Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Jak to w sobotę : już po zakupach.

Wpadłam też na targi wnętrz na Expo XXI i obejrzałam sobie na żywo Sibu. Fajne :)

Potem wpadłam na taras na budowę - po drodze kupiłam sobie podbierak do owoców i nazrywałam antonówek (to chyba uzaelżnienie).

A zaraz będzie jakiś obiad :roll:

zanim zrobisz obiad to powiedz czy te targi są też jutro ????

Targi sa 4-6 wrzesnia.

Najlepiej nie stresować sie kolejką do kasy po bilety tylko od razu wjechać na parking podziemny (6 pln/h) i wejść od parkingu bez problemu.

Hala 3 to wnętrza.

Hala 1 to sprzedaż mieszkań i domów - allllleeee kryzys w tym budownictwie - nie da się przejść, a ludzie nie łażą tylko od ręki umowy podpisują. Taki to kryzys w Polsce. NIechcący tam weszłam - dziki tłum.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak to w sobotę : już po zakupach.

Wpadłam też na targi wnętrz na Expo XXI i obejrzałam sobie na żywo Sibu. Fajne :)

Potem wpadłam na taras na budowę - po drodze kupiłam sobie podbierak do owoców i nazrywałam antonówek (to chyba uzaelżnienie).

A zaraz będzie jakiś obiad :roll:

zanim zrobisz obiad to powiedz czy te targi są też jutro ????

Targi sa 4-6 wrzesnia.

Najlepiej nie stresować sie kolejką do kasy po bilety tylko od razu wjechać na parking podziemny (6 pln/h) i wejść od parkingu bez problemu.

Hala 3 to wnętrza.

Hala 1 to sprzedaż mieszkań i domów - allllleeee kryzys w tym budownictwie - nie da się przejść, a ludzie nie łażą tylko od ręki umowy podpisują. Taki to kryzys w Polsce. NIechcący tam weszłam - dziki tłum.

kryzys 8) 8) 8)

dzięki !!!!!!!!!!!! zrobię tak jak mówisz :wink:

Weź reklamówkę na katalogi - mi ręka odmówiła współpracy :)

P.S. jak masz kartę punktową "DOM" Leroy Merlin to i tak wchodzisz za free.

to ja duuuuuuuuuuuuuża wezmę :wink:

a co do karty Dom to OGROMNE DZIEKI !!!!!!!! bo mam ale przy sobie nie noszę a chetnie wejdę za darmoszkę :D :D :D

Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki :D to do Ciebie mam nawet blisko :lol:

No i co z tym teraz zrobisz? :roll: :roll: :roll:

Małgoś z czym mam co zrobić bo nie widzę szansy żeby Kraków albo Warszawę blizej siebie przysunąć :lol:

Nefcia jakby nie liczył 3 gadzinki moje autko to nie odrzutowiec :lol: a nadmiar adrenaliny szkodzi mi bardzo :wink: jak na zlocik jechałam to lecę sobie tak 140 i na górce jestm i widzę że w dołku sympatyczni panowie w kolorze blue stoją z wyciągniętą rączką ooooooooooooooooooo nóżka myk na hamulec oczka zez na prędkościomierz uffffffffffff udało się przemknąć a potem taka fala czystej adrenaliny aż bolało wolę nie powtarzać :lol: :lol: :lol: