lidszu 04.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie mów mi że mam dziecko do stolycy codziennie do szkoły wozić No chyba że z internatem. Takim z kozą np Efi, podróże kształcą, więc może ten dojazd do W-wy do szkoły, nie jest taki zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mozna szkole Skype'owa zalozyc. Nefcia, prof mi wszystko pokickal i chce sie spotkac troche pozniej, wiec musze wymienic bilety. W kazdym razie kolo 12 powinnam byc free jak by co. łoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie mów mi że mam dziecko do stolycy codziennie do szkoły wozić No chyba że z internatem. Takim z kozą np Yyyyyyyyy na pewno Twoje dziecko jest Aniołem, ale moja dwójka mi w zupełności wystarczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie mów mi że mam dziecko do stolycy codziennie do szkoły wozić No chyba że z internatem. Takim z kozą np Yyyyyyyyy na pewno Twoje dziecko jest Aniołem, ale moja dwójka mi w zupełności wystarczy :) jaaaasnee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ale w wersji "goście" zawsze jesteście mile widziani ( w komplecie lub pojedyńczo - jak wolicie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dobry wieczór nie mógłby ktoś za mnie powymyślać odpowiedzi na pytania mojego dziecka to gdzie ta szkoła ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dobry wieczór nie mógłby ktoś za mnie powymyślać odpowiedzi na pytania mojego dziecka to gdzie ta szkoła ma być Wszystkie ma opanowane - prześlij listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dobra zacznę nagrywać bo spisać to trudno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dobra zacznę nagrywać bo spisać to trudno będzie nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 uffffffff ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ano ... znowu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ano ... znowu jestem Widziałam Twoje śliczne zdjęcie z Brazylią :) Fajna z Ciebie laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Się normalnie zawstydziłam ... Ty to masz talent... Lecę spać, wilki już na polowanie wyszły Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Się normalnie zawstydziłam ... Ty to masz talent... Lecę spać, wilki już na polowanie wyszły Dobranoc Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.09.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Spać dzieci, spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Spać dzieci, spać... :) Chyba by wypadało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Hejka. Co tam slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jak to w sobotę : już po zakupach. Wpadłam też na targi wnętrz na Expo XXI i obejrzałam sobie na żywo Sibu. Fajne Potem wpadłam na taras na budowę - po drodze kupiłam sobie podbierak do owoców i nazrywałam antonówek (to chyba uzaelżnienie). A zaraz będzie jakiś obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jak to w sobotę : już po zakupach. Wpadłam też na targi wnętrz na Expo XXI i obejrzałam sobie na żywo Sibu. Fajne Potem wpadłam na taras na budowę - po drodze kupiłam sobie podbierak do owoców i nazrywałam antonówek (to chyba uzaelżnienie). A zaraz będzie jakiś obiad zanim zrobisz obiad to powiedz czy te targi są też jutro ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Berek ja już po obiedzie, dzieciarnia nakarmiona i chwila spokoju w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts