Nefer 05.09.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jak to w sobotę : już po zakupach. Wpadłam też na targi wnętrz na Expo XXI i obejrzałam sobie na żywo Sibu. Fajne Potem wpadłam na taras na budowę - po drodze kupiłam sobie podbierak do owoców i nazrywałam antonówek (to chyba uzaelżnienie). A zaraz będzie jakiś obiad zanim zrobisz obiad to powiedz czy te targi są też jutro ???? Targi sa 4-6 wrzesnia. Najlepiej nie stresować sie kolejką do kasy po bilety tylko od razu wjechać na parking podziemny (6 pln/h) i wejść od parkingu bez problemu. Hala 3 to wnętrza. Hala 1 to sprzedaż mieszkań i domów - allllleeee kryzys w tym budownictwie - nie da się przejść, a ludzie nie łażą tylko od ręki umowy podpisują. Taki to kryzys w Polsce. NIechcący tam weszłam - dziki tłum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jak to w sobotę : już po zakupach. Wpadłam też na targi wnętrz na Expo XXI i obejrzałam sobie na żywo Sibu. Fajne Potem wpadłam na taras na budowę - po drodze kupiłam sobie podbierak do owoców i nazrywałam antonówek (to chyba uzaelżnienie). A zaraz będzie jakiś obiad zanim zrobisz obiad to powiedz czy te targi są też jutro ???? Targi sa 4-6 wrzesnia. Najlepiej nie stresować sie kolejką do kasy po bilety tylko od razu wjechać na parking podziemny (6 pln/h) i wejść od parkingu bez problemu. Hala 3 to wnętrza. Hala 1 to sprzedaż mieszkań i domów - allllleeee kryzys w tym budownictwie - nie da się przejść, a ludzie nie łażą tylko od ręki umowy podpisują. Taki to kryzys w Polsce. NIechcący tam weszłam - dziki tłum. kryzys dzięki !!!!!!!!!!!! zrobię tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Weź reklamówkę na katalogi - mi ręka odmówiła współpracy P.S. jak masz kartę punktową "DOM" Leroy Merlin to i tak wchodzisz za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Weź reklamówkę na katalogi - mi ręka odmówiła współpracy P.S. jak masz kartę punktową "DOM" Leroy Merlin to i tak wchodzisz za free. to ja duuuuuuuuuuuuuża wezmę a co do karty Dom to OGROMNE DZIEKI !!!!!!!! bo mam ale przy sobie nie noszę a chetnie wejdę za darmoszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Zaraz napiszę co i jak i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dobry wieczór Nefcia normalnie baza danych z Ciebie szkoda że mam tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dobry wieczór Nefcia normalnie baza danych z Ciebie szkoda że mam tak daleko JAKIE DALEKO :) Do Ciebie jest rzut beretką - serio Ale targi nie są tak duże, żeby było warto. Ja oblazłam w 1h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Wusia wszedzie ma daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Wusia wszedzie ma daleko. Do Ciebie też ? Jak to możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki to do Ciebie mam nawet blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki to do Ciebie mam nawet blisko No i co z tym teraz zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki to do Ciebie mam nawet blisko CHyba na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki to do Ciebie mam nawet blisko CHyba na rowerze Albo wengemarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki to do Ciebie mam nawet blisko CHyba na rowerze Albo wengemarem. Wengemarem to 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki to do Ciebie mam nawet blisko CHyba na rowerze Albo wengemarem. Wengemarem to 2 dni Ale przynajmniej wengemar ma czesciej po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 I towarzystwo pierwszy sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 I towarzystwo pierwszy sort Juz sie wlasnie w Wawce umowilysmy tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 czesc Dziewczynki, stęskniłamsię to przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki to do Ciebie mam nawet blisko No i co z tym teraz zrobisz? Małgoś z czym mam co zrobić bo nie widzę szansy żeby Kraków albo Warszawę blizej siebie przysunąć Nefcia jakby nie liczył 3 gadzinki moje autko to nie odrzutowiec a nadmiar adrenaliny szkodzi mi bardzo jak na zlocik jechałam to lecę sobie tak 140 i na górce jestm i widzę że w dołku sympatyczni panowie w kolorze blue stoją z wyciągniętą rączką ooooooooooooooooooo nóżka myk na hamulec oczka zez na prędkościomierz uffffffffffff udało się przemknąć a potem taka fala czystej adrenaliny aż bolało wolę nie powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 czesc Dziewczynki, stęskniłamsię to przyszłam I bardzo słusznie - pitulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts