Nefer 11.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nefcia to zrób drugą listę na parapetówkę ... ja tam na piechotę przyjdę i miejscówkę tuż za Kaśką zajmuję mła???? ja chętnie Bez Ciebie się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nefcia to zrób drugą listę na parapetówkę ... ja tam na piechotę przyjdę i miejscówkę tuż za Kaśką zajmuję mła???? ja chętnie Bez Ciebie się nie obejdzie Zrobimy Ci taki Najazd Hunów, że jeszcze pożalujesz swojej gościnności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Paaaaaaaaa jakoś sie nie bojam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Paaaaaaaaa jakoś sie nie bojam :)no fakt, w sumie jadamy widelcami, sikamy do wc, ale wiesz.. jak masz gości z ułańską fantazją to wszystko się może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Paaaaaaaaa jakoś sie nie bojam :)no fakt, w sumie jadamy widelcami, sikamy do wc, ale wiesz.. jak masz gości z ułańską fantazją to wszystko się może zdarzyć Dalej się nie bojam :)najwyżej przerazimy sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Paaaaaaaaa jakoś sie nie bojam :)no fakt, w sumie jadamy widelcami, sikamy do wc, ale wiesz.. jak masz gości z ułańską fantazją to wszystko się może zdarzyć Dalej się nie bojam :)najwyżej przerazimy sąsiadów Koza juz uciekla, kolej na wlascicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Małgoś :) P.s. Jolcia przekazuje już kontakty na Twojego Artystę :) Dziś coś tam komuś naraiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Małgoś :) P.s. Jolcia przekazuje już kontakty na Twojego Artystę :) Dziś coś tam komuś naraiła Dzieki Ci Kochana... Pozdrow Jolcie. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobry wieczor ide patrzec jak postepy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobry wieczor ide patrzec jak postepy u Ciebie YYYyyyyyyyyy jeszcze nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobry wieczor ide patrzec jak postepy u Ciebie YYYyyyyyyyyy jeszcze nic nie widać no ale prace koncepcyjne wykonane, wiesz co ma byc i jak wiec teraz to juz pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Teraz to juz tylko Pan Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Paaaaaaaaa jakoś sie nie bojam :)no fakt, w sumie jadamy widelcami, sikamy do wc, ale wiesz.. jak masz gości z ułańską fantazją to wszystko się może zdarzyć i nie robimy pawi po ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Paaaaaaaaa jakoś sie nie bojam :)no fakt, w sumie jadamy widelcami, sikamy do wc, ale wiesz.. jak masz gości z ułańską fantazją to wszystko się może zdarzyć i nie robimy pawi po ścianach a to sie okaże...dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Paaaaaaaaa jakoś sie nie bojam :)no fakt, w sumie jadamy widelcami, sikamy do wc, ale wiesz.. jak masz gości z ułańską fantazją to wszystko się może zdarzyć i nie robimy pawi po ścianach Mow za siebie. Wazne, zeby po sobie posprzatac, co by sie trawertyn nie odbarwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no toż mówię za siebie ja nie robię mam wredny żołądek nie chce oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nadrobiłam zaległości i cóz mi pozostało tylko potrzymac kciuki za świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nadrobiłam zaległości i cóz mi pozostało tylko potrzymac kciuki za świeta Dzięki Aga - będę informowac na bieżąco. Nie wiem czy się przeprowadzimy do końca, ale Wigilia na pewno w nowym domku. Odmawiam dalszej współpracy z szuflandią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no toż mówię za siebie ja nie robię mam wredny żołądek nie chce oddać Gupole noooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts