78mysz 09.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nefcia tobie chodziło o takie fotele do ogrodu?2.300http://allegro.pl/item725484783_planeta_design_wyspa_ratanowa_loze_fotel.html[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hejka. Udam, ze nie widzialam, co tam naskrobalas wczesniej, bo... . Dzieki Kochana za wszystko, bedziemy tu kombinowac nad Twoim kominkiem, moze sie nawet uda zanim przyjedziesz jakas probke skombinowac. Fajnie bylo jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hejka. Udam, ze nie widzialam, co tam naskrobalas wczesniej, bo... . Dzieki Kochana za wszystko, bedziemy tu kombinowac nad Twoim kominkiem, moze sie nawet uda zanim przyjedziesz jakas probke skombinowac. Fajnie bylo jak zwykle. Oj, fajnie było :) . Poczekajcie moment - niech Jola cos narysuje, coś pokombinuje, bo jeszcze proces myślowy trwa :) Dziś godzię gadałam z US - pojawię się u Was najwcześniej 12-13 października - czy ja się mylę, czy Was wtedy nie ma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hejka. Udam, ze nie widzialam, co tam naskrobalas wczesniej, bo... . Dzieki Kochana za wszystko, bedziemy tu kombinowac nad Twoim kominkiem, moze sie nawet uda zanim przyjedziesz jakas probke skombinowac. Fajnie bylo jak zwykle. Oj, fajnie było :) . Poczekajcie moment - niech Jola cos narysuje, coś pokombinuje, bo jeszcze proces myślowy trwa :) Dziś godzię gadałam z US - pojawię się u Was najwcześniej 12-13 października - czy ja się mylę, czy Was wtedy nie ma ??? To by bylo na styk, bo impreza zaczyna sie 14-ego, ale to jest w Ostravie, wiec rzut beretem - albo pojedziemy 13-ego, albo 14-ego rano. Wracamy pewnie 18-ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dobra - postaram sie być u Was z 12 na 13.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gites. Widze, ze Ci sie rusza wszystko teraz. W dzienniku szalenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gites. Widze, ze Ci sie rusza wszystko teraz. W dzienniku szalenstwo. Rusza a ja ledwo na oczy patrzę. Dziś zaczęłam o 6.30 i jeszcze nie skończyłam . Wczoraj skońćzyłam o 4.00 rano. Ale postanowiłam jutro się wyspać - tylko musze rozkazy powydawać. Mało się nie zabiłam samochodem wracając - jakieś omamy czy coś ... Musże się przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.09.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 migaj do looozia jak i ja czynie dobrounoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 migaj do looozia jak i ja czynie dobrounoc.. Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Jeszcze myślą :) 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty 6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki. 7. Liduś 5l - odbiór jak najbardziej osobisty 8. Głowac 3l - odbiór osobosty. 9. Markoto 3l - odbiór nie osobisty (się poradzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Niezla impreza bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nefcia - a dlaczego te szfki górne są w takim formacie ? a nie lepiej niższe a dłuższe otwierane do góry, uchwyty w pozomie tak jak na dole i rozumiem że nie będzie wanilii - tak ? - suuuuuuuuuuper bo nie umniem namalowaaaaaaaaaaać :) Będą dwie - tak jak Mycha narysowała I chyba dolna będzie ze szkłem mlecznym i ramką metalową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Niezla impreza bedzie. Prawda ? Kocham, uwielbiam, szaleję za takiemi imprezkami (ale nie dziś - niech już nie przychodzą maile prooooszę :) - chyba muszę użyć guziczka OFF .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Niezla impreza bedzie. Prawda ? Kocham, uwielbiam, szaleję za takiemi imprezkami (ale nie dziś - niech już nie przychodzą maile prooooszę :) - chyba muszę użyć guziczka OFF .. Sprobuj przez 2 dni nie odbierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Niezla impreza bedzie. Prawda ? Kocham, uwielbiam, szaleję za takiemi imprezkami (ale nie dziś - niech już nie przychodzą maile prooooszę :) - chyba muszę użyć guziczka OFF .. Sprobuj przez 2 dni nie odbierac. NIe ma kuźwa takiej opcji :) Wystarczy, że jutro otworzę rano ... Chyba odpadam. Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Niezla impreza bedzie. Prawda ? Kocham, uwielbiam, szaleję za takiemi imprezkami (ale nie dziś - niech już nie przychodzą maile prooooszę :) - chyba muszę użyć guziczka OFF .. Sprobuj przez 2 dni nie odbierac. NIe ma kuźwa takiej opcji :) Wystarczy, że jutro otworzę rano ... Chyba odpadam. Buziaczki Paaaa. Tez spadam za chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Popatrz, to podoba nam się TO SAMO ogrodzenie Ja też je wklejałem w dzienniku, jako "inspirację". U mnie już nawet częściowo zrobione pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Popatrz, to podoba nam się TO SAMO ogrodzenie Ja też je wklejałem w dzienniku, jako "inspirację". U mnie już nawet częściowo zrobione pozdrawiam, majki Super :) Bardzo mi się spodobało Też traktuję jako inspiracje Nie chcę drewnianego (bo leniwa jestem i nie będę o nie na pewno dbać) a inne metalowe są zbyt "transparentne". A to jest właśnie akuracik. Zaraz lecę popatrzec na Twoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Wyczułam oliwę nosem ... poproszę 5 litrów Nefka ty się o mnie nie martw spotkanie u Ciebie dało mi do myślenia gdzie by tu zdolności Piotra Małgosiowego wykorzystać ... cudne rzeczy robi to niezaprzeczalny fakt .... a ty moja droga szybko kończ chałupę, tylko się przy okazji nie wykończ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Jeszcze myślą :) 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty 6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki. 7. Liduś 5l - odbiór jak najbardziej osobisty 8. Głowac 3l - odbiór osobosty. 9. Markoto 3l - odbiór nie osobisty (się poradzi) 10. Kruelcia 5l - odbiór osobisty 11. Jarkotowa 3l- odbiór osobisty Proszę mnie sprawdzać czy o nikim nie zapomniałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts