Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki :D to do Ciebie mam nawet blisko :lol:

No i co z tym teraz zrobisz? :roll: :roll: :roll:

Małgoś z czym mam co zrobić bo nie widzę szansy żeby Kraków albo Warszawę blizej siebie przysunąć :lol:

Nefcia jakby nie liczył 3 gadzinki moje autko to nie odrzutowiec :lol: a nadmiar adrenaliny szkodzi mi bardzo :wink: jak na zlocik jechałam to lecę sobie tak 140 i na górce jestm i widzę że w dołku sympatyczni panowie w kolorze blue stoją z wyciągniętą rączką ooooooooooooooooooo nóżka myk na hamulec oczka zez na prędkościomierz uffffffffffff udało się przemknąć a potem taka fala czystej adrenaliny aż bolało wolę nie powtarzać :lol: :lol: :lol:

CB radio zapewni CI spokój i jednostajne ciśnienie :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeżdżenie zgodnie z przepisami jest nierealne :D Mówię to ja - która po zrobieniu prawa jazdy obiecywała sobie tak jeździć :oops: :lol:

ja nigdy nie obiecywałam bo łamałam przepisy juz na kursie - miałam w deche instruktora który zamykał oczy i w maluchu sidał z tyłu :lol: :lol: :lol:

Jeżdżenie zgodnie z przepisami jest nierealne :D Mówię to ja - która po zrobieniu prawa jazdy obiecywała sobie tak jeździć :oops: :lol:

ja nigdy nie obiecywałam bo łamałam przepisy juz na kursie - miałam w deche instruktora który zamykał oczy i w maluchu sidał z tyłu :lol: :lol: :lol:

nie obiecywałam. Może dlatego, że zaczęłam jeździć na motorkach bez uprawnień :) Wiedziałam, że mi wejdzie w krew :)

nie wiem coś tam gdzieś tam przykręcają i jak szwagier sobie CB założył to mój monsz powiedział że po jego trupie w naszym coś takiego się pojawi :lol: :lol: :lol: :lol:

Hmmm no może i domową robotą ... ja przypinam antenkę , ma magnes - przyklejam do dachu i przytrzaskuję kabel drzwiami. Biorę tylko na trasę. Warto - sporo zaoszczędziłam :)

Nefcia nie to nie o antenkę chodzi tylko w środku bo antenka to na magnesik chowana :D

Myślisz, że pozwoliłabym skrzywdzić mój samochodzik ? W zyciu - jeden kabelek podciągasz, pod deskę rozdzielczą - nic nie widać :)

Coż ten Twój małż opowiada :):)

Prawko zrobiłam dwa lata temu :) Wcześniej nie chciałam. Instruktor był ok. A na koniec kazał mi jeździc na egzaminie jak ciamajdowatej blondi , bo jego zdaniem oblaliby mnie za "zbyt dynamiczny styl jazdy " :lol: :lol:

Ale zdałam za pierwszym podejściem 8)