Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefcia a nie myślałaś żeby do tej soczystej czerwieni piękniste czarne boczki zapodać do czarnego szkiełka ja wiem czerwono-czarne może nieco trywialne ale taka żywa czerwień tak pięknie wygląda w oprawie czerni :D

Juz jedzie do mnie Jolcia - pewnie również w tej sprawie :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I Jola poszła spać z tematem :):) Jak to Jola :):)

Dziś na budowie miałam prawdziwie duuuużą dawkę dobrej energii.

Opiszę w kojelności pojawiania się :

1. ekipa Roberta od gips kartonów

2. Mariusz wykonawca :) (wraz z dekarzem, do którego mam malutką prośbeczkę i w piątek mi ją spełni)

3. Stary - przywiózł mi piękne, nowe, metalowe klameczki z przyciskiem - bo jak ostatnio wpadł na kawę to mu sie dotychczasowe nie spodobały. Powymieniał też śruby na specjalne. I założył pochwyty do dwóch balkonów. I teraz już nie muszę pamiętać, zeby przekręcić kluczyk :):)

4. Moja Jola

5. Duch z Kwasem

6. Małgoś z przemiłym mężem ( i odbyła się prezentacja prac małża Małgoś - najbardziej chyba przeżyło to Jola, bo w pewnym momencie przestała się odzywać)

7. Kruelcia (którą się chyba nie zajęłam jak należy, bo zamiast ją przytulić gadałam o wykończeniu kominka, żywicach, kamieniach i takich tam.. :roll: )

Potem poszliśmy kupą na kolację (co prawda szybką) a potem zawiozłam Małgoś i jej Małża na Centrlany (jeszcze szybciej, ale musieli zdążyć na pociąg).

I dotarłam do domu.

A teraz chwilę pomilczę :) jak widać - pełna chata była :)

Nefcia, widzę, że też miałaś przemiłe popołudnie :D :D

żałuję tylko, że nie dane mi było obejrzeć prac męża Małgoś, a tak bardzo chciałam :(

Żałuj :) To niesamowite co ten człowiek potrafi zrobić.

Już wiem, że poproszę go o pomalowanie kratki w łazience trawertynowo-marmurowej. A może i kontaktów i innych drobiazgów ?

Super rzeczy robi :):)

A wizyty trwały cały dzień od 8.00 - także się strasznei nagadałam z superowymi ludźmi - tylko reszty Grupy Warszawskiej zabrakło - ale to nic. Nadrobimy :):)

A jak Twój kredyt Liduś ? przepraszam, że poruszam drażliwy temat ..

A wizyty trwały cały dzień od 8.00 - także się strasznei nagadałam z superowymi ludźmi - tylko reszty Grupy Warszawskiej zabrakło - ale to nic. Nadrobimy :):)

trzeba było wpaść do nas :p

No właśnie nie mogłam (patrz lista wyżej) - wszystkie spotkania były ważne i biznesowe - co nie zmienia faktu, że bez wątpienia przyjemne i mocno towarzyskie - tak to jest jak się człowiek polubi z wykonawcami :) Ale się poumawiałam i musiałam być ::( Ponadto pracowałam z budowy :) (bo ja czasem muszę popracować na pensję :))

Jakiś szalony był ten wtorek :) A i reszta tygodnia zapowiada się nieźle - wkońcu wróciłam do gry :)

na razie cicho sza, bo nie chcę zapeszyć, jutro napiszę 8)

Wiem, co czujesz. Człowiek sie boi głośniej odetchnąć. Ale jużniedługo, niedługo - ja w to wierzę. Ktoś musi :)

na razie cicho sza, bo nie chcę zapeszyć, jutro napiszę 8)

Wiem, co czujesz. Człowiek sie boi głośniej odetchnąć. Ale jużniedługo, niedługo - ja w to wierzę. Ktoś musi :)

dzięki bardzo

wielka buźka :D

Widzę Nefcia, ze sie znowu skutecznie naładowałas. To świetnie!

Miłego dnia :D

naładowałam się po uszy :):) Dziś co prawda musiałam znów wstać o 6.30 co dla mnie jest totalną masakrą (w końcu norma to 9.00 :):) czego i Wam życzę :)).

Ale jest super. Chłopaki drugi dzień pracują nad róznymi dziurami u mnie w chałupie, przenoszeniu wentylacji, obrabianiu drzwi ... oj, ten Robert jest niesamowity. Tak jak i Stary i Mariusz... ehhh...

Dziś dzwonię do malarzy od Roberta - ciekawa jestem :)

Nei wiedziałam :o

Aaaaaaaaaaaa i dziś mam spotkanie powtórne z Jolą :) Bo musimy mnóstwo przegadać. Bo wczoraj to patrzyłyśmy i słuchałyśmy a dziś trzeba wszystko poukładać.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i czy pisałam, że za 2 tygodnie przyjeżdża drewno na podłogę ? I że jednak schody będą z jatoby a nie z bejcowanego dębu ? Nie pisałam no to piszę ..

Chyba musze poukładać te wszystkie newsy, bo mam łeb jak sklep :)

Nei wiedziałam :o

Aaaaaaaaaaaa i dziś mam spotkanie powtórne z Jolą :) Bo musimy mnóstwo przegadać. Bo wczoraj to patrzyłyśmy i słuchałyśmy a dziś trzeba wszystko poukładać.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i czy pisałam, że za 2 tygodnie przyjeżdża drewno na podłogę ? I że jednak schody będą z jatoby a nie z bejcowanego dębu ? Nie pisałam no to piszę ..

Chyba musze poukładać te wszystkie newsy, bo mam łeb jak sklep :)

czekam z niecierpliwością na te drewienka :wink:

Nefcia znalazłam czerwień w macie.Mi się podoba i jest zestawiona z kolorem Twoich okien. Moze tak?:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qi/mh/omnq/xJfvmqvL4BN2CvjoKB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qi/mh/omnq/4sWzUwdYLiSQT8eWuX.jpg

z tego wątku:

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,61282277,61282277,2,2.html?v=2

Zastanawiam się czy nie powinnas pokombinowac z tym brązem do czerwieni. Byłoby spójniej wg mnie, tylko nie mów nie ;)