę do hipoteki ... wrrr ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 życzę co by panie były miłe wypoczęte z uśmiechem na twarzy same wypełniły druczki i wydały od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nefcia, Miłego dnia i oby w hipotekach wszystko się udało, a panie nie rzucały kłód pod nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ... a ja chce placka z antonówka witajcie kochani... życze Wam udanego tygodnia... samych wygranych batalii i dużo słonka.... jak coś to mnie możecie życzyć tylko tego ostatniego będę za jakiś tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Veni , vidi , vici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nie mogło być inaczej, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nitu - wpadaj to sobie zerwiesz i zrobisz Liduś - zaczarowałaś panią Była przemiła i pomocna Gosiek - oj róznie to bywa Efilko - też zaklęłaś sprawę Ale mam to już głowy Teraz tylko 6 miesięcy czekania na zalożenie i wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dzień dobry Nefcia mówiłam że dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Gdzie Ty taki piekny i tani stol znalazlas? Chcesz, zeby caly Murator mial takie same stoly? Bardzo mi sie podoba. A no widziałam Pani ? To co - sprowadzamy 10 sztuk ? Kuuuurde moze to wcale nie byloby glupie. Moze jakies chetne sie jeszcze znajda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dzień dobry Nefcia mówiłam że dobrze będzie Ale mam na dziś dość urzędów (wybacz Wusia ) Załatwiłam też PCC-3. Trwało chyba dłużej niż w KW. Przecież nigdzie nie jest napisane, że wzór na tablicy musi być dobry ? No. I nigdzie nie jest napisane, że w necie są nieaktualne druki. No. A poza tym GITes jeszcze polisa i już... może jutro - dziś nie mam siły Zaraz ide do domu spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Gdzie Ty taki piekny i tani stol znalazlas? Chcesz, zeby caly Murator mial takie same stoly? Bardzo mi sie podoba. A no widziałam Pani ? To co - sprowadzamy 10 sztuk ? Kuuuurde moze to wcale nie byloby glupie. Moze jakies chetne sie jeszcze znajda? Eeeeeeee chyba już za stara na to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Gdzie Ty taki piekny i tani stol znalazlas? Chcesz, zeby caly Murator mial takie same stoly? Bardzo mi sie podoba. A no widziałam Pani ? To co - sprowadzamy 10 sztuk ? Kuuuurde moze to wcale nie byloby glupie. Moze jakies chetne sie jeszcze znajda? Eeeeeeee chyba już za stara na to jestem Za stara to nie, ale gdzie te pozostale 8 trzymac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Za stara to nie, ale gdzie te pozostale 8 trzymac? Generalnie to nawet mi się nie chce z tym szarpać - pomimo, że zarobek mógłby być ok... Wynajęcie małej powierzchni magazynowej to żadne halo - pewnie u kumpla mogłabym w hali produkcyjnej przetrzymać Ale nie chce mi sie ...Lenia mam czy co .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Za stara to nie, ale gdzie te pozostale 8 trzymac? Generalnie to nawet mi się nie chce z tym szarpać - pomimo, że zarobek mógłby być ok... Wynajęcie małej powierzchni magazynowej to żadne halo - pewnie u kumpla mogłabym w hali produkcyjnej przetrzymać Ale nie chce mi sie ...Lenia mam czy co .. No ja tez nie mam natury handlary... A co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 OGŁOSZENIE SPECJALNE - PRZEPYSZNA OLIWA z WŁOCH. Uprzejmie informuję, że na przełomie września i października pojawi się w Polsce transport z oliwą z najnowszych zbiorów we Włoszech. NIektórzy już spróbowali (i się uzależnili) a inni mają okazję. Oliwa jest z tego samego źródła - przydomowej plantacji oliwy - a więc sma pozostaje bez zmian. Jak zawsze będą dwa rozmiary puszek: 3 litry i 5 litrów. Cena za litr - 9 Euro. Niestety tym razem wersja walutowa, gdyż po ostatniej wycieczce dostawca oberwał nieźle na kursie Euro Tak to jest w naszym dziwnym kraju A jak mu mówiłam to nie wierzył Tym razem mój przyjaciel z Włoch nie przyjedzie osobiście (czego ogromnie żałuję). Będziemy dystrybuować oliwę z Warszawy. Dlatego w W-wie odbiór osobisty (jak zwykle u mnie na budowie) . W przypadku wysyłki po za Warszawę - proszę doliczyć koszty przesyłki :) Niebawem podam jaki to koszt, ale niezbyt wysoki. Zapraszam do składania zamówień w komentarzach lub na priv ( w przypadku wysyłki - poproszę o adres) Zamówienia zbieram do 13 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja sie pisze na oliwe 3 litrowa a odbiore osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja sie pisze na oliwe 3 litrowa a odbiore osobiscie Ooooooooo ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts