Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

się lewą nogą podpisuję

z tym, że ja wróciłam po 2 miechach wakacji :-?

mnie to śmierdzi wypaleniem, takim do szpiku kości

Eeeeeeee Ty to masz kijowe środowisko pracy :)

Kaśka ma rację, to wypalenie. Utrata poczucia sensu wykonywanych czynności podejmowanych w celach zarobkowych, nawet li tylko i wyłącznie, to jakaś katastrofa. Paszczą ci nefka opowiem, to zrozumiesz co się kamani... Szit i gie, a nie syndrom pourlopowy. Może bardziej otwieranie oczków, tym boleśniejsze, że nie ma jak i gdzie - przynajmniej na razie - uciekać :(

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spoko - to syndrom pourlopowy. Musisz spowrotem załapać rytm kieratu i będzie good :)

Albo poszukasz nowego miejsca :)

Syndrom powiadasz, może masz rację :roll: Mnie nawet nie uczniowie wkurzają, tylko kierownictwo :evil:

I o tym środowisku pisze :):) Zresztą , wiesz Kasia - jakbym musiała w wieku 40 lat wstawać codziennie na 8.00 do szkoły to bym strzeliła sobie w łeb z gumki od majtek.

Siniaka chcesz se nabić?

I o tym środowisku pisze :):) Zresztą , wiesz Kasia - jakbym musiała w wieku 40 lat wstawać codziennie na 8.00 do szkoły to bym strzeliła sobie w łeb z gumki od majtek.
no tyż prowda :lol:

stara baba i do szkoły łazi, gupia czy jak??? :lol:

To co sie dziwisz ? :):)

I teraz pomyślcie sobei jakie miny miało moje towarzystwo jak nie chciałam wiecej niż pół etatu :o :D Bezcenne 8)

na razie zaciskam zeby, ładnie się ubieram, maluję i wychodzę do pracy potrząsając włosami. Wchodzę uśmiechnięta, tanecznym krokiem, jestem milusia do wyrzygania. Towarzystwo mnie nienawidzi 8) Nie wszyscy, są jeszcze jakieś 3 normalne sztuki. Reszta to zawiść, zazdrość i ciasnota umysłowa w czystej postaci.

No bo jak tu można się cieszyć mając tylko pół etatu???? :o :D

I teraz pomyślcie sobei jakie miny miało moje towarzystwo jak nie chciałam wiecej niż pół etatu :o :D Bezcenne 8)

na razie zaciskam zeby, ładnie się ubieram, maluję i wychodzę do pracy potrząsając włosami. Wchodzę uśmiechnięta, tanecznym krokiem, jestem milusia do wyrzygania. Towarzystwo mnie nienawidzi 8) Nie wszyscy, są jeszcze jakieś 3 normalne sztuki. Reszta to zawiść, zazdrość i ciasnota umysłowa w czystej postaci.

No bo jak tu można się cieszyć mając tylko pół etatu???? :o :D

Daj se spokój z tą firmą :):) Nie lepiej dawać korepetycje z dala od tego towarzystwa ?

Masz to szczęście, że pracując na pół etatu pracujesz na plus minus pół etatu. A tam gdzie cię zatrudniają na pół a zap... na półtora?

No ale mam dzisiaj frustrujący nastrój...

Gdzie to wino?

Ależ to by było zbyt piękne :D Derekcja oczekuje ode mnie, że dam z siebie wszystko :o :D Nie dość ze zazdrosny to jeszcze naiwny.

http://www.lion.com.pl/img_zdjecia/202_b_1.jpg no to luu

Ale ona chce potrząsać grzywą, a do tego jest potrzebne towarzystwo :D
Własnie :lol:

Korki odpadają, mam alergię :x

Daławałam lekcje przez 10 lat non stop, swiątek piątek i niedziele, w 9 miesiącu ciązy również. NO fucking WAY :-?

Chyba, że mnie kiedyś głód i komornik zmusi, od czego Panie Boże mnei uchowaj :roll:

Kasia - powiedz mi Kochana ile to jest pół etatu w przypadku Twojej szkoły ? Ile to godzin miesięcznie.
Mało, bardzo mało: 9 godzin lekcji tygodniowo i 11 godzin innych dupereli. W sumei 20/tydz. To jest pół etatu.

aha, teraz doszła dodatkowa, poza etatowa ( czyt bezpałatna) godzina tygodniowo na rozwijanie zamiłowań i hobby uczniowskich :)