Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pieniążki popłynęły szeroką rzeką (choć żadna rzeka nie jest wystarczająco szeroka :))

----

Łeeee bo okap będzie inny - taki prostokątny ( nie tubowaty) ale ja ciemniak jestem :):):)

Dzięki serdeczne Mycha - Ty to zdolna jesteś :):)

Otóż w kwestii zmian :

Szafki będą po obu stronach okapu, ale nie takie tylko po dwie (jedna nad drugą, 40-tki, ale też nie umiałam :oops: )

Mojemu sercu też bliższa 1 :):)

Ale powiedzcie jak z kolorami - czy to jest ok czy lepiej górne szafki zrobić w wanilii ? Żeby trochę u"ugrzecznić

Ty nic juz nie ugrzeczniaj. zastanow sie nad kolorem scian, zeby ta bezowawa podłowa nie wyszła teraz dziwnie.

Ściany będą w kolorze biel złamana z wanilią - czyli podobne do podłogi. Mają być tłem.

(wystrachałam sie tego czerwonego czy co ? :))

hmmmm. Dobra sciany w kolorze podłogi, to i okno sie jakoś obroni. Jak chcesz zeby szafki na górze były lżejsze optycznie to może szkło matowe? Doświetlisz to ładnie, ale ja odrazu mówie, ze mi sie nie podobają szafki po lewej i prawej stronie okapu. Juz chyba byłoby lepiej zeby wówczas okap był podszafkowy

lece lecę ikeą i jednak zostaje przy drewnianych blatach, tak jak planowałam na początku i wogóle wracam do źródeł, a to jest dobrze, bo znaczy ze to były dla mnie dobre wybory i nie ma co gdybać dalej :)

a Ty lecisz sobie w kulki Kochana. ciągle zapominasz ;) wkleic zdjecia z oknami, jak sie spotkamy to ci wszystko opowiem co sie dzieje

Nie widziałam , bo przeleciałam z Helenką ostatnio i nie zatrzymywałam się na kuchniach.

A co do lecenia w kulki , to lepiej nie zaczynaj.Się nie odzywasz , o wpadaniu do mnie w ogóle nie wspominam :-? Jak ja sie nie odezwę to cisza .Także się normalnie z letka obraziłam i za karę zdjęć nie wklejam :p Tym bardziej,że wciąż ich nie zrobłam :wink: :lol:

Nie widziałam , bo przeleciałam z Helenką ostatnio i nie zatrzymywałam się na kuchniach.

A co do lecenia w kulki , to lepiej nie zaczynaj.Się nie odzywasz , o wpadaniu do mnie w ogóle nie wspominam :-? Jak ja sie nie odezwę to cisza .Także się normalnie z letka obraziłam i za karę zdjęć nie wklejam :p Tym bardziej,że wciąż ich nie zrobłam :wink: :lol:

no weeeeeez, nie obrazaj się pogadajmy chwilkę :D

A wogóle to ja jusie stenskniłam trosiu za tobą :oops: , takie małe tyci tyci cholerne tęsknionko, ale mi wszystko wiruje przed oczami i musze naprostowac parę spraaaw zanim sobie bede mogła spokojnie z Tobą usiąść :)