Nefer 05.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś no do Ciebie mam jakąś gadzinkę może ciut więcej a do Nefci co najmniej 3 gadzinki to do Ciebie mam nawet blisko No i co z tym teraz zrobisz? Małgoś z czym mam co zrobić bo nie widzę szansy żeby Kraków albo Warszawę blizej siebie przysunąć Nefcia jakby nie liczył 3 gadzinki moje autko to nie odrzutowiec a nadmiar adrenaliny szkodzi mi bardzo jak na zlocik jechałam to lecę sobie tak 140 i na górce jestm i widzę że w dołku sympatyczni panowie w kolorze blue stoją z wyciągniętą rączką ooooooooooooooooooo nóżka myk na hamulec oczka zez na prędkościomierz uffffffffffff udało się przemknąć a potem taka fala czystej adrenaliny aż bolało wolę nie powtarzać CB radio zapewni CI spokój i jednostajne ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ewentualnie mozna jezdzic zgodnie z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nefcia monsz by mnie chyba z domu za CB wyrzucił Małgoś generalnie jechałam zgodnie ale jakby ciutkę mi się spieszyło tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A dlaczego by Cie wyrzucil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jeżdżenie zgodnie z przepisami jest nierealne Mówię to ja - która po zrobieniu prawa jazdy obiecywała sobie tak jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś a bo jeszcze by przy zakładaniu jaką dziurkę w aucie zrobili albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nefcia monsz by mnie chyba z domu za CB wyrzucił :lol Booooooooooooooo ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jeżdżenie zgodnie z przepisami jest nierealne Mówię to ja - która po zrobieniu prawa jazdy obiecywała sobie tak jeździć ja nigdy nie obiecywałam bo łamałam przepisy juz na kursie - miałam w deche instruktora który zamykał oczy i w maluchu sidał z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Małgoś a bo jeszcze by przy zakładaniu jaką dziurkę w aucie zrobili albo co nie robi się OTWORÓW do CB .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nefcia no już napisałam wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nefcia no już napisałam wyżej ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 nie wiem coś tam gdzieś tam przykręcają i jak szwagier sobie CB założył to mój monsz powiedział że po jego trupie w naszym coś takiego się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jeżdżenie zgodnie z przepisami jest nierealne Mówię to ja - która po zrobieniu prawa jazdy obiecywała sobie tak jeździć ja nigdy nie obiecywałam bo łamałam przepisy juz na kursie - miałam w deche instruktora który zamykał oczy i w maluchu sidał z tyłu nie obiecywałam. Może dlatego, że zaczęłam jeździć na motorkach bez uprawnień Wiedziałam, że mi wejdzie w krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 nie wiem coś tam gdzieś tam przykręcają i jak szwagier sobie CB założył to mój monsz powiedział że po jego trupie w naszym coś takiego się pojawi Hmmm no może i domową robotą ... ja przypinam antenkę , ma magnes - przyklejam do dachu i przytrzaskuję kabel drzwiami. Biorę tylko na trasę. Warto - sporo zaoszczędziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 a ja mam tak głośne auto ze w nim nie da sie jezdzic poniżej 63 km na godzine-tylko powyzej tej prędkości opony robią się cichsze. juz teraz wiem na czym polega ich sportowośc, błe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nefcia nie to nie o antenkę chodzi tylko w środku bo antenka to na magnesik chowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 jazda zgodnie z przepisami, a co to jest takiego ???? po W-wce nie da się tak jeździć, a w trasie, tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nefcia nie to nie o antenkę chodzi tylko w środku bo antenka to na magnesik chowana Myślisz, że pozwoliłabym skrzywdzić mój samochodzik ? W zyciu - jeden kabelek podciągasz, pod deskę rozdzielczą - nic nie widać Coż ten Twój małż opowiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jeżdżenie zgodnie z przepisami jest nierealne Mówię to ja - która po zrobieniu prawa jazdy obiecywała sobie tak jeździć ja nigdy nie obiecywałam bo łamałam przepisy juz na kursie - miałam w deche instruktora który zamykał oczy i w maluchu sidał z tyłu Prawko zrobiłam dwa lata temu Wcześniej nie chciałam. Instruktor był ok. A na koniec kazał mi jeździc na egzaminie jak ciamajdowatej blondi , bo jego zdaniem oblaliby mnie za "zbyt dynamiczny styl jazdy " Ale zdałam za pierwszym podejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ja woziłam mojego instrukora do kochanki. Tam go zostawiałam i za godzinę odbierałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts