barranki2 03.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 się lewą nogą podpisuję z tym, że ja wróciłam po 2 miechach wakacji mnie to śmierdzi wypaleniem, takim do szpiku kości Eeeeeeee Ty to masz kijowe środowisko pracy Kaśka ma rację, to wypalenie. Utrata poczucia sensu wykonywanych czynności podejmowanych w celach zarobkowych, nawet li tylko i wyłącznie, to jakaś katastrofa. Paszczą ci nefka opowiem, to zrozumiesz co się kamani... Szit i gie, a nie syndrom pourlopowy. Może bardziej otwieranie oczków, tym boleśniejsze, że nie ma jak i gdzie - przynajmniej na razie - uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Spoko - to syndrom pourlopowy. Musisz spowrotem załapać rytm kieratu i będzie good Albo poszukasz nowego miejsca Syndrom powiadasz, może masz rację Mnie nawet nie uczniowie wkurzają, tylko kierownictwo I o tym środowisku pisze :) Zresztą , wiesz Kasia - jakbym musiała w wieku 40 lat wstawać codziennie na 8.00 do szkoły to bym strzeliła sobie w łeb z gumki od majtek. Siniaka chcesz se nabić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wiem co się kamani - kilka lat temu napisałam wypowiedzene i wyszłam. Ale trzeba być twardym, żeby podjąć decyzję. I rozsądnym. A podejmowanie jakichkolwiek decyzji życiowych w stanie pourlopowym jest głupotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 I o tym środowisku pisze :) Zresztą , wiesz Kasia - jakbym musiała w wieku 40 lat wstawać codziennie na 8.00 do szkoły to bym strzeliła sobie w łeb z gumki od majtek.no tyż prowda stara baba i do szkoły łazi, gupia czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Siniaka chcesz se nabić? To ma być spektakularny suisajd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 I o tym środowisku pisze :) Zresztą , wiesz Kasia - jakbym musiała w wieku 40 lat wstawać codziennie na 8.00 do szkoły to bym strzeliła sobie w łeb z gumki od majtek.no tyż prowda stara baba i do szkoły łazi, gupia czy jak??? To co sie dziwisz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A z innej strony - jako niepraktykujący mag ze spec naucz to ja jednak podziwiam ludzi którzy wytrzymują tą robotę. Wytrzymałem jako naucz baaaardzo dawno temu, zaraz po studiach cały jeden semestr i uciekłem. To było ponad moje synapsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wiem co się kamani - kilka lat temu napisałam wypowiedzene i wyszłam. Ale trzeba być twardym, żeby podjąć decyzję. I rozsądnym. A podejmowanie jakichkolwiek decyzji życiowych w stanie pourlopowym jest głupotą. Właśnie dlatego jeszcze siedzę... Ale porobiło się podle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 I teraz pomyślcie sobei jakie miny miało moje towarzystwo jak nie chciałam wiecej niż pół etatu Bezcenne na razie zaciskam zeby, ładnie się ubieram, maluję i wychodzę do pracy potrząsając włosami. Wchodzę uśmiechnięta, tanecznym krokiem, jestem milusia do wyrzygania. Towarzystwo mnie nienawidzi Nie wszyscy, są jeszcze jakieś 3 normalne sztuki. Reszta to zawiść, zazdrość i ciasnota umysłowa w czystej postaci. No bo jak tu można się cieszyć mając tylko pół etatu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Masz to szczęście, że pracując na pół etatu pracujesz na plus minus pół etatu. A tam gdzie cię zatrudniają na pół a zap... na półtora?No ale mam dzisiaj frustrujący nastrój... Gdzie to wino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 I teraz pomyślcie sobei jakie miny miało moje towarzystwo jak nie chciałam wiecej niż pół etatu Bezcenne na razie zaciskam zeby, ładnie się ubieram, maluję i wychodzę do pracy potrząsając włosami. Wchodzę uśmiechnięta, tanecznym krokiem, jestem milusia do wyrzygania. Towarzystwo mnie nienawidzi Nie wszyscy, są jeszcze jakieś 3 normalne sztuki. Reszta to zawiść, zazdrość i ciasnota umysłowa w czystej postaci. No bo jak tu można się cieszyć mając tylko pół etatu???? Daj se spokój z tą firmą :) Nie lepiej dawać korepetycje z dala od tego towarzystwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ale ona chce potrząsać grzywą, a do tego jest potrzebne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Masz to szczęście, że pracując na pół etatu pracujesz na plus minus pół etatu. A tam gdzie cię zatrudniają na pół a zap... na półtora? No ale mam dzisiaj frustrujący nastrój... Gdzie to wino?Ależ to by było zbyt piękne Derekcja oczekuje ode mnie, że dam z siebie wszystko Nie dość ze zazdrosny to jeszcze naiwny. http://www.lion.com.pl/img_zdjecia/202_b_1.jpg no to luu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jesoooo, co w tym czerwonym robi lód? Tosz to grzech... Ale nie ma co wybrzydzać... A naiwny, droga koleżanko z rady pedagogicznej, to byłem może jak byłem tak młody jak nefcia... Ale burzliwe trzy kolejne lata zmieniły stan ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ale ona chce potrząsać grzywą, a do tego jest potrzebne towarzystwo Własnie Korki odpadają, mam alergię Daławałam lekcje przez 10 lat non stop, swiątek piątek i niedziele, w 9 miesiącu ciązy również. NO fucking WAY Chyba, że mnie kiedyś głód i komornik zmusi, od czego Panie Boże mnei uchowaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Gdzie to wino? CZuję,że detal tu nie pomoże , tylko hurt.... Proszszszszszsz http://img255.imageshack.us/img255/3748/wines1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kasia - powiedz mi Kochana ile to jest pół etatu w przypadku Twojej szkoły ? Ile to godzin miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Komornika poszczuj psem. Ostatnio nasza sucz podgryzła sweterek pani listonoszki co list z urzędu skarbowego przyniosła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kasia - powiedz mi Kochana ile to jest pół etatu w przypadku Twojej szkoły ? Ile to godzin miesięcznie. NIe chcę cię martwić, pewnie tyle, ile my przerabiamy w trzy-cztery dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kasia - powiedz mi Kochana ile to jest pół etatu w przypadku Twojej szkoły ? Ile to godzin miesięcznie.Mało, bardzo mało: 9 godzin lekcji tygodniowo i 11 godzin innych dupereli. W sumei 20/tydz. To jest pół etatu. aha, teraz doszła dodatkowa, poza etatowa ( czyt bezpałatna) godzina tygodniowo na rozwijanie zamiłowań i hobby uczniowskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts