Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łoki :) Chyba zrobię listę ... chętni proszeni o dopisywanie się :):)

LISTA CHĘTNYCH - OLIWA

1. Anjamen 3l - odbiór osobisty

2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki :)

3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską :wink:. Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty...

łoki :) Chyba zrobię listę ... chętni proszeni o dopisywanie się :):)

LISTA CHĘTNYCH - OLIWA

3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską :wink:. Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty...

4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty :-)

Niezła impra się szykuje :):)

LISTA CHĘTNYCH - OLIWA

4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty :-)

Nefuś ależ nie ma co wybaczać ja też zemszczę na skarbowy i ZUS

ooooooooo ZUS to moja ulubiona instytucja odkąd pani siedząca w okienku, która miała za plecami napis informacja poinformowała mnie że ona nie jest od udzielania informacji :lol: powiem tylko że po tym stwierdzeniu reszta petentów miała niezły ubaw :lol: :lol: :lol:

Nefuś ależ nie ma co wybaczać ja też zemszczę na skarbowy i ZUS

ooooooooo ZUS to moja ulubiona instytucja odkąd pani siedząca w okienku, która miała za plecami napis informacja poinformowała mnie że ona nie jest od udzielania informacji :lol: powiem tylko że po tym stwierdzeniu reszta petentów miała niezły ubaw :lol: :lol: :lol:

oj nic mi nie mów. Właśnie muszę wytłumaczyć, że nasza pani sprzątaczka w biurze nie zarobiła na 1/2 etatu 6000 w grudniu :) Co za burdel.

W ZUSie pracują mistrzowie świata. I mistrzynie.

Mój mąż dostał niedawno pismo wyzywające (oni o wszystko WZYWAJĄ) do wyjaśnienia dlaczego nie zapłacił składki społecznej za jakiś tam miesiąc a za to wpłacił drugi raz za miesiąc poprzedzający. I że oczywiście jak nie wyjaśni to mu skasują przywileje itp.

Jakie przywileje?? :evil: #%&*@ :evil:

Wrrrr...

(A to ja się pomyliłam przy robieniu przelewu i nie zmieniłam numeru miesiąca w formularzu internetowym, ale to chyba jest do zrozumienia?? No chyba, że nie...)

W ZUSie pracują mistrzowie świata. I mistrzynie.

Mój mąż dostał niedawno pismo wyzywające (oni o wszystko WZYWAJĄ) do wyjaśnienia dlaczego nie zapłacił składki społecznej za jakiś tam miesiąc a za to wpłacił drugi raz za miesiąc poprzedzający. I że oczywiście jak nie wyjaśni to mu skasują przywileje itp.

Jakie przywileje?? :evil: #%&*@ :evil:

Wrrrr...

(A to ja się pomyliłam przy robieniu przelewu i nie zmieniłam numeru miesiąca w formularzu internetowym, ale to chyba jest do zrozumienia?? No chyba, że nie...)

Ano nie.

Musisz zrobić korektę.

Zajeboza :) Ćwiczyłam :)