Żelka 24.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 mayland chyba wiekszosc z nas ma takie odczucia. U nas tez zbliza sie czas przeprowadzki a ja patrze na to wszystko i mysle sobie: Czy to nasz dom? Czy ja na prawde mam tutaj mieszkac? Mysle, ze to strach przed nieznanym. Bo co innego bylo budowac a co innego zamieszkac tam na stale. Teraz dopiero bedzie zmiana. I choc to nasz dom, bedzie trzeba sie z nim zapoznac, nauczyc go sie.., nauczyc sie w nim zyc... Bo tak na prawde potzreba czasu abysmy przesiakly domem i aby dom nami przesiakl... dopiero wtedy bedzie nasz. Nefercia piknie wyglada stan zero. Trzymajta sie wszyscy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ano właśnie - to przesiąkanie. Ostatnio byłam u znajomych - przeprowadzili sie rok temu. Są szczęśliwi jak prosiaki !!! Też koleżanka miała mieszane uczucia. A podobno jak sie "oswoili" to teraz nie zamienią tego domu na żaden inny. A kolega twierdzi, że po pewnym czasie "zachowywali sie jak studenci" i ich życie ...hmm.. erotyczne ...bardzo zyskało Ciekawe rzeczy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 U Was też tak będzie, tylko wszystko wymaga czasu. Czytałam już wiele wypowiedzi na forum o tym, że najpierw ludzie mieli wątpliwości, czasem nawet coś na kształt depresji w nowym domu. Ale wszystko dobrze się kończyło - mieszkają i są szczęśliwi. Nieustajace życzenia zdrowia dla Teścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.02.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ciekawe jakie jeszcze przemyślenia mnie najdą ...:) oj rózne włącznie z tym po co mi to wszystko, czy ja naprawde tego chce... kto to wymyślił???? o co w tym chodzi? czy ja jestem kosmitką i miliony innych Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ależ ja JESTEM KOSMITKĄ od urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ależ ja JESTEM KOSMITKĄ od urodzenia Odnalazłam batnia duszę!!!!!!!!! Z której Galaktyki - bo ja z Pasa Oriona Dzień dobry Mam nadzieję, że zdrowie Teścia o wiele lepsze, niz było!!! Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.02.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ależ ja JESTEM KOSMITKĄ od urodzenia Odnalazłam batnia duszę!!!!!!!!! Z której Galaktyki - bo ja z Pasa Oriona Dzień dobry Mam nadzieję, że zdrowie Teścia o wiele lepsze, niz było!!! Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!!! A ja nie jestem kosmitką ale jestem INNA pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 25.02.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ładnie to wygląda i niezłe tempo jak na tę porę roku. Może na wszelki wypadek napisać że to nie jest lotniskowiec żeby jakiś F-16 przez pomyłkę nie wylądował Macie inspektora nadzoru czy sami sprawdzacie poprawność ułożenia zbrojeń, izolacji i zagęszczenia piachu pod chudziak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Stępniak 25.02.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Właśnie przeczytałam Pani dziennik. Dzielna kobietka z Pani!!! Ja z mężem też pobudowaliśmy domek i mieszkamy w nim od 3 miesięcy. Jak jest? Cudownie!!! Mam nadzieję, że wycena okien podobała się...Pozdrawiam serdecznie i powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ależ ja JESTEM KOSMITKĄ od urodzenia Odnalazłam batnia duszę!!!!!!!!! Z której Galaktyki - bo ja z Pasa Oriona Dzień dobry Mam nadzieję, że zdrowie Teścia o wiele lepsze, niz było!!! Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!!! Brazunia - witaj Kochana - ja to chyba z Kajpaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Właśnie przeczytałam Pani dziennik. Dzielna kobietka z Pani!!! Ja z mężem też pobudowaliśmy domek i mieszkamy w nim od 3 miesięcy. Jak jest? Cudownie!!! Mam nadzieję, że wycena okien podobała się... Pozdrawiam serdecznie i powodzenia!!! Aniu - nie mów mi na "Pani" pleeeeese - dzięki za wycenę - nie jest źle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ładnie to wygląda i niezłe tempo jak na tę porę roku. Może na wszelki wypadek napisać że to nie jest lotniskowiec żeby jakiś F-16 przez pomyłkę nie wylądował Macie inspektora nadzoru czy sami sprawdzacie poprawność ułożenia zbrojeń, izolacji i zagęszczenia piachu pod chudziak? Mamy kierbuda i szefa ekipy i wielką wiarę w ludzi ) Wygląda jak lotniskowiec na to nie wpadłam Ale nazwa mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ależ ja JESTEM KOSMITKĄ od urodzenia Odnalazłam batnia duszę!!!!!!!!! Z której Galaktyki - bo ja z Pasa Oriona Dzień dobry Mam nadzieję, że zdrowie Teścia o wiele lepsze, niz było!!! Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!!! A ja nie jestem kosmitką ale jestem INNA pozdrawiam INNI są fajni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ależ ja JESTEM KOSMITKĄ od urodzenia Odnalazłam batnia duszę!!!!!!!!! Z której Galaktyki - bo ja z Pasa Oriona Dzień dobry Mam nadzieję, że zdrowie Teścia o wiele lepsze, niz było!!! Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!!! Brazunia - witaj Kochana - ja to chyba z Kajpaxa Kajpaxianie to fajne ludzie som Buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Kajpaxianie to fajne ludzie som Buziaki!!!! Niooo A te INNE i OBCE tyż, nie ? A ja czekam na koniec przerwy technicznej u Brazuni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Kajpaxianie to fajne ludzie som Buziaki!!!! Niooo A te INNE i OBCE tyż, nie ? A ja czekam na koniec przerwy technicznej u Brazuni:) Oj, powiem szczerze, że ja też czekam, a ta się zbiesiła i ni diabła A poważnie: mam dość tej przerwy, ale są rzeczy, których przeskoczyć nie mogę Te inne obce też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A to w takim razie - trzymam kciuki za przeskakiwanie przerwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A to w takim razie - trzymam kciuki za przeskakiwanie przerwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2008 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ależ ja JESTEM KOSMITKĄ od urodzenia Odnalazłam batnia duszę!!!!!!!!! Z której Galaktyki - bo ja z Pasa Oriona Dzień dobry Mam nadzieję, że zdrowie Teścia o wiele lepsze, niz było!!! Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!!! A ja nie jestem kosmitką ale jestem INNA pozdrawiam A ja zwyczajna jestem, absolutnie i całkowicie, od urodzenia. Ot, kosmiczne towarzystwo mi się trafiło... Nefercia, jak Teść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No ladne Ci idzie , az milo popatrzec. W temacie strajku i sluzby zdrowia sie nie wypowiem , bo nie chce sobe cisniena z rana podnosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts