malgos2 06.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Robilas makaron? Czyyyy upolowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Robilas makaron? Czyyyy upolowalas? Robiłam :) To prościutkie - woda, sól, mąka i jedno jajko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Robilas makaron? Czyyyy upolowalas? Robiłam :) To prościutkie - woda, sól, mąka i jedno jajko No wiem, ale potem trza to rozwalkowac i pociac... Szczerze mowiac, nigdy mi sie nie chcialo eksperymentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dobry wieczór nie ma nic pyszniejszego niż dobry rosołek z domowym makaronikiem jak już dom będę miała to do rosołka tylko taki będę robić można zrobić dużo wysuszyć i na zapas mieć taki mi się zresztą teraz kojarzą niedziele u mojej zmarłej już niestety babci najpyszniejszy rosół pod słońcem i robiony makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Mniam, mniam Kura z pieczarkami i papryką też u mnie dziś była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dobry wieczór nie ma nic pyszniejszego niż dobry rosołek z domowym makaronikiem jak już dom będę miała to do rosołka tylko taki będę robić można zrobić dużo wysuszyć i na zapas mieć taki mi się zresztą teraz kojarzą niedziele u mojej zmarłej już niestety babci najpyszniejszy rosół pod słońcem i robiony makaron ja też mam takie wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Mniam, mniam Kura z pieczarkami i papryką też u mnie dziś była No to żeśmy się zmówiły czy jak ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dobry wieczór nie ma nic pyszniejszego niż dobry rosołek z domowym makaronikiem jak już dom będę miała to do rosołka tylko taki będę robić można zrobić dużo wysuszyć i na zapas mieć taki mi się zresztą teraz kojarzą niedziele u mojej zmarłej już niestety babci najpyszniejszy rosół pod słońcem i robiony makaron Niestety - nie znałam babci. Jedna umarła rok przed moim urodzeniem. Druga była daleko i widziałam ją tylko raz- jak miałam 3 lata. Mam jakieś obrazki w głowie - kredens pachniał niesamowicie I kryształowa karafka ze srebrnym korkiem w kształcie smoka była piękna. Ale to tyle .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Robilas makaron? Czyyyy upolowalas? Robiłam :) To prościutkie - woda, sól, mąka i jedno jajko No wiem, ale potem trza to rozwalkowac i pociac... Szczerze mowiac, nigdy mi sie nie chcialo eksperymentowac. Wałkowanie to niezła orka, to prawda. Na szczęście ja wolę taki grubsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 makaronek może być grubsiejszy za to faworki to tak cieniusio wałkowane być muszą żeby stolnicę widac było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 makaronek może być grubsiejszy za to faworki to tak cieniusio wałkowane być muszą żeby stolnicę widac było Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 makaronek może być grubsiejszy za to faworki to tak cieniusio wałkowane być muszą żeby stolnicę widac było A najpyszniejsze pierogi to tak ze średniej grubości ciasta. Tak pomiędzy Wałkowanie nie takie złe, dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.09.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Zdecydowanie lepsze jest zestawienie red&black. Dzięki za dedykację Dzień dobry i miłego dnia Dziewczynki i Chłopcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 07.09.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mnia mniam a ja ostatnio jadam :leczo z cukinii, cukinia nadziewana, placki z cukinii na śniadanie i kolację i tak na zmianę. Ktoś spyta czemu? Bo na budowie cukinia rośnie szybciej niż dom A i jeszcze co do łóżka z szufladami - super sprawa polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.09.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nefcia - a dlaczego te szfki górne są w takim formacie ? a nie lepiej niższe a dłuższe otwierane do góry, uchwyty w pozomie tak jak na dole i rozumiem że nie będzie wanilii - tak ? - suuuuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dobra moja wyobraznia troche zadziałała.Teraz uwagi ło rysunkach kuchennych:nie podobają mi sie szafki wiszące, wyglądają jak para oczu między nosem. a zreszta rozrysowałam z innymi szafkami. Nie wiem czy ci sie spodoba.I uchwyty się proszą o uporządkowanie. Tylko podłoga na wizualkach jest raczej chłodna, a Twoja jest cieplutka tak jak i okno. Co z kolorem ścian w takim układzie?I przesunełam troche płyte do zlewu, co by było łatwiej(wg mnie) http://images40.fotosik.pl/190/ab59e46f2e26275cmed.jpg http://images50.fotosik.pl/195/3d503a5cd15c4f65med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jednkę wybieram i dla konsekwencji uchwytów - wszytskie w poziomie ( na obu zabudowach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja też jedynkę wybieram dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dzień dobry Nefcia to dzisiaj kasiorka szerokim strumyczkiem popłynie jedynka Mysiowa ładniejsza chociaż ten okap jak taka trąba sam wisi nie wiem jakoś mi tak ta rura samotna narusza symetrię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Pieniążki popłynęły szeroką rzeką (choć żadna rzeka nie jest wystarczająco szeroka ) ---- Łeeee bo okap będzie inny - taki prostokątny ( nie tubowaty) ale ja ciemniak jestem :) Dzięki serdeczne Mycha - Ty to zdolna jesteś :) Otóż w kwestii zmian : Szafki będą po obu stronach okapu, ale nie takie tylko po dwie (jedna nad drugą, 40-tki, ale też nie umiałam ) Mojemu sercu też bliższa 1 :) Ale powiedzcie jak z kolorami - czy to jest ok czy lepiej górne szafki zrobić w wanilii ? Żeby trochę u"ugrzecznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts