Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka. Udam, ze nie widzialam, co tam naskrobalas wczesniej, bo... :oops: :oops: :oops: :oops:. Dzieki Kochana za wszystko, bedziemy tu kombinowac nad Twoim kominkiem, moze sie nawet uda zanim przyjedziesz jakas probke skombinowac. 8)

Fajnie bylo jak zwykle. :) 8)

Oj, fajnie było :):) . Poczekajcie moment - niech Jola cos narysuje, coś pokombinuje, bo jeszcze proces myślowy trwa :):)

Dziś godzię gadałam z US - pojawię się u Was najwcześniej 12-13 października - czy ja się mylę, czy Was wtedy nie ma ??? :o

Hejka. Udam, ze nie widzialam, co tam naskrobalas wczesniej, bo... :oops: :oops: :oops: :oops:. Dzieki Kochana za wszystko, bedziemy tu kombinowac nad Twoim kominkiem, moze sie nawet uda zanim przyjedziesz jakas probke skombinowac. 8)

Fajnie bylo jak zwykle. :) 8)

Oj, fajnie było :):) . Poczekajcie moment - niech Jola cos narysuje, coś pokombinuje, bo jeszcze proces myślowy trwa :):)

Dziś godzię gadałam z US - pojawię się u Was najwcześniej 12-13 października - czy ja się mylę, czy Was wtedy nie ma ??? :o

To by bylo na styk, bo impreza zaczyna sie 14-ego, ale to jest w Ostravie, wiec rzut beretem - albo pojedziemy 13-ego, albo 14-ego rano. :roll: Wracamy pewnie 18-ego.

Gites.

Widze, ze Ci sie rusza wszystko teraz. :) W dzienniku szalenstwo. :wink:

Rusza a ja ledwo na oczy patrzę. Dziś zaczęłam o 6.30 i jeszcze nie skończyłam :). Wczoraj skońćzyłam o 4.00 rano. Ale postanowiłam jutro się wyspać - tylko musze rozkazy powydawać. Mało się nie zabiłam samochodem wracając - jakieś omamy czy coś ...

Musże się przespać.

LISTA CHĘTNYCH - OLIWA

1. Anjamen 3l - odbiór osobisty

2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki :)

3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską :wink:. Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Jeszcze myślą :):)

4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty :-)

5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty :)

6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki.

7. Liduś 5l - odbiór jak najbardziej osobisty

8. Głowac 3l - odbiór osobosty.

9. Markoto 3l - odbiór nie osobisty (się poradzi)

Nefcia - a dlaczego te szfki górne są w takim formacie ?

a nie lepiej niższe a dłuższe :roll: otwierane do góry, uchwyty w pozomie tak jak na dole :roll:

i rozumiem że nie będzie wanilii - tak ?:D :D :D - suuuuuuuuuuper :wink:

bo nie umniem namalowaaaaaaaaaaać :):) Będą dwie - tak jak Mycha narysowała :) I chyba dolna będzie ze szkłem mlecznym i ramką metalową ...

Niezla impreza bedzie. :)

Prawda ? Kocham, uwielbiam, szaleję za takiemi imprezkami (ale nie dziś - niech już nie przychodzą maile prooooszę :):) - chyba muszę użyć guziczka OFF ..:(

Sprobuj przez 2 dni nie odbierac. :) :wink:

NIe ma kuźwa takiej opcji :):) Wystarczy, że jutro otworzę rano ... :o

Chyba odpadam. Buziaczki :)

Niezla impreza bedzie. :)

Prawda ? Kocham, uwielbiam, szaleję za takiemi imprezkami (ale nie dziś - niech już nie przychodzą maile prooooszę :):) - chyba muszę użyć guziczka OFF ..:(

Sprobuj przez 2 dni nie odbierac. :) :wink:

NIe ma kuźwa takiej opcji :):) Wystarczy, że jutro otworzę rano ... :o

Chyba odpadam. Buziaczki :)

Paaaa. Tez spadam za chwile. 8)

Popatrz, to podoba nam się TO SAMO ogrodzenie :lol: Ja też je wklejałem w dzienniku, jako "inspirację". U mnie już nawet częściowo zrobione :wink:

pozdrawiam, majki

Super :):) Bardzo mi się spodobało :) Też traktuję jako inspiracje :)

Nie chcę drewnianego (bo leniwa jestem i nie będę o nie na pewno dbać) a inne metalowe są zbyt "transparentne". A to jest właśnie akuracik. Zaraz lecę popatrzec na Twoje :):)

Wyczułam oliwę nosem ;) ... poproszę 5 litrów :)

Nefka ty się o mnie nie martw ;) spotkanie u Ciebie dało mi do myślenia gdzie by tu zdolności Piotra Małgosiowego wykorzystać ;) ... cudne rzeczy robi to niezaprzeczalny fakt :) .... a ty moja droga szybko kończ chałupę, tylko się przy okazji nie wykończ :)

LISTA CHĘTNYCH - OLIWA

1. Anjamen 3l - odbiór osobisty

2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki :)

3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską :wink:. Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Jeszcze myślą :):)

4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty :-)

5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty :)

6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki.

7. Liduś 5l - odbiór jak najbardziej osobisty

8. Głowac 3l - odbiór osobosty.

9. Markoto 3l - odbiór nie osobisty (się poradzi)

10. Kruelcia 5l - odbiór osobisty

11. Jarkotowa 3l- odbiór osobisty

Proszę mnie sprawdzać czy o nikim nie zapomniałam :):)