Nefer 08.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Nefcia a nie myślałaś żeby do tej soczystej czerwieni piękniste czarne boczki zapodać do czarnego szkiełka ja wiem czerwono-czarne może nieco trywialne ale taka żywa czerwień tak pięknie wygląda w oprawie czerni Juz jedzie do mnie Jolcia - pewnie również w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 z ciekawości aż mi uszka czerwienią zaświeciły i co i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 I Jola poszła spać z tematem :) Jak to Jola :) Dziś na budowie miałam prawdziwie duuuużą dawkę dobrej energii. Opiszę w kojelności pojawiania się : 1. ekipa Roberta od gips kartonów 2. Mariusz wykonawca (wraz z dekarzem, do którego mam malutką prośbeczkę i w piątek mi ją spełni) 3. Stary - przywiózł mi piękne, nowe, metalowe klameczki z przyciskiem - bo jak ostatnio wpadł na kawę to mu sie dotychczasowe nie spodobały. Powymieniał też śruby na specjalne. I założył pochwyty do dwóch balkonów. I teraz już nie muszę pamiętać, zeby przekręcić kluczyk :) 4. Moja Jola 5. Duch z Kwasem 6. Małgoś z przemiłym mężem ( i odbyła się prezentacja prac małża Małgoś - najbardziej chyba przeżyło to Jola, bo w pewnym momencie przestała się odzywać) 7. Kruelcia (którą się chyba nie zajęłam jak należy, bo zamiast ją przytulić gadałam o wykończeniu kominka, żywicach, kamieniach i takich tam.. ) Potem poszliśmy kupą na kolację (co prawda szybką) a potem zawiozłam Małgoś i jej Małża na Centrlany (jeszcze szybciej, ale musieli zdążyć na pociąg). I dotarłam do domu. A teraz chwilę pomilczę jak widać - pełna chata była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Nefcia, widzę, że też miałaś przemiłe popołudnie żałuję tylko, że nie dane mi było obejrzeć prac męża Małgoś, a tak bardzo chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Nefcia, widzę, że też miałaś przemiłe popołudnie żałuję tylko, że nie dane mi było obejrzeć prac męża Małgoś, a tak bardzo chciałam Żałuj To niesamowite co ten człowiek potrafi zrobić. Już wiem, że poproszę go o pomalowanie kratki w łazience trawertynowo-marmurowej. A może i kontaktów i innych drobiazgów ? Super rzeczy robi :) A wizyty trwały cały dzień od 8.00 - także się strasznei nagadałam z superowymi ludźmi - tylko reszty Grupy Warszawskiej zabrakło - ale to nic. Nadrobimy :) A jak Twój kredyt Liduś ? przepraszam, że poruszam drażliwy temat .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A jak Twój kredyt Liduś ? przepraszam, że poruszam drażliwy temat .. na razie cicho sza, bo nie chcę zapeszyć, jutro napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A wizyty trwały cały dzień od 8.00 - także się strasznei nagadałam z superowymi ludźmi - tylko reszty Grupy Warszawskiej zabrakło - ale to nic. Nadrobimy :) trzeba było wpaść do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A wizyty trwały cały dzień od 8.00 - także się strasznei nagadałam z superowymi ludźmi - tylko reszty Grupy Warszawskiej zabrakło - ale to nic. Nadrobimy :) trzeba było wpaść do nas No właśnie nie mogłam (patrz lista wyżej) - wszystkie spotkania były ważne i biznesowe - co nie zmienia faktu, że bez wątpienia przyjemne i mocno towarzyskie - tak to jest jak się człowiek polubi z wykonawcami Ale się poumawiałam i musiałam być : Ponadto pracowałam z budowy (bo ja czasem muszę popracować na pensję ) Jakiś szalony był ten wtorek A i reszta tygodnia zapowiada się nieźle - wkońcu wróciłam do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A jak Twój kredyt Liduś ? przepraszam, że poruszam drażliwy temat .. na razie cicho sza, bo nie chcę zapeszyć, jutro napiszę Wiem, co czujesz. Człowiek sie boi głośniej odetchnąć. Ale jużniedługo, niedługo - ja w to wierzę. Ktoś musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A jak Twój kredyt Liduś ? przepraszam, że poruszam drażliwy temat .. na razie cicho sza, bo nie chcę zapeszyć, jutro napiszę Wiem, co czujesz. Człowiek sie boi głośniej odetchnąć. Ale jużniedługo, niedługo - ja w to wierzę. Ktoś musi dzięki bardzo wielka buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Widzę Nefcia, ze sie znowu skutecznie naładowałas. To świetnie! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Widzę Nefcia, ze sie znowu skutecznie naładowałas. To świetnie! Miłego dnia naładowałam się po uszy :) Dziś co prawda musiałam znów wstać o 6.30 co dla mnie jest totalną masakrą (w końcu norma to 9.00 :) czego i Wam życzę ). Ale jest super. Chłopaki drugi dzień pracują nad róznymi dziurami u mnie w chałupie, przenoszeniu wentylacji, obrabianiu drzwi ... oj, ten Robert jest niesamowity. Tak jak i Stary i Mariusz... ehhh... Dziś dzwonię do malarzy od Roberta - ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzień dobry Nefcia Ty to wiesz jak pobudzić ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nei wiedziałam Aaaaaaaaaaaa i dziś mam spotkanie powtórne z Jolą Bo musimy mnóstwo przegadać. Bo wczoraj to patrzyłyśmy i słuchałyśmy a dziś trzeba wszystko poukładać. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i czy pisałam, że za 2 tygodnie przyjeżdża drewno na podłogę ? I że jednak schody będą z jatoby a nie z bejcowanego dębu ? Nie pisałam no to piszę .. Chyba musze poukładać te wszystkie newsy, bo mam łeb jak sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no dobra moja ciekawość buja juz na orbicie okołoziemskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ty się skup - Ty w pracy jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 sorki Nefuś jestem po praniu mózgu muszę odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nei wiedziałam Aaaaaaaaaaaa i dziś mam spotkanie powtórne z Jolą Bo musimy mnóstwo przegadać. Bo wczoraj to patrzyłyśmy i słuchałyśmy a dziś trzeba wszystko poukładać. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i czy pisałam, że za 2 tygodnie przyjeżdża drewno na podłogę ? I że jednak schody będą z jatoby a nie z bejcowanego dębu ? Nie pisałam no to piszę .. Chyba musze poukładać te wszystkie newsy, bo mam łeb jak sklep czekam z niecierpliwością na te drewienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 sorki Nefuś jestem po praniu mózgu muszę odreagować Ależ nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nefcia znalazłam czerwień w macie.Mi się podoba i jest zestawiona z kolorem Twoich okien. Moze tak?: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qi/mh/omnq/xJfvmqvL4BN2CvjoKB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qi/mh/omnq/4sWzUwdYLiSQT8eWuX.jpg z tego wątku: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,61282277,61282277,2,2.html?v=2 Zastanawiam się czy nie powinnas pokombinowac z tym brązem do czerwieni. Byłoby spójniej wg mnie, tylko nie mów nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts