wu 01.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nefcia noooo ja bym chciała za sprzątanie na pół etatu dostać 6 koła za miesiac co mi tam mogłabym za tyle lecieć pełny etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nefcia noooo ja bym chciała za sprzątanie na pół etatu dostać 6 koła za miesiac co mi tam mogłabym za tyle lecieć pełny etat Prawda ? Ale Zus postanowił kobiecinie zabrac rentę - całe 350 pln miesięcznie. Zabrac w ilości sztuk 3. Mało babka zawału nie dostała zanim jest wyjaśniłam, że bełkoczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a tak do zabierania to pierwsi są ale zeby oni coś oddali to prędzej byka wydoisz jak od nich dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a tak do zabierania to pierwsi są ale zeby oni coś oddali to prędzej byka wydoisz jak od nich dostaniesz I nawet jak się pomylisz i nadpłacisz to za-po-mnij. Twoje - a jednak ich. Alllleeee - mąż mojej koleżanki poszedł na wojnę z Zusem. Duża fabryka. Poszło o 1,5 mln pln. Wziął prawników i zawalczył. Po roku - wygrał :) To jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nefuś ale jak szło o 1,5 mln to stać go było na dobrych prawników a jak ktoś ma 350 zł renty a papuga na dzień dobry zaśpiewa za byle co najprostsze 400 zł np sprawa o zasiedzenie czy uwłaszczenie nieruchomości to napisanie prostego wniosku i najczęściej ogranicza się to do jednej rozprawy i 400 zł zgarnie to z czego ten biedny ludź ma zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nefuś ale jak szło o 1,5 mln to stać go było na dobrych prawników a jak ktoś ma 350 zł renty a papuga na dzień dobry zaśpiewa za byle co najprostsze 400 zł np sprawa o zasiedzenie czy uwłaszczenie nieruchomości to napisanie prostego wniosku i najczęściej ogranicza się to do jednej rozprawy i 400 zł zgarnie to z czego ten biedny ludź ma zapłacić Ano wiiiiimmmm ... BIednemu zawsze wiatr w oczy. Niemniej - da sie z nimi wygrać . Chodziło o kilkaset pozwów :) Cała armia prawników nad tym siedziała Ale to pocieszające zwycięstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 z każdym Nefcia da się wygrać pod warunkiem że Cię stać na to znajomy mówił że jak ukraść to od razu grubą kasę zeby starczyło i na papugę i sędziemu coś odpalić no i żeby było za co żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6ioYx02K0Fo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Taaak to jest historyczny hicior :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Mam 2 ostatnie "tanie bilety" na Lajkonika na wtorek i powrot tez Lajkonikiem czyli jestesmy pierwszym pociagiem i wracamy ostatnim 21:07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Mam 2 ostatnie "tanie bilety" na Lajkonika na wtorek i powrot tez Lajkonikiem czyli jestesmy pierwszym pociagiem i wracamy ostatnim 21:07. Cool A wracając na chwile do ZUSu. Idąc tam człowiek się niestety czuje tak : http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Sp2mRCVVYmI/AAAAAAAAFKU/z0Q7d8POh48/s512/PIESEK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Sliiiiiiiiczny. Moja mama przeszla w tym roku na emeryture - laski "nie zauwazyly" 11 bardzo dobrych miesiecy, przez co mogla byc w plecy pare stowek miesiecznie. Tyle, ze ona umie sobie to sama wyliczyc, ale jakies 75% ludzi nie ma pojecia, o co w tym chodzi i tak robia ludzi w wala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.09.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzień dobry jaka sliczna parówka o urzędach sie nie wypowiadam, bo paniusię w sekretariacie w wołomińskim inspektoracie - bym wyjebała z roboty, za okłamywanie petentów paniusia mi 3 tyg temu powiedziała, ze pismo POLECONYM do mnie wysłali... ale nic... ja poczekam... a potem zrobię rozpizdówe w mazowieckim by sobie podległych pracowników zdyscyplinowali Nefcia ja chce oliwę na pewno 2szt po 5l.... ale jeszcze teściowej zapytam czy tez się pisze jeśli nie dam razy dostukać tu - to wrzuce Ci sms'em, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzień dobry jaka sliczna parówka o urzędach sie nie wypowiadam, bo paniusię w sekretariacie w wołomińskim inspektoracie - bym wyjebała z roboty, za okłamywanie petentów paniusia mi 3 tyg temu powiedziała, ze pismo POLECONYM do mnie wysłali... ale nic... ja poczekam... a potem zrobię rozpizdówe w mazowieckim by sobie podległych pracowników zdyscyplinowali Nefcia ja chce oliwę na pewno 2szt po 5l.... ale jeszcze teściowej zapytam czy tez się pisze jeśli nie dam razy dostukać tu - to wrzuce Ci sms'em, ok? Dziś panie wypisywała mi dwa razy (bo się w nazwisku pomyliła) polisę na mieszkanie. Do zapłaty - 211 pln. Czas trwania : 1 h. :) Oczywiście puść mi smsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nefcia kasa ma być? No to się szykuje impreza A tak na serio to liczę na szybkie udokumentowanie postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty 6. Kaśka maciej 5 litrów: odbiór jeszcze nie wiem jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nefcia kasa ma być? No to się szykuje impreza A tak na serio to liczę na szybkie udokumentowanie postępów Ja też na to licze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty 6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A może 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts