malgos2 10.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kończ kobito, kończ Mam ochotę na jakąś imprę w Wawie Niniejszym się wprosiłam na parapetówę Ciesze się, że kolejny postęp budowlany zaliczyłaś Noooo patrzcie ja. A do krakuffka moja droga sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kończ kobito, kończ Mam ochotę na jakąś imprę w Wawie Niniejszym się wprosiłam na parapetówę Ciesze się, że kolejny postęp budowlany zaliczyłaś Noooo patrzcie ja. A do krakuffka moja droga sie wybierasz? yyyyyyy wybieram się, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kończ kobito, kończ Mam ochotę na jakąś imprę w Wawie Niniejszym się wprosiłam na parapetówę Ciesze się, że kolejny postęp budowlany zaliczyłaś Noooo patrzcie ja. A do krakuffka moja droga sie wybierasz? yyyyyyy wybieram się, a jakże Aaaaa kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Aaaaa kiedy? a kiedy mam się wybrac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Aaaaa kiedy? a kiedy mam się wybrac???? Aaaaa 3.10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kończ kobito, kończ Mam ochotę na jakąś imprę w Wawie Niniejszym się wprosiłam na parapetówę Ciesze się, że kolejny postęp budowlany zaliczyłaś na parapetówkę to zaproszona jesteś od daaaaaaaawna (jesooo nawet nie pamiętam od jak dawna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.09.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj Elena. Miałam w projekcie wentylację grawitacyją , ale jakoś siena "zgubiła"w czasie budowy. Zrobienie teraz tego komina - na zasadzie grawitacji to porażka. Zdecydowanie zrobię dziurę i wentylator podłaczony do czujnika ruchu. Mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu zamówię kuchnię więc raptem 4-6 tygodni i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ogrodzenie jest ładniunie to fakt Dzięki, właśnie coś takiego potrzebuję i jeszcze żeby działało kilka minut po wyjściu z garażu. No i będę zaglądać w oczekiwaniu na gotową kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Przegadać muszę temat z elektrykiem i ludżmi od elewacji. Jak wykonam to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nefcia to zrób drugą listę na parapetówkę ... ja tam na piechotę przyjdę i miejscówkę tuż za Kaśką zajmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dzień dobry Nefercia już listę parapetówkową robi znaczy wszystko na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wusia zajmuj miejscówkę bo może być ciasno ... lecę do Ciebie zobaczyć co słychać na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Kruelcia nie chciałam się tak chamsko wpraszać oć oć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Kruelcia nie chciałam się tak chamsko wpraszać oć oć za to chamsko to zaraz opiernicz zbierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Kruelcia znaczy że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 To ja sobie rezerwuję miejscówkę koło Kruelci i Wusi dzień dobry prawie weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przegadać muszę temat z elektrykiem i ludżmi od elewacji. Jak wykonam to pokażę ja bym kombinowała zeby to tak podłaczyc, ze jak czujka dostaje sygnał od bramy ze własnie sie otworzyła/zamkneła to wowczas uruchamia np na 15 minut zegar który steruje wentylatorem Inna opcja jest taka, ze do przycisku naściennego(jesli masz do sterowania bramy w garazu) doczepic jeszcze jeden włacznik, ze jak go sobie naciśniesz to sie właczy wentylator i po okreslonym czasie(ustawionym na zegarze wyłaczy sie) Zresztą wydaje mi się, ale to tylko mi sie wydaje, ze jak wjezdzasz do garazu to otwierasz brame wjazdową i juz sie wszystko wietrzy, więc nie wiem czy przypadkiem nie lepiej ustawic na programatorze ileś cykli pracy wentylatora dziennie i nie przejmowac sie wjazdami i wyjazdami, zwłaszcza, ze i tak spalin nie wywieje w czasie krótszym niz wyjscie z auta do domu. No i to musi byc całkiem duzy wentylator jesli ma działac tylko okresowo na takiej kubaturze jak garaż. Śluza wentylowana by sie przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ja mogę spać na podłodze jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wusia wie co mowi, ma praktyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Spoko - miejsca starczy - w razie czego sie wykorzysta mieszkanie dodatkowe :) Jeszcze co pawda terminu ni eznam - bez kuchni się nie podejmuję. Ale jest coraz bliżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nefcia to zrób drugą listę na parapetówkę ... ja tam na piechotę przyjdę i miejscówkę tuż za Kaśką zajmuję mła???? ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts