wu 11.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nefcia ostatnio praca na mnie źle wpływa i muszę odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nefcia ostatnio praca na mnie źle wpływa i muszę odreagować Ależ nie widzę żadnych przeciwwskazań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 normalnie stwierdzam obiektywnie że ja się nie nadaję do tego co teraz musze robić i ja się pytam za co mnie to spotkało nic to jeszcze dwa tygodnie jakoś wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 normalnie stwierdzam obiektywnie że ja się nie nadaję do tego co teraz musze robić i ja się pytam za co mnie to spotkało nic to jeszcze dwa tygodnie jakoś wytrzymam A co teraz robisz ? Byłam przekonana, że pracujesz w urzędzie ... do czego oni Was tam zmuszają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 normalnie stwierdzam obiektywnie że ja się nie nadaję do tego co teraz musze robić i ja się pytam za co mnie to spotkało nic to jeszcze dwa tygodnie jakoś wytrzymam A co teraz robisz ? Byłam przekonana, że pracujesz w urzędzie ... do czego oni Was tam zmuszają ... Telewizji nie ogladasz? A za co wyrzucili prezydenta Olsztyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nefcia no i Twoje przekonanie słuszne jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Telewizji nie ogladasz? A za co wyrzucili prezydenta Olsztyna? Jak przystojny prezydent ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Telewizji nie ogladasz? A za co wyrzucili prezydenta Olsztyna? Jak przystojny prezydent ... Taki sobie byl... Ale fantazje mial, nie powiem... Na wiezyczce to robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 mrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przyznaje się grzecznie, że niczego nie oglądam i nie czytam ... ale parapetówki u Nefki nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przyznaje się grzecznie, że niczego nie oglądam i nie czytam ... ale parapetówki u Nefki nie odpuszczę Good girl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przyznaje się grzecznie, że niczego nie oglądam i nie czytam ... ale parapetówki u Nefki nie odpuszczę A betonuffke u mnie? Nefcia, to pytanie rowniez do Ciebie. Tyle, ze wiem, ze Ty zawsze w ostatniej chwili, wiec wiesz... Jak tylko bedziesz mogla to wpadaj koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przyznaje się grzecznie, że niczego nie oglądam i nie czytam ... ale parapetówki u Nefki nie odpuszczę Nefcia, na pewno by ci nie pozwoliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 przyprowadziłabym za loki -szczególeni, że Kruelcia mieszka Za Lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przyznaje się grzecznie, że niczego nie oglądam i nie czytam ... ale parapetówki u Nefki nie odpuszczę A betonuffke u mnie? Nefcia, to pytanie rowniez do Ciebie. Tyle, ze wiem, ze Ty zawsze w ostatniej chwili, wiec wiesz... Jak tylko bedziesz mogla to wpadaj koniecznie. Wiem Kochana i dzięki za zrozumienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przyznaje się grzecznie, że niczego nie oglądam i nie czytam ... ale parapetówki u Nefki nie odpuszczę A betonuffke u mnie? Nefcia, to pytanie rowniez do Ciebie. Tyle, ze wiem, ze Ty zawsze w ostatniej chwili, wiec wiesz... Jak tylko bedziesz mogla to wpadaj koniecznie. Wiem Kochana i dzięki za zrozumienie :) Myslisz, ze moge zalozyc watek "Betonuffka u malgos" i poprosic o przyklejenie go? Dlaczego tylko niektore prywatne imprezki mialyby miec reklame, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Myślę, że możesz. Prawdą jest , że prywatne imprezki są tu tak traktowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witaj kurcze , fajna ta bateria chowana w blat??? u mnie by sie przydała bo mam miec zlew pod oknem !!!!! gdzie ją znalazłas????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 A tu sobie pohulaj : http://www.aglos.pl/index.php?cat_id=143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dziekuje wkleiłam sobie link w dzienniku ku pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts