anjamen 01.09.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 no i mam powod zeby Dejwa wyciagnac do Stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 no i mam powod zeby Dejwa wyciagnac do Stolycy Baaardzo dobry pomysł Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Tez bede chciala chyba 3 litry. Odbior jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 łoki Chyba zrobię listę ... chętni proszeni o dopisywanie się :) LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 łoki Chyba zrobię listę ... chętni proszeni o dopisywanie się :) LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 łoki Chyba zrobię listę ... chętni proszeni o dopisywanie się :) LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Niezła impra się szykuje :) LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 tylko czy wszyscy odbiorą naraz ... Choć w sumie poprzednim razem się udało.... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Najpierw się naoliwić, a potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ogniaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Miss naoliwionego podkoszulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 W lekkim poślizgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jeeesoooo tylko Was zostawić na chwilę ... ja na moment oddaliłam się w kierunku pierd.........ch dokumnetów dla banku. Jeszcze polisa i pieniądze na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ale ci doooobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nefuś ależ nie ma co wybaczać ja też zemszczę na skarbowy i ZUS ooooooooo ZUS to moja ulubiona instytucja odkąd pani siedząca w okienku, która miała za plecami napis informacja poinformowała mnie że ona nie jest od udzielania informacji powiem tylko że po tym stwierdzeniu reszta petentów miała niezły ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ale ci doooobrze... Jak wszystko w życiu są dwie strony medalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nefuś ależ nie ma co wybaczać ja też zemszczę na skarbowy i ZUS ooooooooo ZUS to moja ulubiona instytucja odkąd pani siedząca w okienku, która miała za plecami napis informacja poinformowała mnie że ona nie jest od udzielania informacji powiem tylko że po tym stwierdzeniu reszta petentów miała niezły ubaw oj nic mi nie mów. Właśnie muszę wytłumaczyć, że nasza pani sprzątaczka w biurze nie zarobiła na 1/2 etatu 6000 w grudniu Co za burdel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 W ZUSie pracują mistrzowie świata. I mistrzynie. Mój mąż dostał niedawno pismo wyzywające (oni o wszystko WZYWAJĄ) do wyjaśnienia dlaczego nie zapłacił składki społecznej za jakiś tam miesiąc a za to wpłacił drugi raz za miesiąc poprzedzający. I że oczywiście jak nie wyjaśni to mu skasują przywileje itp. Jakie przywileje?? #%&*@ Wrrrr... (A to ja się pomyliłam przy robieniu przelewu i nie zmieniłam numeru miesiąca w formularzu internetowym, ale to chyba jest do zrozumienia?? No chyba, że nie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 W ZUSie pracują mistrzowie świata. I mistrzynie. Mój mąż dostał niedawno pismo wyzywające (oni o wszystko WZYWAJĄ) do wyjaśnienia dlaczego nie zapłacił składki społecznej za jakiś tam miesiąc a za to wpłacił drugi raz za miesiąc poprzedzający. I że oczywiście jak nie wyjaśni to mu skasują przywileje itp. Jakie przywileje?? #%&*@ Wrrrr... (A to ja się pomyliłam przy robieniu przelewu i nie zmieniłam numeru miesiąca w formularzu internetowym, ale to chyba jest do zrozumienia?? No chyba, że nie...) Ano nie. Musisz zrobić korektę. Zajeboza Ćwiczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts